mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

niye canım yapmıyım herkes çok faydalı diyorrr

soğan kürü..aynı zamanda östrojen kaynağı..yani yumurtlamayıda artırıyo..senin zaten yumurtlaman fazlasıyla var..sadece çatlamadığından kistleşiyo..ben dr.sordum.açıklaması buydu.mantıklı geldi.hem her kişiye aynı etkiyi göstermiyomuş..benim fikrim..a.s

hımmmmmmmmmmmm gerçektenmi offff ben bunu bilmiyodum yaa neyse çok olmadı başlayalı zati bırakayım ozman ben

ohhh azizecim beni hic duymayacaksin sandimsırnaşık şey En az bes kere yazdim ama galiba hicbirini görmedin. Benide al listeye lütfen adetimi 01.05.10 da bekliyorum.

tatlım ben buraya gelen bütün yeni arkidişleri hemen ekliyom seni şimdi gördüm güzelcim yerimseniben hoşgeldin aramıza :lepi:

Azıze benıde ekle barımmm o lıstede olunca umudum oluyo en azından geÇ sÖyleyeyım 15 mayıs

GELSİN BEBİŞLERİMİZ :Saruboceq: KONSUNLAR GÖBÜŞÜMÜZE :Saruboceq:

canım kullandığın normal bildiğimiz doğum kontrol hapımı yoksa onun başka türleride var benim 2 kız kardeşimde kullamıyorlar ama bekar onlar...

normal tatlım benimkisi ginera en düşük doz kardeşlerinn kullandğından ben evlenmeden önce kullanmıştım onuda biliyom galiba yuvarlak şekilde

Azİze benİde ekle barİmmm o lİstede olunca umudum oluyo en azından geÇ sÖyleyeyİm 15 mayıs

bencede serap..liste olayı güzel aslında..stres yapıyo diyolar ama stresi biz kendimiz yapıyoz..liste heyacan yapıyo..üstündeki kişiler gittikçe..dahada çok heyacanlanıyon falan..güzel yani..normalde 2 ay kullanman lazım hapı.bence 1 ay kullan.sonra kontrole git..geçtiyse bırak..

ben sigara molasına gidiyom...şimdi duyar gibiyim sizleri...aaaa sigaramı içiyon...ama hamiş olmak istiyon...olmaz...malesaf kızlar böle kötü bi alışkanlığım var..ama azalttım baya..eğer hamişte olursam..bırakıcak..size KK sözü veriyom..kimsede içmesin zati...ee..kaka..tüüü..olumunekankayizsmile

OFFFFF NAZOM YAA BıZDE HERZAMAN LıSTENıN EN SONUNDAYIZ BEEEE eyvahedigeldismile

zaman gectıkce zaten hıc aklından cıkmıor stres yapma olayına katılmıyorum . bıde hamılemız yazdıkca cok sevınıyorum kendı ısmımızde de goruruz ınsallah

AYNEN CANIM BENDE ARADA ARADA İÇİYOMM klava:

:mymeka: SÖZ VER SÖÖÖZ :mymeka: HAMİŞ OLURSAN AĞZINA SÜRMİCEN lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…