- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
zaman gectıkce zaten hıc aklından cıkmıor stres yapma olayına katılmıyorum . Bıde hamılemız yazdıkca cok sevınıyorum kendı ısmımızde de goruruz ınsallah
he walla assolist gibiyiz..bayanssulusmile:roflol:
OFFFFF NAZOM YAA BİZDE HERZAMAN LİSTENİN EN SONUNDAYIZ BEEEE eyvahedigeldismile
:mymeka: SÖZ VER SÖÖÖZ :mymeka: HAMİŞ OLURSAN AĞZINA SÜRMİCENlmaz:
vallahi ben artık sadece listede olabilitim zannediyorum hamiş olamıycam galiba ben
vallahi ben artık sadece listede olabilitim zannediyorum hamiş olamıycam galiba ben
OOOOOOO BAŞTAKİLERİ SİLCEM YAAA BİRAZ YUKARI ÇIKMAK İSTİYOM BEEEEEEEEEE kötükedihüsobuldum azize nisanı 35 çekiyo göster..32. 33.34.35 yaz kafadan biraz isim...ayşe..fatma..hayriye..bölece listede ortalara gelmiş oluruz...yaa ben bu akıllaaa:roflol::roflol:
tamam..söz veyiyoyummm..ağzıma sürmüycem..ağızlıkla içecemmm:roflol:
Kızlar az önce yine wc deydim bakayım dedim...Benim yumurtalar çatlıyor bu sefer şeffaftı rengi koçişte geldi ben kaçar...
mırage sen bu sıteyı karıstır canım bıraz mıllette neler var 'doktor asla hamıle kalamazsın dedı ama ben o ay hamıle kaldım vs ' tarzında yazıları hıc okumamıssın sanırım
lutfen umutsuzluga kapılma lutfen. Bak guzelım sen bızden once hamıle kalırmıssın bıde bıze tesellı verırmıssın... Kım bılebılır allah askına kımın ne olacagı bellımı tek dılegımız duamız yuce allahın bıze hayırlısıyla bebısler nasıp etmesı lutfen karamsar olma ...klava:
Kızlar az önce yine wc deydim bakayım dedim...Benim yumurtalar çatlıyor bu sefer şeffaftı rengi koçişte geldi ben kaçar...
OOOOOOO BAŞTAKİLERİ SİLCEM YAAA BİRAZ YUKARI ÇIKMAK İSTİYOM BEEEEEEEEEE kötükedihüso
KIIIIZZ SEN BENLE DALGA GEÇ GEÇ BAKIYIM BU AY HAMİŞ KALDA BEN SENİ O VAKİT GÖRCEM :mymeka: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ahan da midem bulandı :uhm:
anam pisikocik mi yoksam yaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?