yarın git bi hastaneye yap kan tahlilini sen kendini yiycen böleeeklava:
yarın git bi hastaneye yap kan tahlilini sen kendini yiycen böleeeklava:
kızlar ilişkiden sonra ayakları havaya kaldırma olayını deniyormusunuz?
kızlar hep oğlak annesi olmak istemişimdir, bunun için bu aralar hamile kalmam gerekiyor..ne dersiniz gelirmi nazlı bebek :) rabbim belki nasip eder bu dönem
Canım ben hemen ayaklarımı yukarı dikiyorum altımada yastık yaklaşık yarım saat öyle sonra yanıma yatıyorum...
cnm bence burçmuş felanmış die gelmesini isteme oğlak burcuında ne oluokiii allahım onun gününü verdiyse gelir hayırlısını istee
selam kızlarrrrbayanssulusmile
nasılsınız? çok uzak kaldım topikten umarım herkes çok iyidir bebişlerde iyidirrr
yok canım zaten hep hayırlısını istiyorum, rabbim en iyisini bilir..bunca zamandır vermiyorsa, hayırlısı böyleymiş zaten...onun tayin ettiği zaman neyse o zaman gelecek meleğim...
Ewet canım bende bu sonuncuda hiç aktığını hissetmedim...Hatta iç çamaşırıma bile akmamıştı...ben dikmedim ama yattım dikkatli yatınca çıkmıo bilee
selam kızlarrrrbayanssulusmile
nasılsınız? çok uzak kaldım topikten umarım herkes çok iyidir bebişlerde iyidirrr
hg cnmm.herkes de iii sanırımm sen nasılsınn çalışmalar devammı
yoğunum bıraz erkilcim. akannehir
benım ıkı gun sonra başlıyo gunlerım adetım bıtmek uzere bakalım kısmet artık. bu akşam bı arkadasımla karsılastım 7 aylık hamıle o da baska bı arkadasıylaymıs oda 7 aylık hamıle nasıl özendım anlatamam senağlama
adaşım bu hafta ben yalnızım eşim gececciii hiç sevmiorum gece yalnız olmayı yabuyrunnnnnnnnnEwet canım bende bu sonuncuda hiç aktığını hissetmedim...Hatta iç çamaşırıma bile akmamıştı...
Hoşgeldin kuşum...Nasılsın...
Hoşgeldin kuşum...Nasılsın...
adaşım bu hafta ben yalnızım eşim gececciii hiç sevmiorum gece yalnız olmayı yabuyrunnnnnnnnn
Ewet canım ya insan konamıyor bir türlü yeryüzüne hele çalışanlar için dahada zor...iyiym canım ama yoğunum konamadım bı yeryüzüne :) gunlerım baslıycak bakalım innnnşşşş yüce rabbiminde iznıyle bu kez konar meleğim karnıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?