- Emoji Skoru
- 49
- Puanlar
- 288
- Konu Sahibi Targaryen07
-
Kasıklarıma doğru karnın alt kısmı, ilk batmalar oldu sonra gün boyu orayı oyuyolar gibiydi ertesi gün geçtiO belirtiği anlata bilirmisin sağ tarafda tam nerde benim de ona benzer varda
T6 derken transfer gününü hesaplamiyorsun doğrumu?Ama testi yaparken kendini psikolojik olarak hazırla negatif görürsen test gününe kadar kendine stres yaratma. Geç çıkabiliyor herkeste aynı olmuyor süreç. ben ilk transferde t4 bunda t6 da yaptım. Ama ikincide tecrubeliydim ilkinde yaşadığım belirtileri yaşayınca tuttuğuna inanarak yaptım
Yapay zeka kuruma cizgisidir dedi foto atmadım tabi ama .daha önce böyle bişey yaşadım bende pozitif ilerlemişti .şimdi testten sonra ovitrelle vurundum 4-5 gün mecbur yapamam yaosamda pozitif çıkarBen çok erken yapmıstım ilk testimi ilk çıkmadı tabi sonra kuruma çizgisi gibi gördüm. Yapay zekaya sordum hatta çizgi rengi pembe değilse kuruma çizgisidir dedi. Ancak ben defalarca o testleri yapmıstım yoksa o bile çıkmıyor. Heveslendim ister istemez ve pozitif gördüm o ay. Tabi herkeste aynı olmaz ama tekrar et insallah koyulasır.
Evet canım transfer günü +6T6 derken transfer gününü hesaplamiyorsun doğrumu?
Ben de 1 Nisan da transfer oldumBende 1 Nisan transfer oldum buda benim dörtüncü tedavim ne olursunuz bana da bir dua edinpositif olanlara göz aydinliği diliyorum
Bende 1 Nisan transfer oldum buda benim dörtüncü tedavim ne olursunuz bana da bir dua edinpositif olanlara göz aydinliği diliyorum
İkiniz içinde hayırlı olsun kızlarBen de 1 Nisan da transfer oldum
Merhaba, sağlıkla gelsin bebişinizDayanamadım yaptım kızlar çok şükür çıktı çizgisizlerden de güzel haberler bekliyorum. Sağlıkla devam etsin insallah
5. Gün embriyosu. Biz erken yaptık ancak ovitrelle kullanmıyorduk senin yanıltmayalım. 4.5.6. Gün yapmaya başladık nerdeyse. Sabredebilirsen bekle bu seferde koyulaşması için sürekli test yapıp duruyoruzMerhaba, sağlıkla gelsin bebişiniz
sizin kaçıncı gün embriyosu,kaçıncı gün test yaptınız? bende düşünüyorum test yapmayı ama ovitrelle verdi doktorum o iğne de testlerde 8-10 gün betayı yüksek gösteriyormuş. Sonuç negatifse bile hamile diye cikabilirmiş.
Transfer sonrası mi verdi doktor size ovitrelle yiMerhaba, sağlıkla gelsin bebişiniz
sizin kaçıncı gün embriyosu,kaçıncı gün test yaptınız? bende düşünüyorum test yapmayı ama ovitrelle verdi doktorum o iğne de testlerde 8-10 gün betayı yüksek gösteriyormuş. Sonuç negatifse bile hamile diye cikabilirmiş.
Cigte bayramlik maşallahKızlar ben kanda baktırdım betaya sonuç poizitif sabah sabah bi ton ağlattı beni bu erken gebelik testi varya
[/QUOTE][/QUOTEya işin kötü tarafı bi önceki kimyasal gebelikle sonuçlandı bunda da sabah negatif i görünce çok ama çok tükendim ve ben öyle küçükte değilim 42 yaşındayım artık bu olmazsa başka bi planım yok o yüzden çok ama çok kötü oldum sabah sabahaz değil üç yıldır biz sağlıklı yumurta geliştirmeye uğraşıyorum ve bu ikinci pozitif görmem
Siz ne zaman test yapiyorsunuz?Kasıklarıma doğru karnın alt kısmı, ilk batmalar oldu sonra gün boyu orayı oyuyolar gibiydi ertesi gün geçti
Siz ne zaman test yapiyorsunuzKasıklarıma doğru karnın alt kısmı, ilk batmalar oldu sonra gün boyu orayı oyuyolar gibiydi ertesi gün geçti
bende de öyle oldu ama bu belirti sayilmazki, yoksa ben yaniliyormuyum.Yaa evet ınanılmaz akıntım var profestanın geri gelmesinden bahsetmiyorum. Bildiğin su gibi akıyo iç çamaşırıma işemişim gibi su geliyo içimden
Evet, 4. Gün yapacağım igneyiTransfer sonrası mi verdi doktor size ovitrelle yi
OVİTRELLE değeri yukseltiyormuş o kafanı karistirdi5. Gün embriyosu. Biz erken yaptık ancak ovitrelle kullanmıyorduk senin yanıltmayalım. 4.5.6. Gün yapmaya başladık nerdeyse. Sabredebilirsen bekle bu seferde koyulaşması için sürekli test yapıp duruyoruz
Ben bugün test yaptım şükür pozitifi gördüm kan da verdim ama o daha düşmedi e nabizaSiz ne zaman test yapiyorsunuz?
Bende o şekilde olduda T+3 de yarım vurundumEvet, 4. Gün yapacağım igneyi