mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Ewet canım ya insan konamıyor bir türlü yeryüzüne hele çalışanlar için dahada zor...

Benimki geceden çıktı sonrada 1 hafta senelik izinden salı günü kaç kaça başlayaca bilmiyorum...

yazın nie kullanmıoki iznini yazın daha ii bi yerlere gidilir tatil felann benim çarşamba sabah gelio perşembede evde cuma sabaha dönüyoohihoyyyt[/QUOTE]

Canım isteğe bağlı değil...mecbur çıkarıyorlar izne...bu aylarda 1 hafta izin yazada temmuz aylarında 15 gün ondan...

hülya nerdesin ya yazsna bişiler yarın tatil günün nevdesin yatarsın akşama kadar ben sürekli uyuyorum böle giderse işim zorrr kafamı koysam uyuyorum yaa

şekerim telefon geldi yaaa yazamadım bu yüzden arkadaşla konuşuyodukkkkkkk:lepi:

hımm tmmm ben kaçarrr eşim gececi olduğu için gündüz uyuyo açamıorum akşam üstü açarım onunla bizde uyuyoz yani günde 20saat uykuyla geçiııoo

maşallaaaaaaah uyuyun hayatım uyuyunnnn ne güzelllll.ben de kaçıyorum allah rahatlık versin şekerler.yarın görüşürüzzzzzzzz inşallah.

Ewet canım benimde eşim öyle...Kendi uyuyunca benide uyutuyor...Arada kaçıyorum uyanınca ufak bebek annesini arar gibi beni arıyor yine yatıyoruz...

ıyi canım sen nasılsın...Başladınmı çalışmalara kuşum...Kız benim yumoşlar erken çatlayacak sanırım...

Ayyy akşam ben kapamışım sayfayı ve bugün yine ben açmışım...Kimse gelmedimi buraya ya...
Kızlar ben akşama kadar aranızda yokum...Yazlığa kayınvalidemlere gidecekmişiz benimki anasını özlemiş...
Akaşama görüşürüz...

iyi eğlenceler sana nette sorun vardı açılmıyordu ondan boş herhaldeyerimseniben

alooooooooooooooooooooooooo....nerdesiniz millet....herkes çalışmalarda mı yoksa:ecrin_bebek:aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile

Azize ben bugün test yaptım tek çizgi çıktı malesef bu ay da olmadı aralık topikine de gelemicem, yeni tarihimi regli olunca veririm inşallah olmayanların olur hayırlısı olsun artık

Azize ben bugün test yaptım tek çizgi çıktı malesef bu ay da olmadı aralık topikine de gelemicem, yeni tarihimi regli olunca veririm inşallah olmayanların olur hayırlısı olsun artık

tatlım hayırlısı olsun kısmet canmm üzülme :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…