- Emoji Skoru
- 384
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi Targaryen07
-
İştah için erken canım dur çok yeme şimdidenBende 31 martta transfer oldum kaşık ağrılarım var ama anlayamıyorum ateş basıyor saçma sapan iştah açılması falan umarım tutmuştur beklemek çok zor
Ay ne bilim sürekli tatlı yiyorum adet öncesinde yerdim normalde acaba tutmadı mı ya herkeste belirtti farklı sizinki nasıldıİştah için erken canım dur çok yeme şimdiden
@dery-28t3 t4 de yoğun bi sızı batma oldu. t5 de azaldı ama hafif hafif devam ediyor. Benim 2. Transferimden tek farkı onda bel ağrısı yaşamıştım şuan bel ağrım yok. Açıkcası onda bu belirtileri yaşadım ve tuttu inşallah bu da tutar. Sizlerde durum nasıl ne zaman test yapacaksınız?
Anladım canım aynı şeyleri yaşıyorum güzel haberleri paylaşırım inşşş Burda@dery-28
Benim t+3 ani bi şekilde saniyelik batma oldu ve cok acidi konusamadim. T+4-5 cok hafif ara ara kasıkta doluluk hissi. T+6 dan beride hic bi belirtim yok. Kisaca belirtisizim diyebilirimAy ne bilim sürekli tatlı yiyorum adet öncesinde yerdim normalde acaba tutmadı mı ya herkeste belirtti farklı sizinki nasıldı
Siz ne zaman test yapacaksınızBenim t+3 ani bi şekilde saniyelik batma oldu ve cok acidi konusamadim. T+4-5 cok hafif ara ara kasıkta doluluk hissi. T+6 dan beride hic bi belirtim yok. Kisaca belirtisizim diyebilirim
Ben idrarla takip ediyorum. Similik pozitif görünüyorSiz ne zaman test yapacaksınız
Bende hala ciddi sızı batma devam ediyor. Diğerinde böyle olmamıştı ikisi de mi tutundu ondan mı acaba diyorum ama beta da ultra yüksel değilBenim t+3 ani bi şekilde saniyelik batma oldu ve cok acidi konusamadim. T+4-5 cok hafif ara ara kasıkta doluluk hissi. T+6 dan beride hic bi belirtim yok. Kisaca belirtisizim diyebilirim
Yaaaaa artarak devam eder inşşşş sağlıklada alırsınız kucağınıza… süreç cidden zorluymuş işin içine girmeyen bilmiyorBen idrarla takip ediyorum. Similik pozitif görünüyor
Herkesin rahim ortamı çok farklı ondan hissettiklerimizde farkli oluyor. Kendimden örnek vereyim 2024 Haziran ayina kadar ki hayatimda adet sancilarim beni öldürüyodu. Her ufak sey bende kasık agrisi oluyordu sonra bi ögrendimki polip varmisBende hala ciddi sızı batma devam ediyor. Diğerinde böyle olmamıştı ikisi de mi tutundu ondan mı acaba diyorum ama beta da ultra yüksel değil
Kesinlikle öyle uzaktan basit geliyor. Mesela benim kuzeninde bebegi olmuyo ve benden yasca büyük. Annem döndü bana dediki niye tüp bebek yapmiyo doktora gitmiyo. Dedim anneciimm belkide 10 yildir doktordan cikmiyodur. Tüp bebekte garanti yokYaaaaa artarak devam eder inşşşş sağlıklada alırsınız kucağınıza… süreç cidden zorluymuş işin içine girmeyen bilmiyor
İyide ben baskası ile kıyaslamıyorum kendimle kıyaslıyorumHerkesin rahim ortamı çok farklı ondan hissettiklerimizde farkli oluyor. Kendimden örnek vereyim 2024 Haziran ayina kadar ki hayatimda adet sancilarim beni öldürüyodu. Her ufak sey bende kasık agrisi oluyordu sonra bi ögrendimki polip varmisHisteroskopi oldum ve polip temizlendi ayni zamanda rahim seklide hafif bozuktu ve düzeltildi. Bu Histeroskopiden sonra belirtisiz sancisiz adetlerim olmaya basladi Kanamam artti rahim daha iyi kalinlasiyor vs. Anlatmak istedigim büyük ihtimal rahmimde o polip ile gebe kalsam büyük ihtimal daha çok kasık agrim olurdu gibime geliyor.
slm cnmResimde ilk zamanlar görünmüyor. Benim t+5 mesela bariz görünüyodu ama resimde cikmiyodu. T+7 ye kadar fotoda görünmedi benim Nerede yasiyorsunuz bu arada clearblue görünce sormak istedim ben avusturyaBENIM 5inci Gün Embriyosuydu bu arada
Kesinlikle öyle uzaktan basit geliyor. Mesela benim kuzeninde bebegi olmuyo ve benden yasca büyük. Annem döndü bana dediki niye tüp bebek yapmiyo doktora gitmiyo. Dedim anneciimm belkide 10 yildir doktordan cikmiyodur. Tüp bebekte garanti yo
Annemde diyor bizim zamanımızda hemen hamile kalıyorduk şimdiler niye böyleKesinlikle öyle uzaktan basit geliyor. Mesela benim kuzeninde bebegi olmuyo ve benden yasca büyük. Annem döndü bana dediki niye tüp bebek yapmiyo doktora gitmiyo. Dedim anneciimm belkide 10 yildir doktordan cikmiyodur. Tüp bebekte garanti yok
Dondurulmuş transfer de 2. Adette transfer sürecine başlanır. 2. Adetin ortalama 15. Günü transfer gerçekleşirKızlar adetten oldum kaç gün sonra transfer yapılıyor
Tamm teşekkürler evet ikinci adetim oldumDondurulmuş transfer de 2. Adette transfer sürecine başlanır. 2. Adetin ortalama 15. Günü transfer gerçekleşir
Ben adetin 3 günü doktora gittim rahim duvarı kalınlığıma baktı ona göre ilaç kullandım 8 gün kadar sonra tekrar kontrole gittim istenilen kalınlığa ulaştıysa ( 8-12 ml) doktorun sana tarih veriyor hemen şu gün transfer yapılacak diyeKızlar adetten oldum kaç gün sonra transfer yapılıyor
Canım doktorun dememiş olabilir ama insülin i yükselten şeylerden uzak durman lazım daha çok protein ağırlıklı beslen bence şekerli bişegler istiyosa vucut meyve ile gider bu durumu