hatun kişilerim
sizlere doyum olmaz
ben kaçar
gece mesaisine kalanların bellerine kuvvet diliyorum yerimseniben
iyi akşamlar
hoşbuldum canım nasılsınnhoşgeldin hamişimiz:CüvCüv:
tatlım ben buraya gelen bütün yeni arkidişleri hemen ekliyom seni şimdi gördüm güzelcim yerimseniben hoşgeldin aramıza :lepi:
kızlar bugün doktora gittim 4 hafta olmuştu gitmeyeli kontrole bebiş iyi kocaman sırt üstü yatmış uyuyoduu kıyamam ya ultrason ışığında uyandı biraz kıpırdandı ama uyku mahmurluğu pek oralı olmadıı 28 nisanda ikili testimiz var inş.sorun çıkmaz ordada bide normale göre 2 gün öndeymiş iyi beslemişim bebişi
valla benimde içime erkek doğuyo kızlar nazonun dediği çıkıyooana.. sezenimde gelmiş...hoş geldin canım...bakın görün sezenin hamiş olduğunu ve oğlu olcağınıda sölemiştim...
kızlar bugün doktora gittim 4 hafta olmuştu gitmeyeli kontrole bebiş iyi kocaman sırt üstü yatmış uyuyoduu kıyamam ya ultrason ışığında uyandı biraz kıpırdandı ama uyku mahmurluğu pek oralı olmadıı 28 nisanda ikili testimiz var inş.sorun çıkmaz ordada bide normale göre 2 gün öndeymiş iyi beslemişim bebişi
ana.. sezenimde gelmiş...hoş geldin canım...bakın görün sezenin hamiş olduğunu ve oğlu olcağınıda sölemiştim...
tamam nazomm kaşırım dötümümaşallah maşalllahh..dötünü kaşı,dilini ısır..nazar değmesin oğluşumuza..
kızlar selam. nasılsınız? bugün moralim çok bozuldu. ilk tahlillerimin sonuçlarını aldım hormon değerlerim sınırın çok az üstünde çıktı. sende guatırmı var dedi doktor? bunula ilgili tecrübe yaşayan arkadaşımız varmı?
sağol gülüm allahım bu ay inş.hepinizi aralık annesi yapar canım tez zamanda tadın bu duyguyuu :Saruboceq:Canım benim ya çok sevindim iyi olduğuna, iyi bak yiğenimize.... allah nazarlardan saklasın ay bizede dua et ya lütfen :asigim:
byeee nazomm öptüüüüüüüümmmkızlar ben kaçar..burası yoğunlaştı...öptüm sizleri...yarın görüşmek....öpüşmek.gülüşmek dileğiyle...cimcime test yap..bay bay
kızlar selam. nasılsınız? bugün moralim çok bozuldu. ilk tahlillerimin sonuçlarını aldım hormon değerlerim sınırın çok az üstünde çıktı. sende guatırmı var dedi doktor? bunula ilgili tecrübe yaşayan arkadaşımız varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?