mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

dilekcim..falına baktım gülüm..bu ay hamilesin..şimdiden tebrik ederim...alkisalkisalkis
Kuşum nezaman baktın neyle baktın kız ağzın bal yesin inşallah ama ne bilem...

Hoşgeldin çiçem...
Kızlar az önce wc girdim elime uzayan akıntı geldi ama tam şeffaf değildi beyaz reng gibiydi...

Hoşgeldin çiçem...
Kızlar az önce wc girdim elime uzayan akıntı geldi ama tam şeffaf değildi beyaz reng gibiydi...

ya bişi sorcam hamilelikte akıntı artması ne zamn başlar?bilmiyorumkismile

Hoşgeldin çiçem...

adetten sonraki kaçıncı gün?yumurtan çatlamış olmalı...bu akşam seninki gelesiye üstüne atla..unutma 12 saatin var...delikafadulden

hoşgelmişen gülüm...gittin çıtırlara unuttun buraları..insan arada bi uğrar kız...ee anlat bakalım ne var ne yok?özledik walla

KIZ GELİYOM KİSME YOK YANİ Bİ SİZLERİ TANIYON SİZLERDE OLMAYINCAQ GİREMİYOM AZİZE ZATİ ÇOK GİRMİYO ARTIKIN SEZEN DE ÇOK GİRMİYO BEN NAPIYIM KİSTİM VARMIŞ DOĞ.KONT.HAPI VERDİ DOKTOR:a015: SEN NAPIYOSUN TATLIM

kuşum nezaman baktın neyle baktın kız ağzın bal yesin inşallah ama ne bilem...

Hoşgeldin çiçem...

erkenmi çatladıki oh oh çalış sen bugün

adetten sonraki kaçıncı gün?yumurtan çatlamış olmalı...bu akşam seninki gelesiye üstüne atla..unutma 12 saatin var...delikafadulden

evet canim bu yumurtanin catlamasinin belirtisi böyle yapiskan gibi olur uzantili ve fazla beyazligi kalmaz transparan olur. Eger öyleyse nazonun dedigi gibi hic vakit kayip etme sakin

serapçım ben hep burdayım her gün giriyom...
ama sen buraya hiiiiiiç uğramıyon...

yine mi ya...senin daha öncede olmuşmuydu.ben mi yanlış hatırlıyom..neyse geçmiş olsun..hapla erir o..hem sana bişey sölümmü benimde çok sık kist olurdu..dr.dediki.hormonların iyi çalıştığından oluyo..çok yumurtladığın için hepsi çatlayamıyo..büyüyüp kistleşiyo...geçerrr takma.bende napıyım..çalışmalara devam..bakalım nisan 25 görecez..anyayı konyayı..hiç ümitim yok gerçi.:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…