mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

ayyyyyy. ağzın bal yesin tatlım. insallah... bu ay başı ben çekiyom listede...umarım ilk hamile haberini ben veririmmm.kaydirigubbakcemile3

28 yaşındayım erkilcim...bu ayki çalışmalarla 3. ayım olacak...ama ben hemencecik olsun istiyorum.. ilk bebeğim olacak. iki bucuk senedir evliyim...senin ikinci bebeğin sanırım öyle değil mi?

28 yaşındayım erkilcim...bu ayki çalışmalarla 3. ayım olacak...ama ben hemencecik olsun istiyorum.. ilk bebeğim olacak. iki bucuk senedir evliyim...senin ikinci bebeğin sanırım öyle değil mi?

evet 4yaşında bi oğlum varr.bende 3,ayımda öğrendim hamişliğimi ben korunmuştum o yüzden bekledim 3ay senmi korunmuştunn

yok tatlım. eşim korunuyordu.o yüzden biraz daha rahatım...ilaçlar bazen yan etkilerini gösteriyormuş..

insallah tatlım. bakalım daha dr felanda gitmadim. ama folicplus başladım ne olur ne olmaz diye.. aslında bi gidilse ii olur ama burlarda da dr bilmiyorum ki...

evdeydim canmm...eeeee pazar malüm eşim evde ailecek birlikte gezdik...
ancak şimdi açtım.
ama bi ara girdim bugün.

şu bilgisayarı atcem şimdi. format atılması lazım ama elim eripte bi götüremedim.cevap yazamazsam hemen beni mazur görün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…