- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
:ecrin_bebek:
Vallahİ nazoo ne etÇez olmazsa tÜp bebeĞe kadar yolu var sonrasında da olmazsa evlat edİnİrİm ben
patron karşımda kız boşver onu şimdi inş hamiş olup hep beraber azizenin diğer topiğine uçcaz inşallah.a.s
bı sıhırlı degnek olsa hooppp hepımız aralık topıgınde olsakk vay be hayale bakkkk ...
benimkide krşımda..ne çalışkan eleman diyodur..ya da...akannehir:roflol:
bı sıhırlı degnek olsa hooppp hepımız aralık topıgınde olsakk vay be hayale bakkkk ...
serap bak iki nazan arasında kalmışsın çabuk dilek tut..allahım serapın kisti gitsin yerine bebiş gelsin..amin..
şimdiiiii
idrarımda biraz koyulaşma var evet
göğüs bağır bölgesinde mavi damarlarım görünüyo ama ben zaten çok beyaz tenliyim, hep görünürdü yani pek bi farklılık göremedim
kabarcıklara gelince, sol göğsümde zaten hep var olan 2 kabarcığım vardı, yeni kabarcık göremedim.
anam bundan bişi çıkmadı
allahtan ümit kesilmez şekerim inş doğal yollarla olur bebişlerhihoyyyt
oofff..sen bakmasını beceremedin..çekil şurdan..bi de ben bakem..evet işte ahan da hamilelik belirtileri...git bi test yap gel...kafayı yiycez yoksa..akannehir
oofff..sen bakmasını beceremedin..çekil şurdan..bi de ben bakem..evet işte ahan da hamilelik belirtileri...git bi test yap gel...kafayı yiycez yoksa..akannehir
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sibelcımcıme oraya gelıp test yapcez artık o kadar sabırsızlandırıosun bızı tamam sen yap testı ıstemıosan bakma :)bız bakarız senın yerıne :)))
ya test yoksa bari karbonatı dene kızzzz öldk meraktanklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?