mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

tekrarlmadım ya evde yoktu yakındada eczane yok en iiisi beklemek olmasaydı çıkarmıydı ikinci çizgi diii

çıkmazdı canımm şüphe etmeeee sabret tadını çıkar kuruntu yapmaaaaa lmaz:zaten en son idrarda çıkar hayatım orda çıkmışsa net hamilesin yani:CüvCüv:

sağolun kızlar, inşallah rabbim banada verecek hayırlı sağlıklı evlatlar..her ay yeni yeni umutlarla başlıyorum :CüvCüv:

sağolun kızlar, inşallah rabbim banada verecek hayırlı sağlıklı evlatlar..her ay yeni yeni umutlarla başlıyorum :CüvCüv:

allah sabır versin cnm ben 3ay olmadı die ne kadar üzüldüm psikolojim bozulmuştu nie olmuo die dedim bu ay düğşünmücem die ölede yaptımm rabbim verdiii inş sizlerede verirr tadarsınız bu duyguyu benim 2, olucakk

yani buğün karnımın alt tarafına sancılar girdi kımıldayamadım diyebilirim bide gögüslerim acıyooo

evde yapılan gebelik testlerinde negatif çıkarsa bunun tersi olma ihtimali var ama, pozitif te kesinlikle yok cnm..bencede hamilesin...kuruntu yapmayı bırak tadını çıkar benceee bayanssulusmile

Allah razı olsun cnm, ne güzel kardeş geliyor yani..Allahım size bağışlasın onları, sağlıkla gelir inşallah..:ecrin_bebek:

evde yapılan gebelik testlerinde negatif çıkarsa bunun tersi olma ihtimali var ama, pozitif te kesinlikle yok cnm..bencede hamilesin...kuruntu yapmayı bırak tadını çıkar benceee bayanssulusmile

ama bazılarının idrarda pozitif kanda negatif çıkanlarda varya insan acaba demeden duramıo işte neyse ya ben hamileyimmm:CüvCüv::CüvCüv::dance::dance::teytey:

inşallaaaaah bize de nasip olur hayırla sağlıkla uğuruyla gelsin bebeişlerimizzzzzzzzzzzz:ecrin_bebek:

ama bazılarının idrarda pozitif kanda negatif çıkanlarda varya insan acaba demeden duramıo işte neyse ya ben hamileyimmm:CüvCüv::CüvCüv::dance::dance::teytey:

canım idrarda varsa kanda kesin vardır yahuuu.bırak bunları düşünmeyiii kaç gün geçti gününkaydirigubbakcemile3

kızlar ilişkiden sonra ayakları havaya kaldırma olayını deniyormusunuz?

evet canım geçen biz de konuştuk bu konuyu yine kızlarla.ayaklar havaya kalkmadan bütün içindeki dışarıya akıyo.yukarı kaldırınca içeri doğru hareket kolaylaşıyo.15 dakika yetiyo ben öle yapıom artık.aklinialirimsmile

ay ben kaldırınca sanki dışarı çıkıyolar, sinir oluyorum... artık son dönem kaldırmamaya başladım bende, öyle yatıyom haraketsiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…