mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

kızlar bugün doktora gittim 4 hafta olmuştu gitmeyeli kontrole bebiş iyi kocaman sırt üstü yatmış uyuyoduu kıyamam ya ultrason ışığında uyandı biraz kıpırdandı ama uyku mahmurluğu pek oralı olmadıı 28 nisanda ikili testimiz var inş.sorun çıkmaz ordada bide normale göre 2 gün öndeymiş iyi beslemişim bebişi

ana.. sezenimde gelmiş...hoş geldin canım...bakın görün sezenin hamiş olduğunu ve oğlu olcağınıda sölemiştim...

kızlar selam. nasılsınız? bugün moralim çok bozuldu. ilk tahlillerimin sonuçlarını aldım hormon değerlerim sınırın çok az üstünde çıktı. sende guatırmı var dedi doktor? bunula ilgili tecrübe yaşayan arkadaşımız varmı?

maşallah maşalllahh..dötünü kaşı,dilini ısır..nazar değmesin oğluşumuza..

Canım benim ya çok sevindim iyi olduğuna, iyi bak yiğenimize.... allah nazarlardan saklasın ay bizede dua et ya lütfen :asigim:

kızlar ben kaçar..burası yoğunlaştı...öptüm sizleri...yarın görüşmek....öpüşmek.gülüşmek dileğiyle...cimcime test yap..bay bay

geçmiş olsun canım.moralini bozma inş iyleşirsin

Geçmiş olsun canım quatırın hormonları eklediğini biliyorum ama küçük bi ilacı var sanırım sadece sabhları alıyorsun o düzenliyor hormonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…