SELAM KIZLAR BENDE BUAY UMUTLA BEKLİYORUM YA BEN BUAY SOGAN KÜRÜNÜ UYGULADIM 12GÜN İDARIMDA COK KOKU VAR ONDANMI YOKSA HAMİLEMİYİM delikafadulden :Saruboceq: NEBİLİİM KIZLAR BENİMDE EŞİM ASKER GİDİCEK BDAHAKİ AY BU AY SON DEMEMİZ OLCAK....BAKALIM HAYIRLISI BUNDAN ÖNCE BİR DÜŞÜĞÜM VAR...:gitme: 7HAFTALIKTI KARNIMDA ÖLDÜ:gitme: GİTMESEYDİ YARIN DOGUMUM OLACAKTI:gitme: HAYRILISI...:gitme: HERŞEY ALLAHTAN KIZLAR İNŞALLAH HAYRILISI OLUR HAKKIMMIZDA....AMA HİÇ HAMİLEYİM GİBİ GELMİOR İLK HAMİLELİĞİMDE ZOR OLDU İİĞNE YUMURTLAMA TAKİBİ FALAN FİLANNNsempatiksalakcinni DERKEN....OLMADI HİÇBİRİ HERŞEYİ BIRAKTIK TATİLE GİİTİİK..HAMİLE KALMISIM DOGAL YOLDAN..boshayallersmile AMA GİİTİİ MELEĞİM İŞTE..EŞİMDEDE VARİKOSEL VAR AMA COCUGA SUAN ETKİSİ YOK ...FAZLA ETKİSİ YOKMUS YANİ ZATEN OLSA BİKERE GEBE KALMAZDIM..boshayallersmile BENDE İSE NE VAR NE YOK BİLMİORUM DOKTORLAR NE DİYOR ANLMDM GİTTİ YORULDUM ZATEN BANADA DUA EDİN KIZLAR OLURMU
Hamile misin arkadaşım?
canım benim adetim falan çok düzenliydi. öyle sürekli bi hastalığımda olmadı. ilk kez duydum böyle bişi olduğunu. 4 haftalık hamileyim. bebeğime bi zararı olmaz inşallah..
Canim benim hayirlisi neyse o olsun senin icin. Ama birsey soracam biraz zor olmayacak mi kocan yaninda olmadigi zaman? Özellikle ilk cocuksa karnin büyüdügü zaman, ilk defa tekmeledigi zaman dogumda falan filan esinin yaninda olmasi cok önemli be canim bunlari kacirmasi cok büyük kayip olur, nacizhane fikrim.
insallah ilk melegin sana biran önce kardesini gönderir canim.
Zaten farkedilen bir hastalik degildir bu. Dedigim gibi farkinda olmadan kilo alirsin, adetin düzensiz olur sonra bogazinda ara ara dügümcükler cikar. Bebegine bir zarari olacagini sanmiyorum eger sekerin yoksa. Bende cünki ayrica sekerde cikti buda cocuga cok zararliymis sekere cok dikkat etmem gerekiyor
COK HAKLISIN CHOCOLATEM CNM BENİM İNAN KENDİMİ TANIYAMIYORUM...BAZEN İLİŞKİDEN SONRA BACAKLARIMI DİKİYORUM HAVAYA BAZEN HEMEN KALKIYORUM HAMİLE KALMAYAYIM DİYORUM...EŞİM GİDİCEK DİYORUM BAZEN KORUNALIM BAZEN KORUNMAYALIM DİYORUM NAPIYORUM BEN BİLMİYORUMakannehir EŞİMDE HAYATIM AKISINA BIRAKALIM KORUNMAYALIM OLURSA OLUR DİYOR KEYFİNE KORUNMAYALIM ZATEN ZOR OLUYOR DİYOR BENİMDE AKLIMA YATTI...AKISINA BIRAKTIM BİYANDAN OLSUN DİYOR BİYANDAN OLMASAMII DİYORUMakannehir KAFAYI YEDİM:umursamaz:
hımm anladım canım sağol bilgilendirdiğin için. sanada geçmiş olsun çok.
Ben seni cok iyi anliyorum canim bende hemen hemen ayni durumdayim bende suan meslek yapmaktayim haftanin iki günü okula gidiyorum ve daha bitmesine 2 yil var. Bir yandan diyorum karnim burnumda nasil sinavlara girecegim okula gidecegim cok tuhaf kacar diyorum ama öbür yandanda bekleyecek sabrim kalmadi.
Sende benim gibi ayni durumdasin anlasilan. Ama senin ki cok daha önemli be gülüm dedigim gibi bebisin tekmelerken esininde elini karnina koymasi, karnina yaslanip onu dinlemesi o ilk heyecanlar okadar önemli ki. Gerci dünyanin öbür ucuna gitmiyor tatile ciktikca elbet gelecek görecek göbegini ama dedigim gibi eger simdi hamile kalman senin icin hayirli olacaksa olursun insallah canim.
Insanin cani hic beklemek istemiyor degil mi.
DUYGULARIMA TERCÜMAN OLMUSSUN CANIM:teselli: AYNEN ÖYLE DEDİĞİN GİBİ İNŞALLAH CANIM SENİN İÇİNDE HAYRILIYSA OLSUN CANIM BENİM İNAN SENİN DÜŞÜNDÜĞÜN GİBİ HAYAL KURUYORUM TEKME ATACAK EVDE DÖRT DÖNÜP EŞİMİ ARICAM....EVET BEN YAPMASAMMI KORUNSAMMI akannehir KORUNMASAMMIakannehir AY ALLAHIM SEN HAYIRLISINI NASİP ET....
bende çıkıyom güzeller hoşçakalın boshayallersmile
Canim bence esinin fikri cok iyi, oluruna birakin. Kismetse olsun kismetse olmasin zaten ne yaparsan yap kismetten fazlasi olmayacaktir. Eger kismetinde varsa korunsan bile olacaktir.
Bak biz bin dereden su getiriyoruz yinede bekliyoruz aylarca, halbuki bazi arkadaslar hic akillarinda olmadiklarina ragmen hamile kaliveriyorlar birden.
Bir yandan dedigim gibi öte yandanda askerlik sanirim 15 ay sürüyordu degil mi? Nerden baksan 2 yil zaman kayip edeceksiniz. askere git-gel sonra cocuk yapmasida sürer birkac ay. Amann dedigim gibi oluruna birak hayirliysa olsun.
ama senin icin dua edecegim canim sende benim icin et
DUAMDASIN BİTANEM SÖZ SANA HEP DUA EDİCEMİSTEYEN HERKESE RABBİM NASİP ETSİN EE DUA EDERKEN NEDİCEM CHOCOLATEMİ:)HEP AKLMDA OLCAKSIN CHOCOLATE:)chocolate bukadar olur aynı aynı bizim fikrimizdesin sende askerlk 15ay gelse olmasa 7 8 ay oda en az 7 8 ay eeee bu varikosel ilerlese amelyt olsa 6ay toparlansa 1sene akannehir amannn zaten 3sene öle geçiyor 3.5 sene hatta ee 3senelikte evliyiz nerdeyse 6sene...anam genc yasımda anne olayım dedim bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile yok olmayacagız EVET YASIM 20 BUARAADA kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 YASIMA BAKMA BİTANEM FİKİRLER BASKA....YASITLARIMA BAKIYORUMDA....BEBEK OLAYIDA SÖLE GELİŞTİ..ANLAYISINA DAYANARAK ANLATIYORUM..ANLAYACAGINI UMUYORUM..YENİ EVLİYKEN DOGUM KONTROL HAPIYLA KORUNDUM...ASLA BEBEK İSTEMİORUM DİYORDUM ohaoldumsmile GÖRDÜM SONRA NOLDUGUNU O AYRI...kaydirigubbakcemile3 DAHA SONRA HAPI KESTİRDİ EŞİM KİMYASAL SONUCTA İÇME BEN KORUNURUM DEDİ 3AYDA O KORUNDU...AMA Bİ BAKTIM ADET OLMUYORUM 45 50GÜN....akannehir MEGER HORMONLARI BOZMUSUZ...ÖLE ÖLE DERKEN Bİ KORUNMADIK OLMADI İKİ ÜÇ 4 ...1SENE.1.5SENE OLMADI EEE BİRAZDA HIRSA DÖNÜŞTÜ...BURALARA NASIL GELDİK BİLEMİYORUM.EŞİMDEDE VARİKOSEL CIKINCA TEDAVİ OLALIM DEDİK ODA OLMADI...TATİLE GİİTTİK HAMİLE KALMISIM ORDA...İŞTE BÖLE BİTANEM...BENİ ANLADIGIN İÇİN COK TEŞŞEKKÜR EDERİM.....YASIN KÜÇÜKK DEME SAKINlmaz: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
Chocolate diye dua etme canim ya tuhaf kacar benim adim Tugba kaydirigubbakcemile3 Aaa bende 3 yillik evliyim kaydirigubbakcemile3Sonra bende senin gibi hep erken anne olmak isterdim. Yasin kücük demiyecegim merak etme. Önemli olan insanin kendini anne olmaya hazir hissetmesidir, eger kendini hazir hissetmiyorsan istersen 30 yasinda ol yine erken sayilir. Benim durum seninkinden daha vahim, ben 23,5 yasindayim simdi ben okulumun bitmesini beklesim olacak yasim 26. Artik cocuk sahibi olmak istemen cok normal canim ya insan artik birkac sene sonra evde bir patir kütür ariyor. Birisi gelsin dolaplari komple dagitsin esyalari cikarsin beni fitik etsin istiyor kaydirigubbakcemile3
Zaten bütün bunlari hep kuzenimin minik kizinda gördüm sirf o kiz yüzünden karar verdim bebis sahibi olmaya.
Benimde adetim hep cok düzensizdi hatta 7 ay adet olmadim en son hap alinca ilk defa gecen ay kendiligimden adet oldum. Cocuk isteyen biri adet oldugu icin sevincden havalara ucar mi? Vallahi normallesiyorum diye öyle sevindim ki kaydirigubbakcemile3
Temmuzda bende tatile gidiyorum umarim sende oldugu gibi bende tatilde hamile kalirim eyvahedigeldismileBende roman anlattim kusura bakma kaydirigubbakcemile3
TUBACIM HEP DUAMDA OLACAKSIN BUNA İNAN:Saruboceq: SÖZ VERİYORUM HER GECE ETTİİĞİM DUAMDA YER ALICAKSIN:Saruboceq: BANADA MELEĞİM DEME kaydirigubbakcemile3 DİLAN ADIM CANIMkaydirigubbakcemile5 CNM NE ROMANI BEN HİÇ SIKILMAM AKSİNE SAMİMİYETİN COK HOSUMA GİİTİİ TUBACIM...İNSALLAH BİTANEM SENDE TATİLDEN ÖNCE KALIRSIN BİRAN EVVEL GELİR MELEĞİN KIZZZ BEN BUAY YAKI YAPISTIRICAM BELİME SENDE DEENESENEkaydirigubbakcemile3 ADETTEN SONRA BİTİMİNDE YAPISTIRICAM COK HAMİLE KALAN VAR ÖYLEkaydirigubbakcemile3 BİDE CÖREKOTU BAL TARCIN YİCEM EŞİMEDE EVİCAP VİTAMİN VE MONE İÇİRİCEM SENDE DENEkaydirigubbakcemile3
KORİDORDA KOŞŞA ANNEEE DİYE DİMİ..KAPI CALINCA BABA DESE BEKLESEK CAMDA BABASINIboshayallersmile YAPMAA KURCALAMA YAVRUM DİYE KIZSAK BİZDE NASI BŞİİ ACABAkaydirigubbakcemile3
CNM BENİMM SAOL BİTANEM SENDE ÖYLE COK CANAYAKINSIN kaydirigubbakcemile5 CANIM BEN EŞİME BELİMİ OVDURUCAM ADACAYI YAGI İLE MALUM ADACAYI YAGI BELİ SICAK TUTAR..ARDINDAN 1SAAT BEKLİCEM VE SICAK DUS ÜŞÜTMEMEYE DİKKATET SONRA ECZANEDEN YAKI ALIP HEMEN YAPISTIRICAM 2GÜN BEKLİCEK O ŞEKİLDE... YAKI SICAKLIK SAGLIYOR YA CANIM MALUM SICAKLIKTA HAMİLELİK İÇİN İYİ GELİYOR...ACIKLIGI GİDERİYOR...BENİM SON AYIM YA BEN HEPSİNİ HUCUM ETTİMsırnaşık şey AMA SENDE DENE BAK MONE DİE BİTKİSEL Bİİ İLAÇ VARMIS TABLET SPERMLERİ HIZLANDIRIOR VE AFRODİZYAK ETKİLİyerimseniben BEN DENİCEM EVİCAPTA BİR VİTAMİN E VİTAMİNİ SPERMLER İÇİN E VİTAMİNİ ÖNEMLİ BİLİYORSUN EVET TUBACIM DOUBLE DUAMIZA BUGUN BASLICAM ALLAHIN İZNİYLE:Saruboceq: :Saruboceq: BUNU BU AY Bİ DENE BAKALIM BENDE DENİCEM...EŞİM GELİR CANIM BİRAZDAN BEN CIKICAM ŞİMDİ HERZAMAN İRTİBATTA OLALIM ÖPÜYORUM SENİopuyorumnanaktan DUAMDASIN:Saruboceq:Aynen dilancim ya bende senin hakkinda ayni seyi düsünüyorum sende cok cana yakinsin. Iyi bari birbirimiz icinde dua ederiz bundan sonra nede olsa double dua daha iyi gelir kaydirigubbakcemile3
Peki bu yaki yapistirma ne oluyor? Ilk defa duyuyorum. Birde canim okadar cok sey varki yapilacak biryandan düsünüyorum bunlarin hepsini yapsam hergün karisim icsem sogan kuru yapsam sunu yapsam bunu yapsam bütün günüm cocuk yapma cabasiyla gececek. Birazda uzak kalmak oluruna birakmak istiyorum malum stres cocugun olmasini engelliyor.
Evdeki ovalasyon testlerimden bile faydalanmiyorum inan. Bu daha ikinci denemem bu ay temmuzda izine gidip geleyim hala olmamissa birtakim seylere basliyacagim bende eyvahedigeldismile Ama yaki yapistirma neymis merak ettim gercekten
Ay hic sorma ya. Eskiden cevremizde hep cocuksuz ciftler vardi, simdi cevremiz degisti hepsinin kücük cocuklari var. Insanin cevrizi cok etkili oluyor böyle seylerde. Öyle özeniyorum ki onlara. Birden ben oldum olasi cocuk asigi bir insandim. Nekadar derdim olursa olsun biryerde kücük cocuk gördüm mü bütün derdimi unutup onlarla oynayan birisiyim. Kendi cocugumun olmasi hayatim boyunca en büyük hayalim oldu. Insallah rabbim en kisa zamanda taddirir bize bu duyguyu arkadasim yaboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?