Mart transferleri

Bakarmısınız hiç yansımadı sabah çok ağlattı beni

Eklentiler

• 1000109559.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 63
Ben hiç testlerde yanılgı görmedim bu zamana kadar o yüzden şaşırıyorum böyle okuyunca. Bende hangi marka olursa olsun varsa çıkıyor yoksa bembeyaz duruyorlar ama suyun etkisi olabilir sabah ilk ıdrarla yapmayı öneriyorlar.

Sagolasinçıkmadı malesef, ben saglik ocağına verdim kanı o da biraz geç çıkıyo
Aynen geç çıkar ben sağlık personeli olduğum için arkadaşın beynini yedim o yüzden e nabız a yansımasını beklemedim ama benim 43 se senin daha yüksek çıkabilir

Hangisi days comfort mı prodoctor mü
Prodoctor. Hatta Bu transferde eşim o markayı bulamamış o yüzden kızdım neden o marka almadın diye bu yüzden diyorlar tek teste güvenmeyin aynı anda iki farklı marka da test yapın diye

Prodoctor. Hatta Bu transferde eşim o markayı bulamamış o yüzden kızdım neden o marka almadın diye bu yüzden diyorlar tek teste güvenmeyin aynı anda iki farklı marka da test yapın diye
Aynen bencede ama test gerçekten iyi muhtemelen benim aşırı su içmem tabloyu değiştirdi bende zaten aşırı araştırıp bu markayı aldım ama yine de bildiğim tek şey ben artık asla evde test yapmam kan veririm çünkü gerçekten güvenemem artık

24/03/2026
Targaryen07
4aa
4ab
5.gün2 Nisan
POZİTİF
25/03/2026
Sevdicek34
5ba
5bb
5. Gün5 Nisan
24/03/2026
prenses_hanm
5aa5.gün2 Nisan
25/03/2026
Inciege32
5ab
5bb
5.gün
6.gün
4 Nisan
27/03/2026
meltqueen
4ab5. Gün
22/03/2026
hayal007
26/03/2026
tual13
3 Nisan
POZİTİF

Bakalım artik , çıkınca yazarim buraya
Seninkini merak ediyorum çift embriyo olduğu için. Benim sonuca göre tek gibi şimdilik senin değerin kaç olacak acaba
Gerçi beta yüksekliğinden net anlasılmıyormus ikisinin de tutma meselesi. Beta hcg yüksekti benim diğeri tekti, bazılarında beta tek gibi olup ikiz oluyormus hayrılısı artık

Kızlar merhaba
T+9 33 ile öğrenmişti betayı
t+11 de 42 çıkmış sağlıksız bir geblik dimi doktor ilaçlara devam et dedi ama benim hiç umudum yok bu şekilde sonradan artan duydunuz mu hiç

Ben de merak ediyorum, aynen beta cok belirleyici degil diyolar ama , benim icin tek çift önemli degil yeter ki sağlıkla ilerlesin, ben 7 yillik evliyim hic hamile kalmadım hic pozitif görmemiştim bunda ilk pozitif i görünce bile ne hissedeceğimi bilemedim, mutlu oldum ama korku kapladı içimi sağlıklı olacak mi ilerleyecek mi diye zor kavuşunca böyle oluyo sanırım

Kızlar merhaba
t+11 de 42 çıkmış sağlıksız bir geblik dimi doktor ilaçlara devam et dedi ama benim hiç umudum yok bu şekilde sonradan artan duydunuz mu hiç
Ama doktor devam et demiş belki geç tutunma olmuştur oda olabilir

Kızlar merhaba
Değerin düşük başlaması sorun değil ancak betanın en az %60 artması gerekiyormuş 2 günde. Sizde %27 artmış. Ama istisnalar vardır elbet 2 gün sonra netleşir

Hadi inşallah çok güzel olacak çünkü bak benim testim de hiç yoktu senin daha iyi bence daha güzel gelecek

Bi şeffaf akinti nasil bişey ben embryotransfer den önce de ve sonrada hep fitil kullandıktan sonra seffaf alinti geliyor nasil bir akkntı dan bahsettiğini anlamadim

Bi şeffaf akinti nasil bişey ben embryotransfer den önce de ve sonrada hep fitil kullandıktan sonra seffaf alinti geliyor nasil bir akkntı dan bahsettiğini anlamadim
Fitilden sonra kokusuz beyaz yada şeffaf yani böyle renksiz bi akıntı geliyo çamaşırına yada pedine bu normal fakat kokulu yeşil renkli olursa o enfeksiyon var demek bide estrefem progestan iğne kullanıyorsan onlsrda artıyor akıntıyı

Embryo tranaferin kacinci günü testi yaptiniz

`