mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

tatlım aşağıda forumda bulunanların listesi oluyo ya, muhtemelen geçmişi okuyorlar o sırada
onları son sayfaya çağırıyoruz bi bakıma yerimseniben

pekı :) 2. sorum gecmısı okuyanlar bunu o anda gorebılıyorlarmı :)

yanlız bu sunun gıbı oldu ''Zeki Murende bızı gorecekmı? ''':)))99)))

gelsin meleklerimiz konsunlar annelerinin göbüşlerine :Saruboceq: ALLAHIMIZIN İZNİNLE :Saruboceq:

serapçım ben hep burdayım her gün giriyom...
Ama sen buraya hiiiiiiç uğramıyon...

vallahi kuşum hergün geliyom ama siz olmayınca çıkıyom

hadi hayırlısı canım evet doğru hayırlıyon 2 ay önce 4 cmdi geçti bu ayda 5 cm aydan aya büyüyo çok sıkıcı bi durum hapı kullanmakta istemiyorum aslında soğan kürü yapmaya çalışıyorum pofff allahım sabır versin bize

Azıze bu ay sıra sendedır ınŞ.gelır bebıŞın bı sorunda kalmamıŞ Çok ŞÜkÜr

çok geçmiş olsun canım
inşallah tez zamanda kavuşursun hem sağlığına hem bebişine :Saruboceq:

iyidir canım..napalım senin yokluğunda kaynatıyoz topiği işte...bi de şu patronlar olmasa..kötükedihüso:roflol:

iyi ediyonuz şekerim zemuszemus ben ancak geliyom oğluşumu okula götürüyom eve gelince ortalığı toparlıyorum, namazımı kılıyom sonra akşama kaaaaa sizleyim şekerler :lepi:

ya ılk kez bu kadar sabırsızım adetım ıcın kalan gunler gecmek bılmıyor.

esımde sorup duruyor belırtı varmı karnın agrıomu dıe ...sızın eşler naısl kızlar?

erkenmi çatladıki oh oh çalış sen bugün

evet canim bu yumurtanin catlamasinin belirtisi böyle yapiskan gibi olur uzantili ve fazla beyazligi kalmaz transparan olur. Eger öyleyse nazonun dedigi gibi hic vakit kayip etme sakin

Canım 2 parmağımın arasında uzuyor ama beyaz reng gibi önceden şeffaf olurdu bakalım 2 saat filan aynı gelirse akıntım çatlıyor demekki...

iyi ediyonuz şekerim zemuszemus ben ancak geliyom oğluşumu okula götürüyom eve gelince ortalığı toparlıyorum, namazımı kılıyom sonra akşama kaaaaa sizleyim şekerler :lepi:

eee napalım bizde senin yokluğunu arartmamaya çalışıyoz..malumm kimse olmazsa kimsede girmiyo..o zaman da topikimiz sönük kalıyoo..delikafaduldensositososito

çok geçmiş olsun canım
inşallah tez zamanda kavuşursun hem sağlığına hem bebişine :saruboceq:

vallahi tatlım allahıma güçgitmesin ama artık yavaş yavaş ümitsizliğe kapılıyorum allahım sizlere tez zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inş.seninde az kalmış stres yapma inş.bebişin seninledir

azizem bu arada aralık anneleri topikine baktım güzel toparlanmış şekerim
inşallah burdan oraya transfer oluruz hep beraberce :Saruboceq:

esımde sorup duruyor belırtı varmı karnın agrıomu dıe ...sızın eşler naısl kızlar?

bak yine kocalarımızı aklımıza getirdin...ne güzel unutmuştuk...atıp duruyoduk arkalarından..:roflol:

ay nolsun kaldı 3 gün
aman şuram şöyle aman buram böyle
acaba acaba diye diye bekliyorum ben boshayallersmile
senden naber
çalışmalar nası gidiyo
kııız yap şu testi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap varsa çıkıcak işte delikafadulden 3 gün çok az kalmış beyaaaaaaaaaaa sositososito
ben çalışmalara devam sositososito aysonu vercem size hamiş haberimi ALLAHIMIN İZNİNLE İNŞALLAH :Saruboceq:
Azİze bu ay sıra sendedİr İnŞ.gelİr bebİŞİn bİ sorunda kalmamıŞ Çok ŞÜkÜr

İNŞALLAHHHHHHHHHHHHH:Saruboceq: HAYIRLISI NEYSE O OLSUN :Saruboceq:

Önceki aylarda eşime kafayı yedirtmiştim eşim işten arayıp soruyordu varmı belirti diye ama son ay regl olunca çok ağladım oda kızdı bana şimdi konusunu açtırmıyor sormuyorda çünkü doktora giderken konultu benle stres yok kafana bişey takmayacaksın ağır kaldırmayacaksın falan filan öyle gittik...

inşallah canım :Saruboceq:
sen de üzme kendini bak hastalıkları yenmenin en etkili yolu moral biliyorsun
hep inan geçeceğine ve hep inan bebişinin geleceğine
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…