Mart transferleri

T6 derken transfer gününü hesaplamiyorsun doğrumu?

Yapay zeka kuruma cizgisidir dedi foto atmadım tabi ama .daha önce böyle bişey yaşadım bende pozitif ilerlemişti .şimdi testten sonra ovitrelle vurundum 4-5 gün mecbur yapamam yaosamda pozitif çıkar

Dayanamadım yaptım kızlar çok şükür çıktı çizgi sizlerden de güzel haberler bekliyorum. Sağlıkla devam etsin insallah
Merhaba, sağlıkla gelsin bebişiniz
sizin kaçıncı gün embriyosu,kaçıncı gün test yaptınız? bende düşünüyorum test yapmayı ama ovitrelle verdi doktorum o iğne de testlerde 8-10 gün betayı yüksek gösteriyormuş. Sonuç negatifse bile hamile diye cikabilirmiş.

5. Gün embriyosu. Biz erken yaptık ancak ovitrelle kullanmıyorduk senin yanıltmayalım. 4.5.6. Gün yapmaya başladık nerdeyse. Sabredebilirsen bekle bu seferde koyulaşması için sürekli test yapıp duruyoruz

Transfer sonrası mi verdi doktor size ovitrelle yi

Kızlar ben kanda baktırdım betaya sonuç poizitif sabah sabah bi ton ağlattı beni bu erken gebelik testi varya
Cigte bayramlik maşallah inann cok sevidin test seni boşuna stresse katti..hepinize nisan ayi bereketlimi geldi darisi başima inaşallah sağlikli hayirlisiyla inşallah

[/QUOTEya işin kötü tarafı bi önceki kimyasal gebelikle sonuçlandı bunda da sabah negatif i görünce çok ama çok tükendim ve ben öyle küçükte değilim 42 yaşındayım artık bu olmazsa başka bi planım yok o yüzden çok ama çok kötü oldum sabah sabah az değil üç yıldır biz sağlıklı yumurta geliştirmeye uğraşıyorum ve bu ikinci pozitif görmem[/QUOTE]

[/QUOTE]
Idrar testleri gercekten bozuk cikabiliyo o yüzden kan önemli

Kasıklarıma doğru karnın alt kısmı, ilk batmalar oldu sonra gün boyu orayı oyuyolar gibiydi ertesi gün geçti
Siz ne zaman test yapiyorsunuz
Yaa evet ınanılmaz akıntım var profestanın geri gelmesinden bahsetmiyorum. Bildiğin su gibi akıyo iç çamaşırıma işemişim gibi su geliyo içimden
bende de öyle oldu ama bu belirti sayilmazki, yoksa ben yaniliyormuyum.

5. Gün embriyosu. Biz erken yaptık ancak ovitrelle kullanmıyorduk senin yanıltmayalım. 4.5.6. Gün yapmaya başladık nerdeyse. Sabredebilirsen bekle bu seferde koyulaşması için sürekli test yapıp duruyoruz
OVİTRELLE değeri yukseltiyormuş o kafanı karistirdi

merhaba hanimlar
öncelikle sonucu positif olanlar gözünüz aydin umarim saglikli bir sekilde ilerleyip sag saglim kucaginizada alirsiniz insallah.
Benim 27 martda transferim gerceklesti 3.gün dondurulmus 8 hücreli embriyo bugün t+7 benim icinde dua edermisiniz. sizce idrar testi nezaman yapmaliyim en net nezaman sonuc verir

`