- Emoji Skoru
- 28
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi Targaryen07
-
Benim hic belirtim yok ama pozitif gördümMerhaba ben 30 martta 2 adet 3.gün embriyosu transfer oldum sizler gibi adet olacakmışım gibi belirtilerim yok neden acaba
Çok sevindim darısı bana ne zaman test yapsam acaba doktorun dediği tarih 11 nisanBenim hic belirtim yok ama pozitif gördüm
İnanılmaz derecede ilaçlı tedavi yapıyor. Mahvediyor insanı . Bünyem artık ilaç kabul etmeyecek dereceye geldi tiksindim yani. Nk testi ve tramfobili duymadım bile canım maalesef. Tiroid takip ediliyordu evetBülten tıraşın tutunma olması için tüm tuşlara bastığını hatta fazlaca ilaç kullandırdığını duymustum. Nk testi ngs, Tramfobili, tiroid bunları yaptırdınız mı
Canım, benim doktorum şafak olgan antalya Memorial çok memnunum bizi maddi manevi yormadı. İstanbulda da takip ettiğim yöntemlerini çok beğendiğim Çağdaş Aslan var YouTube dan takip edip hikayelerindeki açıklamaları dinleyebilirsin gerçekten güven veriyor. Söylediğim şeyleri de araştırabilirsin bu kadar fazla kimyasal olmasının nedenini bulmadan aynı yöntemlerle tedaviye başlama bence.İnanılmaz derecede ilaçlı tedavi yapıyor. Mahvediyor insanı . Bünyem artık ilaç kabul etmeyecek dereceye geldi tiksindim yani. Nk testi ve tramfobili duymadım bile canım maalesef. Tiroid takip ediliyordu evet
İnanılmaz derecede ilaçlı tedavi yapıyor. Mahvediyor insanı . Bünyem artık ilaç kabul etmeyecek dereceye geldi tiksindim yani. Nk testi ve tramfobili duymadım bile canım maalesef. Tiroid takip ediliyordu evet
Benimde test tekrar günümdü. 2 kat artışım oldu şükürKızlar dünkü e nabiza düşmeyince bugün tekrar kan verdim , 263 çıktı beta hcg cok şükür
Çok şükür inşallah benim de artarBenimde test tekrar günümdü. 2 kat artışım oldu şükür
8 de garanti daha erken başlarsan kendini mutsuz hissedersinMerhabalar
Evde yapılan idrar testlerine transfer+? Günde başlamadı tecrübesi olanlardan bilgi alabilirmiyim
Kesinlikle katiliyorum, hatta +10. Erken yapinca silik ciksa bile günlük seviniyosun sonra silik diye üzülme evresi başliyo. Ben şuan +8im 4 gündür test yapiorum ve pişmanim8 de garanti daha erken başlarsan kendini mutsuz hissedersin
Bende yasadım o durumuuKesinlikle katiliyorum, hatta +10. Erken yapinca silik ciksa bile günlük seviniyosun sonra silik diye üzülme evresi başliyo. Ben şuan +8im 4 gündür test yapiorum ve pişmanim
E koyulaşmış bence seninde güzel çıkacak beta hadi bakalım seni bekliyoruz :)))
Gözün aydın canım benim çok sevindim hayırlı olur inşallah
Canım tekrar tedaviye başlayacaksın estrefemi her doktor kullandırıyo progesteron ipne varsa oda kalsın yani progesteron içerikli bunlar ucuz şeyler değil ki sen neden hemen pes ettin bak ben 42 yaşındayım hala umut etmeye çalışıyorum sen neden bıraktın İstanbuldayım Selçuk Selçuk var kendisi ile biz çalışmıştık gerçekten doktorluk yönü çok iyi profesör birde Ankarada tolga ecemiş var oda muhteşem bi doktor hemen pes etme lütfen