nazom senin 25 nisanmış daha çok var be yaf belirti için, öyle değil mi
benim bu saydığım belirtiler daha 2 gündür var yaf
hahahhahha:roflol:istediklerimi yapmazsanız bu bilgileri kocalarınıza gönderirimmm:roflol::roflol:delikafadulden.....şaka şaka...ya hu kızlar..kimse görmez diyozda buraya misafirlerde girebiliyooo:akannehir
Yüz yüze olmadikdan sonra benim icin sorun degil zaten öyle cokda özelimizi anlatmiyoruz canim sadece 2 günde bir calisma yapdigimizi söylüyoruz. Öyle yatak odasi hikayesi anlatmadiksan sonra sorun olmasa gerek.
Ancak böyle santaj yapanlarin cikacagini tahmin etmemistik bilmiyorumkismile
Biz sürpriz gelen bebekler sevilmez demedik ki zaten sanirim siz yanlis yere cektiniz söylediklerimizi.
Bu konu bir yana maalesef her anne cocugunu ayni sevmiyor, misal ben cocugumu annemin bizi yetistirdiginden cok daha degisik yetistirecegim allah izin verirse. Ben sevgisiz büyüdüm onun icin alamadigim sevgiyide ona vermek icin ugrasacagim insallah.
Elbette sözüm meclisden disari ama cocuguna hic veya cok az sevgi gösteren anne okadar cok ki :çok üzgünüm:
Yüz yüze olmadikdan sonra benim icin sorun degil zaten öyle cokda özelimizi anlatmiyoruz canim sadece 2 günde bir calisma yapdigimizi söylüyoruz. Öyle yatak odasi hikayesi anlatmadiksan sonra sorun olmasa gerek.
Ancak böyle santaj yapanlarin cikacagini tahmin etmemistik bilmiyorumkismile
selam kızlar hadı esler okusa yıne bı sebep ısyerınde gırdıgımden bılg her aksam gecmısı temızleyıp gıdıyorum ne olur ne olmaz bırılerı acar vs dıe korkmuo degılım dusunsenıze lınke gırseler rezıl oldun ....
allah mutlulugunuzu bozmasin canim...
Belki kafana cok takiyorsun diye olmamistir bir sorun olmamasi güzel. Birde üzerine klomifen kullandiysan bu ay kesin olacaktir bak icime dogdu :CüvCüv:
kız daha ne anlatacaz.....adamları delimi etcez..yok adam yorgunmuşta..baştan çıkartıyoz..zafer bizim falan..daha sayıyım mı...anaaaa kocam beni keser...cinayet sebebi ...:roflol::roflol:
Ewet kafama çok takıyorum ama bu ay nedense kafama okadar takmadığımı hissettim aklıma gelse bile yine olmayacak duygusu kaplıyor içimi...
Ewet kafama çok takıyorum ama bu ay nedense kafama okadar takmadığımı hissettim aklıma gelse bile yine olmayacak duygusu kaplıyor içimi...
dedim ya gülüm..aksi türlüsü annenin vicdanına kalmış...ooo neler var neler..anne babayım diye geçiniyo..Allah bize iyi anne baba olmayı nasip etsin..:Saruboceq:
ya valla benim kociş de keser beni
ya doktordan geldik, enfeksiyonum vardı ya işte muayeneyi doktorun dediklerini kardeşime anlatıyorum telefonda sonuçta o da dikkat etsin kendine diye
aaaa durmuş bana ayıp ayıp mahallenin muhtarına anlat bari diyo
burdakileri okusa anaaaaaaaammmmmmmm
Selam kızlarr
Selam kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?