ooooo sibelcim gelmiş...yukarı çık tatlım...
Selam kızlarr
Kuşum nezaman baktın neyle baktın kız ağzın bal yesin inşallah ama ne bilem...dilekcim..falına baktım gülüm..bu ay hamilesin..şimdiden tebrik ederim...alkisalkisalkis
Selam kızlarr
kız ne tehtit ediyon sizi kocanıza sülerim diye
korktum valla ohaoldumsmile
Kuşum nezaman baktın neyle baktın kız ağzın bal yesin inşallah ama ne bilem...
Hoşgeldin çiçem...
Kızlar az önce wc girdim elime uzayan akıntı geldi ama tam şeffaf değildi beyaz reng gibiydi...
Kuşum nezaman baktın neyle baktın kız ağzın bal yesin inşallah ama ne bilem...
Hoşgeldin çiçem...
Kızlar az önce wc girdim elime uzayan akıntı geldi ama tam şeffaf değildi beyaz reng gibiydi...
hoşgelmişen gülüm...gittin çıtırlara unuttun buraları..insan arada bi uğrar kız...ee anlat bakalım ne var ne yok?özledik walla
ya bişi sorcam hamilelikte akıntı artması ne zamn başlar?bilmiyorumkismile
kızlar ya yukarı gel falan yazıosunuz ya o ne demek ?yukarıda ne var ben nıe gormuorum :)))
kuşum nezaman baktın neyle baktın kız ağzın bal yesin inşallah ama ne bilem...
Hoşgeldin çiçem...
adetten sonraki kaçıncı gün?yumurtan çatlamış olmalı...bu akşam seninki gelesiye üstüne atla..unutma 12 saatin var...delikafadulden
KIZ GELİYOM KİSME YOK YANİ Bİ SİZLERİ TANIYON SİZLERDE OLMAYINCAQ GİREMİYOM AZİZE ZATİ ÇOK GİRMİYO ARTIKIN SEZEN DE ÇOK GİRMİYO BEN NAPIYIM KİSTİM VARMIŞ DOĞ.KONT.HAPI VERDİ DOKTOR:a015: SEN NAPIYOSUN TATLIM
KIZ GELİYOM KİSME YOK YANİ Bİ SİZLERİ TANIYON SİZLERDE OLMAYINCAQ GİREMİYOM AZİZE ZATİ ÇOK GİRMİYO ARTIKIN SEZEN DE ÇOK GİRMİYO BEN NAPIYIM KİSTİM VARMIŞ DOĞ.KONT.HAPI VERDİ DOKTOR:a015: SEN NAPIYOSUN TATLIM
nazom naber tatlış opuyorumnanaktan
adetten sonraki kaçıncı gün?yumurtan çatlamış olmalı...bu akşam seninki gelesiye üstüne atla..unutma 12 saatin var...delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?