mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

zaman gectıkce zaten hıc aklından cıkmıor stres yapma olayına katılmıyorum . Bıde hamılemız yazdıkca cok sevınıyorum kendı ısmımızde de goruruz ınsallah

vallahi ben artık sadece listede olabilitim zannediyorum hamiş olamıycam galiba ben

OFFFFF NAZOM YAA BİZDE HERZAMAN LİSTENİN EN SONUNDAYIZ BEEEE eyvahedigeldismile

buldum azize nisanı 35 çekiyo göster..32. 33.34.35 yaz kafadan biraz isim...ayşe..fatma..hayriye..bölece listede ortalara gelmiş oluruz...yaa ben bu akıllaaa:roflol::roflol:

vallahi ben artık sadece listede olabilitim zannediyorum hamiş olamıycam galiba ben

üzülme serap..aramızda aylardır bekleyen...bende dahil o kadar çok bacı var ki..ne ümidimizi ne de neşemizi kaybetmiyoruz..burda geçen günlerimizi.tek çizgilerimizle dalga geçerek eğleniyoruz...napcez gari..sabretcez..:lepi:

ınŞ.tatlım yaaa bu ara hep hastalık kıst grıp uĞraŞıyom Çok yoruldum canım yaaa

Kızlar az önce yine wc deydim bakayım dedim...Benim yumurtalar çatlıyor bu sefer şeffaftı rengi koçişte geldi ben kaçar...

mırage sen bu sıteyı karıstır canım bıraz mıllette neler var 'doktor asla hamıle kalamazsın dedı ama ben o ay hamıle kaldım vs ' tarzında yazıları hıc okumamıssın sanırım
lutfen umutsuzluga kapılma lutfen. bak guzelım sen bızden once hamıle kalırmıssın bıde bıze tesellı verırmıssın... kım bılebılır allah askına kımın ne olacagı bellımı tek dılegımız duamız yuce allahın bıze hayırlısıyla bebısler nasıp etmesı lutfen karamsar olma ...klava:

Heee kzılar artıkın bu ay sonu taŞınıyom Çok ŞÜkÜrrr yaa sıkılmıŞtım artık

buldum azize nisanı 35 çekiyo göster..32. 33.34.35 yaz kafadan biraz isim...ayşe..fatma..hayriye..bölece listede ortalara gelmiş oluruz...yaa ben bu akıllaaa:roflol::roflol:
OOOOOOO BAŞTAKİLERİ SİLCEM YAAA BİRAZ YUKARI ÇIKMAK İSTİYOM BEEEEEEEEEE kötükedihüso
tamam..söz veyiyoyummm..ağzıma sürmüycem..ağızlıkla içecemmm:roflol:

KIIIIZZ SEN BENLE DALGA GEÇ GEÇ BAKIYIM BU AY HAMİŞ KALDA BEN SENİ O VAKİT GÖRCEM :mymeka: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tatlım ben beklerim hamiş olmayı inş.olurum siz olun tez zamanda siz gene bana teselli verian allahım sizleri bekletmesin

aşkolsun kuzum..dalga geçmiyom..haklısın tabi..ben işin şakasındayım..herkes günü yaklaştıkça gergin ya..serap dersen öle..millete moral veriyik azcık gıı:roflol:

nirdesiniz gııııııı
kendim çalıyom kendim söylüyom burda
korkmayın sıyırmadım daa gelin gayrııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…