Ayy canım ya kıyamam sana...Peki bu 33 ay boyunca hiç korunmadınmı...
Kızlar çok erken ama benim sol kasığım ağrıyor ya...Yoksa bu erken çatlama başımamı gelecek ne...
Hoşgeldin canım...
Ohh kızlar teker teker dökülüyorlar...
Off bu pc çok yavaş çalışıyor...Eşim aldı masa üstünü vermiyor banada kaldı diz üstü ama küçük boy sinir oldum...
bence yumurtlama dönemin dilek
cici annehg kızlar nasılsınız
hoşbulduk şeker kucağına alma pc yi sakın uzaktan yazmaya çalış yada bi masaya falan koy
cici anne
biz iyiyizzz sen nasılsın seni sormalı nasıl gidiyorrrrr:CüvCüv:
Sanırım belli olmaz kızlar...Başka bir topikte okumuştum kız doktorun dediği tarihte gitmiş doktoru çatlamış demiş yumurtan benimkide 16 çağırdı ama ben o zamana kadar koçişe dedim canına okuyacağım sonra gittimi doktora eğer çatlamadıysa doktor zaten söyler yapacaklarımızı veyada iğne vurur...Koçişte melm melüm bakıyor bana...
Yok kucağımda değil...Koçişe kay öte dedim bence koydum masa üstüne aldım bir sandelye oturduk yanyana...
iii dr deseydi hamilesin felan die rahatlıcam ama şimdi sanki hamile deilim gibi ne bilimmm
hamilesinnnnn kuruntu yapmasana şekerimmmm allahın izniyleee
diloş çok rahatsın cnm ya ben eşimin yazdıklarımı okumasına izin vermiorum ne bilim çekiniorum galibaa:1no2:
öle ama bi bulantı ne bilim baş dönmesi felan bari olsa en azından perşembe gidicem ama daha çokk varrfisfisfisfisfisfis
kız sen anne de oldun daha önce hepimizden rahat olman gerekir illa miden bulancak die biişiy yok oğluşun olcak belki onlarda bulantı olmuyomuş çok kızda daha çok oluyomuşşşş
Ayy canım ya kıyamam sana...Peki bu 33 ay boyunca hiç korunmadınmı...
Kızlar çok erken ama benim sol kasığım ağrıyor ya...Yoksa bu erken çatlama başımamı gelecek ne...
öle ama bi bulantı ne bilim baş dönmesi felan bari olsa en azından perşembe gidicem ama daha çokk varrfisfisfisfisfisfis
Kızlar eğer baba hamilelik döneminde eşinin kilo alırsa erkek oluyormuş...Mide bulantısı olmadığındada erkekmiş...Eğer annenin cildinde bozukluk olmazsa oda erkekmiş...Birde sadece karın büyürmüş kalçalardan popodan büyüme olmazmış erkekte...
korunmadım cnm, ama ilk 15 ayı saymasam yeri var çünkü tüplerim kist yüzünden tıkalıymışaslında gecen sene ocaktan beri sorunsuz deniyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?