testi tekrarladın mı bi dahaa daaha net göründü mü çizgi fotosunu çekseydin kıızzzzzzz
korunmadım cnm, ama ilk 15 ayı saymasam yeri var çünkü tüplerim kist yüzünden tıkalıymışaslında gecen sene ocaktan beri sorunsuz deniyoruz...
tekrarlmadım ya evde yoktu yakındada eczane yok en iiisi beklemek olmasaydı çıkarmıydı ikinci çizgi diii
Canım çıkmazdı...Hadi yalnış çıktı diyelim ama bu zamana kadar gelirdi reglin...
sağolun kızlar, inşallah rabbim banada verecek hayırlı sağlıklı evlatlar..her ay yeni yeni umutlarla başlıyorum :CüvCüv:
yani buğün karnımın alt tarafına sancılar girdi kımıldayamadım diyebilirim bide gögüslerim acıyooo
allah sabır versin cnm ben 3ay olmadı die ne kadar üzüldüm psikolojim bozulmuştu nie olmuo die dedim bu ay düğşünmücem die ölede yaptımm rabbim verdiii inş sizlerede verirr tadarsınız bu duyguyu benim 2, olucakk
evde yapılan gebelik testlerinde negatif çıkarsa bunun tersi olma ihtimali var ama, pozitif te kesinlikle yok cnm..bencede hamilesin...kuruntu yapmayı bırak tadını çıkar benceee bayanssulusmile
Allah razı olsun cnm, ne güzel kardeş geliyor yani..Allahım size bağışlasın onları, sağlıkla gelir inşallah..:ecrin_bebek:
ama bazılarının idrarda pozitif kanda negatif çıkanlarda varya insan acaba demeden duramıo işte neyse ya ben hamileyimmm:CüvCüv::CüvCüv::dance::dance::teytey:
kızlar ilişkiden sonra ayakları havaya kaldırma olayını deniyormusunuz?
kızlar ilişkiden sonra ayakları havaya kaldırma olayını deniyormusunuz?
canım idrarda varsa kanda kesin vardır yahuuu.bırak bunları düşünmeyiii kaç gün geçti gününkaydirigubbakcemile3
ay ben kaldırınca sanki dışarı çıkıyolar, sinir oluyorum... artık son dönem kaldırmamaya başladım bende, öyle yatıyom haraketsiz...
4gün geçti işte sat 5marttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?