Mart transferleri

[QUOTE="MaviHayallerim, post: 81198623, member: 1020152"belirtilerw takılma herkesin farklı bebşm ilk günden beri hep saçma sapan geçti hiç belirti vermeyende bar tabi yani takılma zaten daha çok yeni transferin

slm hanimlar
bugün test yaptim 3.gün embriyosu ve t-9 cizgi cok silik cikti acaba bu durumu yasayan oldumu cok mu erken yaptim ve koyulasirmi

3dk sonra teste baktigim gibi foto cekince maalesef görünmüyor ama ben görüyorum yani coook silik

2gün sonra tekrarlicam insallah koyulasir son denememdi bu son dondurulmus embriyo yasda ilerliyor

Canım Allah razı olsun eşimde varikosel var onun ameliyatını düşünüyoruz. Bize ameliyat bile tavsiye etmeden direkt tüp bebek başladılar

hanimlar sizce gölge cizgi varmi yoksa bana mi öyle geliyor

Eklentiler

• IMG_6863.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 56
Attığınız fotoğrafta göremedim ben siz gerçekte daha iyi görürsünüz. Kuzenim kasetı kırıp altına bakıyordu var mı yok mu öyle net gözüküyor demişti.

Resimde ilk zamanlar görünmüyor. Benim t+5 mesela bariz görünüyodu ama resimde cikmiyodu. T+7 ye kadar fotoda görünmedi benim Nerede yasiyorsunuz bu arada clearblue görünce sormak istedim ben avusturya BENIM 5inci Gün Embriyosuydu bu arada

Yok idrarla takip ediyorum ben keseyi görmeye gidince kan vericem. 10 gün sonra. Insallah artmaya devam eder
Oo 10 gün diyorsan sen daha çok test yaparsın Birde o çizgiyi görmek için o kadar emek harcayınca sürekli yapası geliyor insanın. Ben t9 da koyu çizgi görünce bıraktım. Yarın yine test tekrar günüm insallah güzel artış olmuştur

kızlar 24 martta transfer oldum. T+2 deyim bu transferde hiç belirtim yok sizlerde durum nasıl beraber sonuç bekleyelim
Bende 31 martta transfer oldum kaşık ağrılarım var ama anlayamıyorum ateş basıyor saçma sapan iştah açılması falan umarım tutmuştur beklemek çok zor

Yeterince Hastane yüzü gördük yeter bundan sonrasi bi doguma giderim artik

Umarim 3e katlamistir

`