mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

ERKıL DıLOŞUM SEN HAMıLESıN ŞıMDı DUA ET BıZE TATLIM boshayallersmile

Kız çok çok dua et ama...Kayınvalidem yeni çocuğu olan ve hamile olanların duaları kabul olur der...

adaşım allahım sana ikiz versin inşşş:dance::dance::Saruboceq::Saruboceq:

Kız deme öyle zaten olma şansı çok yüksek...Bugün kayınvalidemde öyle dedi Allah sana ikiz versin dedi...Bende olmaz deyiverdim...Sonra tek olursa sen 2. almazsın dedi ondan demiş...

Kız deme öyle zaten olma şansı çok yüksek...Bugün kayınvalidemde öyle dedi Allah sana ikiz versin dedi...Bende olmaz deyiverdim...Sonra tek olursa sen 2. almazsın dedi ondan demiş...

2,almazsın ne demek kıss.asıl bnen korkuyorum eşimin teyzesinin kızının 3,varr ya benimde olursaaa:bbo:

GELSİN BEBİŞLERİMİZ :ecrin_bebek:

Erkıl sen aralık topıkımızı yanlız bırakma tatlım...
Sen baŞ hamıŞımızsın...

KIZLAR BEN ÇIKIYOM BAŞIM AĞRIYO YAAAAA...
YATICAM ıYı GECELER GÜZELLERıM ÇOOOK ÖPTÜM boshayallersmile

gunaydın kızlar yenı hamış varmı bende bu aralar calışmalar devam edıyor insallah olur bana dua edn yas 30 acaba gebliği engeller mı cok korkuyorum ya olmazsa

bugün beklenen adet günüm
sabah çok ümitsiz bir şekilde test yaptım ve ikinci çizgi çok silik çıktı
sizce hamilemiyim???

bugün beklenen adet günüm
sabah çok ümitsiz bir şekilde test yaptım ve ikinci çizgi çok silik çıktı
sizce hamilemiyim???

Canım tebrik ederim hamilesin tabikide...Çizgi silikte hamile oluyorsun...Bugün yada yarın git bir kan testi yaptır garanti olsun hem değerini öğrenmiş olursun...

Canım ben çıkıyorum ama...Koçişin bugün son izin günü...Bugünde gezelim dedi çarşıda sahilde dedi...Bende dünden razı tabiki...
Akşama görüşürüz canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…