mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

gelsin meleklerimiz konsunlar annelerinin göbüşlerine :Saruboceq: ALLAHIMIZIN İZNİNLE :Saruboceq:

Son düzenleme:
kızlar merhaba , azize şuan yoksun ama beni 29 nisan yazarmısın maalesef 29 martta adet oldum sabah bişey yoktu eczaneden test aldım işe gittim tam testi yapmak için lavaboya girdim kırmızıları gördüm ve başladım hüngür hüngür ağlamaya buarada şehir dışındaydım fazla giremedim nete söyleyemedim neyse hayırlısı olsun ümitler sonraki aylara ama git gide umudumu kaybediyorum.

erkil senin hamileymişin çok ama çok sevindim Allah bana da nasip eder inşallah..

selam şekerlerbayanssulusmile

yarın görüşürüz inş evdeyim hepinizi çok öpüyorum

opuyorumnanaktan

benide listeye yazmışsınız çok teşekkür ederim:)))))
İnşallah gebeliğimin devamı kısmet olur çok istiyorum hayırlısınla......

merhaba kızlar az once lavaboda uzayain akıntı gördüm dun esımle ılişki oldu nette arastırdım o akıntıyı gordugun sonrakı 4 gun en uygundur acaba o dort gun hergun mu yoksa 1 gun arayla ilişkide bulunsam lutfen bılgılı bırı cevap yazsın

1 gün arayla olursa daha iyi olur sperm kalitesi için dr lerde böyle önerio

hg defne kaç haftalık hamişsinn

canım ben çalışmalardayım...daha doğrusu bugün başlayabileceğim.kayınvaldeme gezmeye gitmiştik. dört gündür yokum.
topic bağımlılık yapıyo. hep aklımdaydınız. ne oldu ? yeni hamişler var mı? diye.. bu arada senin bebiş nasıl? ikinizde iisinizdir umarım.kaydirigubbakcemile5

hamile bi tane varda ismini unuttumm evet bagımlılık yapıoo.çalışmayana bebiş yokk.bende perşembe gitcem dr bakalım görebbilcezmii.allah söyletti demekki senin bebişin var sandım:dance:

bende pırıltılı bir göbüş resmi istiyorum ama bakalım.....zamanı ne zaman gelecek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…