mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

kızlar hep oğlak annesi olmak istemişimdir, bunun için bu aralar hamile kalmam gerekiyor..ne dersiniz gelirmi nazlı bebek :) rabbim belki nasip eder bu dönem

kızlar hep oğlak annesi olmak istemişimdir, bunun için bu aralar hamile kalmam gerekiyor..ne dersiniz gelirmi nazlı bebek :) rabbim belki nasip eder bu dönem

cnm bence burçmuş felanmış die gelmesini isteme oğlak burcuında ne oluokiii allahım onun gününü verdiyse gelir hayırlısını istee

selam kızlarrrrbayanssulusmile
nasılsınız? çok uzak kaldım topikten umarım herkes çok iyidir bebişlerde iyidirrr

cnm bence burçmuş felanmış die gelmesini isteme oğlak burcuında ne oluokiii allahım onun gününü verdiyse gelir hayırlısını istee

yok canım zaten hep hayırlısını istiyorum, rabbim en iyisini bilir..bunca zamandır vermiyorsa, hayırlısı böyleymiş zaten...onun tayin ettiği zaman neyse o zaman gelecek meleğim...

ben dikmedim ama yattım dikkatli yatınca çıkmıo bilee
Ewet canım bende bu sonuncuda hiç aktığını hissetmedim...Hatta iç çamaşırıma bile akmamıştı...
selam kızlarrrrbayanssulusmile
nasılsınız? çok uzak kaldım topikten umarım herkes çok iyidir bebişlerde iyidirrr

Hoşgeldin kuşum...Nasılsın...

hg cnmm.herkes de iii sanırımm sen nasılsınn çalışmalar devammı

yoğunum bıraz erkilcim. akannehir
benım ıkı gun sonra başlıyo gunlerım adetım bıtmek uzere bakalım kısmet artık. bu akşam bı arkadasımla karsılastım 7 aylık hamıle o da baska bı arkadasıylaymıs oda 7 aylık hamıle nasıl özendım anlatamam senağlama

inş sizlerde olcaksınız üzülme sakınn sürekli çalışmalar devam etsinde haberlerinizi alalım:lepi::Saruboceq::Saruboceq:

hülya nerdesin ya yazsna bişiler yarın tatil günün nevdesin yatarsın akşama kadar ben sürekli uyuyorum böle giderse işim zorrr kafamı koysam uyuyorum yaa

Hoşgeldin kuşum...Nasılsın...[/QUOTE]

iyiym canım ama yoğunum konamadım bı yeryüzüne :) gunlerım baslıycak bakalım innnnşşşş yüce rabbiminde iznıyle bu kez konar meleğim karnıma

Ayy kızlar bende hamiş olmak istiyorum...
ıstiyorum diyorum ama sanki bu ayda olmayacak gibime geliyor...Alıştık sanırım negatiflere...

Hoşgeldin kuşum...Nasılsın...

iyiym canım ama yoğunum konamadım bı yeryüzüne :) gunlerım baslıycak bakalım innnnşşşş yüce rabbiminde iznıyle bu kez konar meleğim karnıma[/QUOTE]
Ewet canım ya insan konamıyor bir türlü yeryüzüne hele çalışanlar için dahada zor...
adaşım bu hafta ben yalnızım eşim gececciii hiç sevmiorum gece yalnız olmayı yabuyrunnnnnnnnn

Benimki geceden çıktı sonrada 1 hafta senelik izinden salı günü kaç kaça başlayaca bilmiyorum...

iyiym canım ama yoğunum konamadım bı yeryüzüne :) gunlerım baslıycak bakalım innnnşşşş yüce rabbiminde iznıyle bu kez konar meleğim karnıma
Ewet canım ya insan konamıyor bir türlü yeryüzüne hele çalışanlar için dahada zor...

Benimki geceden çıktı sonrada 1 hafta senelik izinden salı günü kaç kaça başlayaca bilmiyorum...[/QUOTE]

yazın nie kullanmıoki iznini yazın daha ii bi yerlere gidilir tatil felann benim çarşamba sabah gelio perşembede evde cuma sabaha dönüyoohihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…