mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Amın canım ılk baŞ bekleyenlere nasıp etsın tatlım sızlerın bıkaÇ gÜnÜ kaldı ınŞ.tatlım ya Çok gÜzel haberler verırsın

ayy kızlar ben yeni topic açmasını bilmiyom..napcam..şimdi nisan da hamiş olamazsam aralık analarına gidemeyecem.mayıstada olmazsam ahanda ortada kalıcamohaoldumsmile:roflol:

ayy kızlar ben yeni topic açmasını bilmiyom..napcam..şimdi nisan da hamiş olamazsam aralık analarına gidemeyecem.mayıstada olmazsam ahanda ortada kalıcamohaoldumsmile:roflol:

kız dur şimdiden olamazsam napcam diye düşünülür mü
pozitif düşüncen hep a.s

düşündükçe hem heyecanlanıyom hem de sırıtıyom etrafa
ay salaklaştım ben iice

sibel..aydınlık bi odaya git.göğüslerine dikkatlice bak..omuzlarına gerdanına..damarların belirginleşmiş mi..uçlarıda kabartılar çıkmış mı,idrarın rengi koyulaştı mı bi bak gel.delikafadulden

dur hemen gidiyim bakiim de uçlarında kabartılar ne?
göğüsün kahverengi kısımlarında mı olcak kabartı anlamadım bilmiyorumkismile

dur hemen gidiyim bakiim de uçlarında kabartılar ne?
göğüsün kahverengi kısımlarında mı olcak kabartı anlamadım bilmiyorumkismile

evet orda kabarcıklar çıkar 3-5 tane..kahverengi kısmı hemen koyulaşmayabilir ama..damarlar belirginleşir..karşınada aynayı al.a.s

AMAN TATLIM MERAK ETME GELİCEK SENİNKİ YANINDA ÖYLE HİSSEDİYOM BENN :lepi: BENİM ANACAZIM BENİ 33 DE DOĞURMUŞ

benimkide beni33 de doğurmuş emme..onlar eski toprak gülüm..biz onlar kadar dayanıklı olamayız..napalım kısmetse olur.değilse yapacak bişey yok..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…