inanın bana iki gelinin olucak dedi zaten bir oğlum var bide dediği ay hamiş olduğumu öğrendim hamilesinde dediikarar ver kız sana inanalımmı inanmayalımmı kaydirigubbakcemile3
Kızlar size bişey sorcam
şimdi benim bu ay 12 de regli olmam gerekiyordu ama 9 da oldum hep düzenlidir benim, neyse ilk gün genelde kahverngi gelir sonrada başlarım olmaya ama bu ay hemen oldum ama kıpkırmızı yani sanki elimi falan kesmişim gibi neyse hep 3 gün sürer bu seferde 3 gün sabahı bitti gibi ama demin tuvalere gittim geldim kahverngi bişeyler gelmiş. bide akşamları inanılmaz üşümeye baladım dün hele suratım sapsarı hafifi hafif midem bulanıyo gibi, bugünde yanaklarım kıpkırmızı ve üzerimde hırka var ve ben çok üşüyorum, ve çok yemek istiyorum nedir sizce bu? kırmızı kan neyin nesidir
bilen var mı
inş.azizem ya şimdide ikili test paniği başladı bende 2 haftada bunu dert yaparımsezencim gözün aydın çok güzel yaa...
inşallah herşey böyle güzel devam eder.
allah kabul etsin kıl gel hadiii kuşummkızlar bana müsade ikindi namazımı kılıp gelcem...
inanın bana iki gelinin olucak dedi zaten bir oğlum var bide dediği ay hamiş olduğumu öğrendim hamilesinde dedii
inş.azizem ya şimdide ikili test paniği başladı bende 2 haftada bunu dert yaparım
canim normalde adetin ne renk olur ki? Kirmizi olmasi normal bence bendede hep öyle kipkirmizi olur. Degisik bir renk olmaz yani.
yok canımm değill valla içine doğdu nazonun bana pat diye söyledi o ayda çıktı eğer karnımdakide erkekse falcılığa ilk adımı atmış sayılırr:roflol:Ben kacirdim bu tarafini canim falci mi bu? bilmiyorumkismile
kızlar selam. nasılsınız? bugün moralim çok bozuldu. ilk tahlillerimin sonuçlarını aldım hormon değerlerim sınırın çok az üstünde çıktı. sende guatırmı var dedi doktor? bunula ilgili tecrübe yaşayan arkadaşımız varmı?
yok kuşum ultrasonda ense kalınlığı ölçümü yapılıcakmış hatta bunu benim hastanede yapmıyolar doktorum bakırköyde radyomar diye laboratuvar var oraya yönlendirdi 15 dakkada ölçüm veriliyomuş aynı gün hastaneme gidicem ölçümleri doktora gösterip bide kan tahlili vericem oda 4 gün sonra sonuçlanıyomuşş bu testlerde sorun varsa yada risk görülürse amniyo sıvısı alıp bakıyolarmışşhiç dert yapma tatlım 2hafta gelip geçer inşallah güzel sonuç alırsın canmm :Saruboceq:
sonrada üçlü test var...senin amniyo sıvısı alıncak mı?karnından iğneyle alıyolar.
yok canımm değill valla içine doğdu nazonun bana pat diye söyledi o ayda çıktı eğer karnımdakide erkekse falcılığa ilk adımı atmış sayılırr:roflol:
eren sezen nazar degmesın sana bebısıne .kendıne ıyı bak lutfen bızede dua et .testler ıcınde hıccc sıkıntı yapma ınsallah hersey yolunda olucak... bu arada nazo bızı yedı bence aslında ole bı yetenegı var ama bız ustune cok gıttık sanırsam... ama bızden kurtulamazzzzz yasasın kotulukkkkk[/QUOnazonun üstüne gidin valla dediği çıkıyoo cadının canım rabbim sizede bu mutluluğu en kısa zamanda yaşatsınn
Geçmiş olsun canım quatırın hormonları eklediğini biliyorum ama küçük bi ilacı var sanırım sadece sabhları alıyorsun o düzenliyor hormonları
sağol canım inşallah öyle olur. ilaçların bebeğimi etkilemesinden korkuyorum tek derdim o...
Normalde biraz daha koyu renk olurdu, bu ay böle karpuz içi gibi kırmızıydı kanamam arada çok minik kahverengi pıhtılar vardı ama minik minik bide binim çok kanamam olmaz bu ay fazladı gibi bilmiyorum canım sabah dediğim gibi regli olduğum halde hala kendimi hamile sanıyorum heralde :a015:
guatr bende var canim. Adetin düzensiz olur, cok kilo alirsin ve adetinde düzensizlik olur. Bunun icin haplar var, tedavi olmak icin cok önemli birsey canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?