mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

iyiyim azizecim yeni topigin hayırlı olsun şimdi gördüm canım sen nasılsınopuyorumnanaktan

tatlım nisanda hamiş kal allahın izniyle senida bekliyom...
Aralık yopiki açtım listemizde var.

Ben iyim canmm sen nasılsın?

inşallah canım nisan 24 ü benim günümde aralık topigini de gördüm inşallah hamile kalırımda o topikte mutlulugumu yazarım bende iyiyim canım bide bu ay melegim gelirse cok daha iyi olcam tatlım sen calışmalara başlamışsın hadı hayırlısı inşallah bebişin konar göbüşüne:ecrin_bebek:

İNŞALLAH TATLIM BEBİŞLERİMİZ KONAR GÖBÜŞLERİMİZE...
pelinim listeye yazıyım senide tatlışım.

PELıNıM EKLEDıM LıSTEYE SENıDE CANMM...
ARAMIZDA 5GÜN VAR...ıLK SENDEN SONRADA BENDEN GELıR ıNŞALLAH HAMıŞ HABERı yerimseniben

İNŞALLAH TATLIM BEBİŞLERİMİZ KONAR GÖBÜŞLERİMİZE...
pelinim listeye yazıyım senide tatlışım.

yaz tabiki canımcım... bu topik ugurlu gelir inşallah hepimize azizecimgünümü yazmıştım ama yine yazayım 24 nisan tatlışım:ecrin_bebek:

PELİNİM EKLEDİM LİSTEYE SENİDE CANMM...
ARAMIZDA 5GÜN VAR...İLK SENDEN SONRADA BENDEN GELİR İNŞALLAH HAMİŞ HABERİ yerimseniben

cok sagol tatlım inşallah azizecim pek umudum yok ama hayırlısı olsun ama senden cok umutluyum bu ay inşallah allahın izniyle koncak bebişin göbüşüne Şeniz

PELıNCıM ARDA ARALIK TOPıKıNEDE GEK CANMM...ŞıMDıDEN ALIŞ ARALIK ANNESı OLMAYA ALLAHIMIZIN ıZNıNLE...GERÇEKTEN OLURUZ ıNŞALLAH YENı YILA BEBıŞLERLE GıRERıZ NE GÜZEL OLUR YAAAAAAAAAAAA kaydirigubbakcemile5

cok sagol tatlım inşallah azizecim pek umudum yok ama hayırlısı olsun ama senden cok umutluyum bu ay inşallah allahın izniyle koncak bebişin göbüşüne Şeniz

NEDEN UMUDUN YOK Kİ TATLIM YAAAAA???
ALLAH BÜYÜK HİÇ BELLİ OLMAZ SEN ÇALIŞMALARINA DEVAM ET CANMM.
EN AZ 2GÜNDE BİR OLSUN GÜZELİM yerimseniben
BEN DE DÜNDEN İTİBAREN BAŞLADIM ALLAHIMIN İZNİNLE :Saruboceq:
HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN TATLIM :Saruboceq:

tamam azizecim ugrarım ara sıra ama hamile kalıp gelsem daha mutlu olurum cünkü her ay hayal kırıklıgına ugramaktan sıkıldım şu an kendimi cok kaptırmak istemiyorum tatlım inşallah ya düşünsene yeni yıla bebişlerimiz kucaklarımızda giriyoruz düşünmesi bile cok güzel allahım ne olur bu sefer olsun hayırlısıyla saglıklı bir bebiş nasip et hepimize:Saruboceq:

GELSİN BEBİŞLERİMİZ KONSUNLAR ANNELERİNİN GÖBÜŞLERİNE :Saruboceq:
ALLAHIMIZIN İZNİNLE :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ya canım her ay bişeyler denedim olmadı bu ay oluruna bıraktım olmassa zaten 2 ay sonra doktora gitcem cok üzülüyorum inan ama hayırlısı olsun demekten bi de dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden tatlım :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…