Mart transferleri

Kızlar elimde ilaçlar kaldı isimlerine tek tek bakıp ayrıntılı yazacağım estrofem, progestan fitil, progestan ampül vs en az ikişer kutu ne yapayım burdan versem birilerine keşke

Başka embriyom yok maalesef çok yoruldum çok üzgünüm en iyi hastanelerden birinde olmama rağmen bülent tıraş. 4 dondurulan embriyoda hepsi kimyasal gebelik oldu. Çok emek verdim herkes gibi çok üzgünüm
Bülten tıraşın tutunma olması için tüm tuşlara bastığını hatta fazlaca ilaç kullandırdığını duymustum. Nk testi ngs, Tramfobili, tiroid bunları yaptırdınız mı

Kızlar dün sabah verdim beta hcg saglik ocagina, ama hâla e nabiza düşmedi, hic başınıza geldi mi böyle bisey, doktorum benden haber bekliyo ben de cok merak ediyorum

Kızlar dün sabah verdim beta hcg saglik ocagina, ama hâla e nabiza düşmedi, hic başınıza geldi mi böyle bisey, doktorum benden haber bekliyo ben de cok merak ediyorum
Benim sabahtan verdigim ertesi gun sabah 11 den sonra dusmustu e nabiza buyuk ihtimal sizinde oyle olur

Arkadaşlar ya bugün adet olacak gibi aşırı ağrım var az önce lavaboya gittim kahverengi çok hafif bi akıntım olmuş pede sizce normal mi yine moralim çok bozuldu

Kızlar bugün t+5 deyim .dün sabaha karşı başlayan adet olacakmış gibi karın ağrısı bel ağrısı akşama doğru bir anda kayboldu .ve bı daha olmadı .yapay zeka dün tutunma günü olma ihtimali yüksek diyordu .Ağrı'da rahim Kasım kasilmalarindan kaynaklı olur miş .Ağrı kayboldu gitti tutunmadı mı acaba yaa

Arkadaşlar ya bugün adet olacak gibi aşırı ağrım var az önce lavaboya gittim kahverengi çok hafif bi akıntım olmuş pede sizce normal mi yine moralim çok bozuldu
Bende hic belirtim yok acaba kimyasalmi diye morelim bozuldu. Agri olmasi gayet normal. Yerlesme kanamasida gayet normal. Ama kirmizi bol bol gelmesi normal olmayabilir. Kahverengi lekede yani kisaca normal.

@tual13 evet ilçede yaşıyorum hâla daha çıkmadı valla meraktan çatlıyorum, olmadı soralım devlet hastanesine

[QUOTE="Inciege32, post: 81198903, ilçe ise muhte elen ilçe devlet hastanesine gidiyorum çünkü bizde sağlık ocağı kanları geliyo inşallah sistem aynıdır inşallah sormakta fayda var

[QUOTE="meltqueen, post: yap canım valla gerçi testi yapmaklada bitmiyor ki bak yaptım bugün de leke başıma çıktı artık varya her sabah bi kaygı ile gğne başlıyorum

@tual13 evet ilçede yaşıyorum hâla daha çıkmadı valla meraktan çatlıyorum, olmadı soralım devlet hastanesine
Benim mesela ilk tüp bebekte e nabiza düsmemisti ancak hastanenin sistemine düşmüştü

[QUOTE="meltqueen, post: yap canım valla gerçi testi yapmaklada bitmiyor ki bak yaptım bugün de leke başıma çıktı artık varya her sabah bi kaygı ile gğne başlıyorum
Ben pozitifi görünce hersey son bulacak saniyodum mutlu olurum al iste ilk pozitifini gördün daha ne istiyosun diye düsünürüm diyodum. öyle olmuyomuş. Şimdide kaybetme korkusu sardı

`