Mart transferleri

Kahve de çok seviyorum ama onu içmeden durabiliyorum günde 2 sigara içiyorum vallahi ya

bencede sabret carsamba t+12 oluyor ozaman net cikmasi gerekiyor artik ayni gün sabah ilk idrarla yapalim bakalim insallah güzel sonuclar aliriz kardeslerim bana bugün yüzüne bir güzellik geldi dediler ve tüp bebek tedavisinden haberleri yook

Kizlar estrofem kullaniyo musunuz, kullanıyorsanız temin etmek de zorluk yaşıyo musunuz? Aile hekimi yazdı ama ayda 1 kere devlet destekli veriyor. Diğerlerini ücretli alıyorum ben. Ama hep aldığım eczanede kalmadı deposunda da yok, ücretli verirken bile zorluk çıkarıyorlar sizin de oyle mi

Benim sabah idrari silik cikiyo hep ögleden sonraki idrara göre mesela. Gece cok tuvalete kalkmaya basladim ve her kalktigimdada su iciyorum ondan sanirim.

Ay ilk transferim türkiyede olmustu Agustosda. Cok aşiri strese girdim cok sıkkinti bi ilac . Alamayip oturup agladim ve 1 gün ilaca ara vermek zorunda fln kalmistim yani siz siz olun bitmeden alin. Bu ikinci Tüp bebek benim avsuturyada. Burdaki doktor doğal siklus yapmak istedi ondan cok sükür kullanmiyorum

Cidden çok sıkıntı ya daha 6 günlük ilacım var ama şimdiden bulmam gerekiyor , benim ilaçlı doğal degil, her bitmesine yakın strese giriyorum

Cidden çok sıkıntı ya daha 6 günlük ilacım var ama şimdiden bulmam gerekiyor , benim ilaçlı doğal degil, her bitmesine yakın strese giriyorum
Ilaci bi sekilde bulursun yeterki bu recete olayina dikkat et. Receten her zaman olsun

Insallah sım sıkı tuttunur. Kalp atişina kadar Allah bize sabir versin. Bu Kimyasal olabilme konusu beni bitiriyo bi kac gündür cok korkuyorum

Insallah sım sıkı tuttunur. Kalp atişina kadar Allah bize sabir versin. Bu Kimyasal olabilme konusu beni bitiriyo bi kac gündür cok korkuyorum
Kötü düşünmeyelim güzel olacak bebeklerimiz bizimle inanıyorum

Allah allah ben bu transferde kullanmıyorum öncekinde kullandım hiç sorun yaşamadık fazla fazla alıyordu eşim. Bizde prolutex iğnede zorlandık bi kaç kez

Ne güzel bir sürü pozitif var

Allah allah ben bu transferde kullanmıyorum öncekinde kullandım hiç sorun yaşamadık fazla fazla alıyordu eşim. Bizde prolutex iğnede zorlandık bi kaç kez
Vermiyo eczane valla, kısıtlama geldi falan demişler, prolutex iğnem de bitiyo onu da alcam eczaneden onu da mi bulmak zorprolutex i hep gittiğimiz doktordan alıyorduk ama bu sefer gidemicez o merkezde, ben ilçedeyim

Merhaba canım ücreti alırken bile eczanelerin depolardan istemesi için yine reçete olması gerekiyor malesef

Merhaba canım ücreti alırken bile eczanelerin depolardan istemesi için yine reçete olması gerekiyor malesef
Evet az önce yazdırdım reçete depodan gelecek, gerçekten kendiliğinden hamile kalanlar çok büyük bir mucize yaşıyo aslında, bu kadar ilac igne kullanınca anliyo insan

Evet az önce yazdırdım reçete depodan gelecek, gerçekten kendiliğinden hamile kalanlar çok büyük bir mucize yaşıyo aslında, bu kadar ilac igne kullanınca anliyo insan
Ben bu doğal siklusu çok sevdim. Fitil ve vitamin haplar dışında bi şey kullanmıyorum

slm kizlar
1 saat önce test yaptim tabi su kahve vs icmistim ama yinede yaptim silik bir cizgi var gibi sizde görüyormusunuz galeride bir tik daha belirgin gözüküyor ama yinede paylasmak istedim sizce? sabah tekrar yapacagim

Eklentiler

• IMG_6892.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_6893.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 42
bunuda simdi yaptim kizlar sizce :)

Eklentiler

• IMG_6902.webp
    74,4 KB · Görüntüleme: 40
`