mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

sezencim gözün aydın çok güzel yaa...
inşallah herşey böyle güzel devam eder.

canim normalde adetin ne renk olur ki? Kirmizi olmasi normal bence bendede hep öyle kipkirmizi olur. Degisik bir renk olmaz yani.

inş.azizem ya şimdide ikili test paniği başladı bende 2 haftada bunu dert yaparım

hiç dert yapma tatlım 2hafta gelip geçer inşallah güzel sonuç alırsın canmm :Saruboceq:
sonrada üçlü test var...senin amniyo sıvısı alıncak mı?karnından iğneyle alıyolar.

canim normalde adetin ne renk olur ki? Kirmizi olmasi normal bence bendede hep öyle kipkirmizi olur. Degisik bir renk olmaz yani.

Normalde biraz daha koyu renk olurdu, bu ay böle karpuz içi gibi kırmızıydı kanamam arada çok minik kahverengi pıhtılar vardı ama minik minik bide binim çok kanamam olmaz bu ay fazladı gibi bilmiyorum canım sabah dediğim gibi regli olduğum halde hala kendimi hamile sanıyorum heralde :a015:

guatr bende var canim. Adetin düzensiz olur, cok kilo alirsin ve adetinde düzensizlik olur. Bunun icin haplar var, tedavi olmak icin cok önemli birsey canim.

hiç dert yapma tatlım 2hafta gelip geçer inşallah güzel sonuç alırsın canmm :Saruboceq:
sonrada üçlü test var...senin amniyo sıvısı alıncak mı?karnından iğneyle alıyolar.
yok kuşum ultrasonda ense kalınlığı ölçümü yapılıcakmış hatta bunu benim hastanede yapmıyolar doktorum bakırköyde radyomar diye laboratuvar var oraya yönlendirdi 15 dakkada ölçüm veriliyomuş aynı gün hastaneme gidicem ölçümleri doktora gösterip bide kan tahlili vericem oda 4 gün sonra sonuçlanıyomuşş bu testlerde sorun varsa yada risk görülürse amniyo sıvısı alıp bakıyolarmışş

eren sezen nazar degmesın sana bebısıne .kendıne ıyı bak lutfen bızede dua et .testler ıcınde hıccc sıkıntı yapma ınsallah hersey yolunda olucak... bu arada nazo bızı yedı bence aslında ole bı yetenegı var ama bız ustune cok gıttık sanırsam... ama bızden kurtulamazzzzz yasasın kotulukkkkk

Geçmiş olsun canım quatırın hormonları eklediğini biliyorum ama küçük bi ilacı var sanırım sadece sabhları alıyorsun o düzenliyor hormonları

sağol canım inşallah öyle olur. ilaçların bebeğimi etkilemesinden korkuyorum tek derdim o...

SELAM KIZLAR BENDE BUAY UMUTLA BEKLİYORUM YA BEN BUAY SOGAN KÜRÜNÜ UYGULADIM 12GÜN İDARIMDA COK KOKU VAR ONDANMI YOKSA HAMİLEMİYİM delikafadulden :Saruboceq: NEBİLİİM KIZLAR BENİMDE EŞİM ASKER GİDİCEK BDAHAKİ AY BU AY SON DEMEMİZ OLCAK....BAKALIM HAYIRLISI BUNDAN ÖNCE BİR DÜŞÜĞÜM VAR...:gitme: 7HAFTALIKTI KARNIMDA ÖLDÜ:gitme: GİTMESEYDİ YARIN DOGUMUM OLACAKTI:gitme: HAYRILISI...:gitme: HERŞEY ALLAHTAN KIZLAR İNŞALLAH HAYRILISI OLUR HAKKIMMIZDA....AMA HİÇ HAMİLEYİM GİBİ GELMİOR İLK HAMİLELİĞİMDE ZOR OLDU İİĞNE YUMURTLAMA TAKİBİ FALAN FİLANNNsempatiksalakcinni DERKEN....OLMADI HİÇBİRİ HERŞEYİ BIRAKTIK TATİLE GİİTİİK..HAMİLE KALMISIM DOGAL YOLDAN..boshayallersmile AMA GİİTİİ MELEĞİM İŞTE..EŞİMDEDE VARİKOSEL VAR AMA COCUGA SUAN ETKİSİ YOK ...FAZLA ETKİSİ YOKMUS YANİ ZATEN OLSA BİKERE GEBE KALMAZDIM..boshayallersmile BENDE İSE NE VAR NE YOK BİLMİORUM DOKTORLAR NE DİYOR ANLMDM GİTTİ YORULDUM ZATEN BANADA DUA EDİN KIZLAR OLURMU

Hmmm canim tabi adet oldugun halde hamile olman cok kücük bir ihtimal ama böyle bir ihtimal yok degil. Yinede umutlanma ve eger istiyorsan bir test yapdiriver ki icin rahat etsin.

guatr bende var canim. Adetin düzensiz olur, cok kilo alirsin ve adetinde düzensizlik olur. Bunun icin haplar var, tedavi olmak icin cok önemli birsey canim.

canım benim adetim falan çok düzenliydi. öyle sürekli bi hastalığımda olmadı. ilk kez duydum böyle bişi olduğunu. 4 haftalık hamileyim. bebeğime bi zararı olmaz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…