mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Hoşgeldin canım...
Ohh kızlar teker teker dökülüyorlar...
Off bu pc çok yavaş çalışıyor...Eşim aldı masa üstünü vermiyor banada kaldı diz üstü ama küçük boy sinir oldum...

hoşbulduk şeker kucağına alma pc yi sakın uzaktan yazmaya çalış yada bi masaya falan koy

bence yumurtlama dönemin dilek

Sanırım belli olmaz kızlar...Başka bir topikte okumuştum kız doktorun dediği tarihte gitmiş doktoru çatlamış demiş yumurtan benimkide 16 çağırdı ama ben o zamana kadar koçişe dedim canına okuyacağım sonra gittimi doktora eğer çatlamadıysa doktor zaten söyler yapacaklarımızı veyada iğne vurur...Koçişte melm melüm bakıyor bana...

sen sıkı çalış dilek olur nie olmasın.çok yorgun olunca da olmuyo tatlım biraz enerji toplamak lazım bebeğim.en iyisi bi gün var bi gün yok.hele bizim haftaiçi iyice zor oluyoo çok yorgunluk veryooo sabah okul oluncaaaaaabayılıp kalıyom sabah yaaa

diloş çok rahatsın cnm ya ben eşimin yazdıklarımı okumasına izin vermiorum ne bilim çekiniorum galibaa:1no2:

Yok canım eşim yazdıklarımı sizin yazdıklarını görmüyor yan kalıyorum zaten okumazda...O şuan kendini başka bir sitede kaptırmış durumda...

öle ama bi bulantı ne bilim baş dönmesi felan bari olsa en azından perşembe gidicem ama daha çokk varrfisfisfisfisfisfis

kız sen anne de oldun daha önce hepimizden rahat olman gerekir illa miden bulancak die biişiy yok oğluşun olcak belki onlarda bulantı olmuyomuş çok kızda daha çok oluyomuşşşş

Dilek hamilesin işte hala ne acabası...Kızıyorum ama bak...Canım zaten torbayı görene kadar yani kalp atışını duyana kadar yok gibi hissedebilirsin canım ama ozaman var diyeceksin...
Ahh bende bir olsam hamiş severim hep karnımı...

Kızlar eğer baba hamilelik döneminde eşinin kilo alırsa erkek oluyormuş...Mide bulantısı olmadığındada erkekmiş...Eğer annenin cildinde bozukluk olmazsa oda erkekmiş...Birde sadece karın büyürmüş kalçalardan popodan büyüme olmazmış erkekte...

kız sen anne de oldun daha önce hepimizden rahat olman gerekir illa miden bulancak die biişiy yok oğluşun olcak belki onlarda bulantı olmuyomuş çok kızda daha çok oluyomuşşşş

öle ama işte bari kanda baktırsaydım rahat edecektim ama neyse perşembede gelir

Ayy canım ya kıyamam sana...Peki bu 33 ay boyunca hiç korunmadınmı...
Kızlar çok erken ama benim sol kasığım ağrıyor ya...Yoksa bu erken çatlama başımamı gelecek ne...

korunmadım cnm, ama ilk 15 ayı saymasam yeri var çünkü tüplerim kist yüzünden tıkalıymış aslında gecen sene ocaktan beri sorunsuz deniyoruz...

bende eşimde kilo aldık ama hamile olduğumu bilmeden bi kaç ay önce ben zaten içime erkek doğuyoo hayırlısı olsun cnm ya kız erkek farketmez sağlıklı eli ayagı düzgün olsundaa

korunmadım cnm, ama ilk 15 ayı saymasam yeri var çünkü tüplerim kist yüzünden tıkalıymış aslında gecen sene ocaktan beri sorunsuz deniyoruz...

oo geçmiş olsun canım yaa inşallah bebeğini hayırlısıyla verir allah kucağına ne çok sıkıntı yaşıyoz böle yaa amaaaaaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…