- Konu Sahibi Targaryen07
-
5. Gün embriyosu ise t+7 den baslayabilirsin canımMerhabalar
Evde yapılan idrar testlerine transfer+? Günde başlamadı tecrübesi olanlardan bilgi alabilirmiyim
3 gün embiryosu geç yansır kaçıncı dakikada oluştu peki
Attığınız fotoğrafta göremedim ben siz gerçekte daha iyi görürsünüz. Kuzenim kasetı kırıp altına bakıyordu var mı yok mu öyle net gözüküyor demişti.hanimlar sizce gölge cizgi varmi yoksa bana mi öyle geliyor
tmm tsk ederim öyle yapiyimhanimlar sizce gölge cizgi varmi yoksa bana mi öyle geliyor
Fotoğrafı siyah filtreleyin belli olur varsahanimlar sizce gölge cizgi varmi yoksa bana mi öyle geliyor
Resimde ilk zamanlar görünmüyor. Benim t+5 mesela bariz görünüyodu ama resimde cikmiyodu. T+7 ye kadar fotoda görünmedi benim Nerede yasiyorsunuz bu arada clearblue görünce sormak istedim ben avusturyahanimlar sizce gölge cizgi varmi yoksa bana mi öyle geliyor
Daha ne olsun canım artmış ne güzel. Sen kan vermemiş miydin? Benim doktor 9 da kan istediKızlar sizce ilerleme nasil? @targeryan07 @tual13
Eki Görüntüle 3721497
Yok idrarla takip ediyorum benDaha ne olsun canım artmış ne güzel. Sen kan vermemiş miydin? Benim doktor 9 da kan istedi
Oo 10 gün diyorsan sen daha çok test yaparsınYok idrarla takip ediyorum benkeseyi görmeye gidince kan vericem. 10 gün sonra. Insallah artmaya devam eder
Bende 31 martta transfer oldum kaşık ağrılarım var ama anlayamıyorum ateş basıyor saçma sapan iştah açılması falan umarım tutmuştur beklemek çok zorkızlar 24 martta transfer oldum. T+2 deyim bu transferde hiç belirtim yok sizlerde durum nasıl beraber sonuç bekleyelim
Yeterince Hastane yüzü gördük yeter bundan sonrasi bi doguma giderim artikOo 10 gün diyorsan sen daha çok test yaparsınBirde o çizgiyi görmek için o kadar emek harcayınca sürekli yapası geliyor insanın. Ben t9 da koyu çizgi görünce bıraktım. Yarın yine test tekrar günüm insallah güzel artış olmuştur
Umarim 3e katlamistirOo 10 gün diyorsan sen daha çok test yaparsınBirde o çizgiyi görmek için o kadar emek harcayınca sürekli yapası geliyor insanın. Ben t9 da koyu çizgi görünce bıraktım. Yarın yine test tekrar günüm insallah güzel artış olmuştur
5 kat arttı diğer transferimde o da çare değilUmarim 3e katlamistir