inş gelir cnm yaşın kaç kaç senelik evlisin
İNŞALLAH TATLIM...
ADIN ELİF SANIRIM ? HAMİŞ KALIRSAK ARALIK BEBİŞ ANNELERİ TOPİKİME GELİYON HEMEN delikafadulden
[ı]senelik değil cnm benim daha.8 ay oldu.bi bebişimiz olsun istiyoruz.bakalım kısmet..[/ı]
senelik değiL cnm benim daha.8 ay oLdu.Bi bebişimiz oLsun istiyoruz.BakaLım kısmet..
[ı]inş cnmmm yaaaa inşşş.evet elif tatlım[/ı]
KIZZ ÇOK FENA BAŞIM AĞRIYO BÜTÜN GÜNDÜR -tatlicadiarzu-
HALADA GEÇMEDİ...
EVET CANMM NETTEN HESAPLIYON SON ADET TARİHİNİ GİRİYON VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHİN ÇIKIYO.
BENDE HESAPLADIM NİSANDA HAMİŞ KALIRSAM OCAK 3ÇIKIYO
Ayy daha hamile kalmadan bende hesapladım 8 Ocak diyor...Sezeryan olursa belkide 1 Ocak olur...
Ayy daha hamile kalmadan bende hesapladım 8 Ocak diyor...Sezeryan olursa belkide 1 Ocak olur...
ayy daha hamile kalmadan bende hesapladım 8 ocak diyor...sezeryan olursa belkide 1 ocak olur...
azize ilktedemi 10gün önce oluoo benim oğlum 9ay10günlüktü doğduğuğun sanırım ikinci bebiş 10gün önce oluo galiba demi dikişler yüzünden
sen ocak annesi olcan haa...
Olsun sen benim topike gelirsin nolcakki aralık sonu ocak başı benimkide belli değil tam....normal hamilelik 40 hafta sürüyo sezeryan olursa önceden planlanmış 39 haftanın içinde alıyolar.
Welkome dİloŞum yaaaa....sen bİzİm aralık topİkİne gelİrsİn tatlım...
Adaşım bende arkandan gelirim inşallah ya...
Tamam kuşum...Oraya gelirim...Zaten Ocak ilk haftası olur hamile kalırsam onu sayma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?