- Konu Sahibi Targaryen07
-
Kahve de çok seviyorum ama onu içmeden durabiliyorum günde 2 sigara içiyorum vallahi ya
bencede sabret carsamba t+12 oluyor ozaman net cikmasi gerekiyor artik ayni gün sabah ilk idrarla yapalim bakalim insallah güzel sonuclar alirizO silik olması bile bi umut ama dimi Rabbim hayırlısıyla emeklerimizin karşılığını nasip etsin benim diğer gebeliklerimde de idrarda geç çıkıyordu evde test yapmaya korkuyorum o yüzden. Bende çarşamba düşündüm ama sabrederim umarım
Benim sabah idrari silik cikiyo hep ögleden sonraki idrara göre mesela. Gece cok tuvalete kalkmaya basladim ve her kalktigimdada su iciyorum ondan sanirim.bencede sabret carsamba t+12 oluyor ozaman net cikmasi gerekiyor artik ayni gün sabah ilk idrarla yapalim bakalim insallah güzel sonuclar alirizkardeslerim bana bugün yüzüne bir güzellik geldi dediler ve tüp bebek tedavisinden haberleri yook
Ay ilk transferim türkiyede olmustu Agustosda. Cok aşiri strese girdim cok sıkkinti bi ilac . Alamayip oturup agladim ve 1 gün ilaca ara vermek zorunda fln kalmistim yani siz siz olun bitmeden alin. Bu ikinci Tüp bebek benim avsuturyada. Burdaki doktor doğal siklus yapmak istedi ondan cok sükür kullanmiyorumKizlar estrofem kullaniyo musunuz, kullanıyorsanız temin etmek de zorluk yaşıyo musunuz? Aile hekimi yazdı ama ayda 1 kere devlet destekli veriyor. Diğerlerini ücretli alıyorum ben. Ama hep aldığım eczanede kalmadı deposunda da yok, ücretli verirken bile zorluk çıkarıyorlar sizin de oyle mi
Insallah sım sıkı tuttunur. Kalp atişina kadar Allah bize sabir versin. Bu Kimyasal olabilme konusu beni bitiriyo bi kac gündür cok korkuyorumYaaaa çok heyecanlıyım tuttu oluyor dimi
Cidden çok sıkıntı ya daha 6 günlük ilacım var ama şimdiden bulmam gerekiyor , benim ilaçlı doğal degil, her bitmesine yakın strese giriyorumAy ilk transferim türkiyede olmustu Agustosda. Cok aşiri strese girdim cok sıkkinti bi ilac . Alamayip oturup agladim ve 1 gün ilaca ara vermek zorunda fln kalmistim yani siz siz olun bitmeden alin. Bu ikinci Tüp bebek benim avsuturyada. Burdaki doktor doğal siklus yapmak istedi ondan cok sükür kullanmiyorum
Ilaci bi sekilde bulursun yeterki bu recete olayina dikkat et. Receten her zaman olsunCidden çok sıkıntı ya daha 6 günlük ilacım var ama şimdiden bulmam gerekiyor , benim ilaçlı doğal degil, her bitmesine yakın strese giriyorum
Insallah sım sıkı tuttunur. Kalp atişina kadar Allah bize sabir versin. Bu Kimyasal olabilme konusu beni bitiriyo bi kac gündür cok korkuyorum
Kötü düşünmeyelim güzel olacak bebeklerimiz bizimle inanıyorumInsallah sım sıkı tuttunur. Kalp atişina kadar Allah bize sabir versin. Bu Kimyasal olabilme konusu beni bitiriyo bi kac gündür cok korkuyorum
Allah allah ben bu transferde kullanmıyorum öncekinde kullandım hiç sorun yaşamadık fazla fazla alıyordu eşim. Bizde prolutex iğnede zorlandık bi kaç kezCidden çok sıkıntı ya daha 6 günlük ilacım var ama şimdiden bulmam gerekiyor , benim ilaçlı doğal degil, her bitmesine yakın strese giriyorum
Ne güzel bir sürü pozitif var
24/03/2026
Targaryen074aa
4ab5.gün 2 Nisan
POZİTİF25/03/2026
Sevdicek345ba
5bb5. Gün 5 Nisan
24/03/2026
prenses_hanm5aa 5.gün 2 Nisan
25/03/2026
Inciege325ab
5bb5.gün
6.gün4 Nisan
POZİTİF27/03/2026
meltqueen4ab 5. Gün POZİTİF 22/03/2026
hayal00726/03/2026
tual133 Nisan
POZİTİF27/03/2026
@rabiasel3.gün @Umutayolculuk2025 31/03/2026
@dery-2828/03/2026
@MaviHayallerim@Fadime88 27/03/2026
@carenss3. Gün 9 Nisan 30/03/2026
@tkyus2 tane 3. Gün 11 nisan 31/03/2026
@hazeleyedowl01/04/2026
@Neyane
Vermiyo eczane valla, kısıtlama geldi falan demişler, prolutex iğnem de bitiyo onu da alcam eczaneden onu da mi bulmak zorAllah allah ben bu transferde kullanmıyorum öncekinde kullandım hiç sorun yaşamadık fazla fazla alıyordu eşim. Bizde prolutex iğnede zorlandık bi kaç kez
Merhaba canım ücreti alırken bile eczanelerin depolardan istemesi için yine reçete olması gerekiyor malesefKizlar estrofem kullaniyo musunuz, kullanıyorsanız temin etmek de zorluk yaşıyo musunuz? Aile hekimi yazdı ama ayda 1 kere devlet destekli veriyor. Diğerlerini ücretli alıyorum ben. Ama hep aldığım eczanede kalmadı deposunda da yok, ücretli verirken bile zorluk çıkarıyorlar sizin de oyle mi
Bende aynıyım yemin ederim mahvoldum bi kalp atışı duyulsa
Evet az önce yazdırdım reçete depodan gelecek, gerçekten kendiliğinden hamile kalanlar çok büyük bir mucize yaşıyo aslında, bu kadar ilac igne kullanınca anliyo insanMerhaba canım ücreti alırken bile eczanelerin depolardan istemesi için yine reçete olması gerekiyor malesef
Ben bu doğal siklusu çok sevdim. Fitil ve vitamin haplar dışında bi şey kullanmıyorumEvet az önce yazdırdım reçete depodan gelecek, gerçekten kendiliğinden hamile kalanlar çok büyük bir mucize yaşıyo aslında, bu kadar ilac igne kullanınca anliyo insan
Benim yumurta büyüme çatlama sıkıntım vardi o yüzden dogal siklus olmuyo olsa ben de isterdim valla.Ben bu doğal siklusu çok sevdim. Fitil ve vitamin haplar dışında bi şey kullanmıyorum
Test hangi marka canımEki Görüntüle 3721863
Kızlar hemen şuna bakınnnnn 6 gündeyim 5 gün embriyosu 4aa