Mart transferleri

Kızlar dün akşam hafif kahverengi lekelenmem oldu şimdi de adet sancısı gibi sancım var bunu yaşayan var mı

İnanılmaz derecede ilaçlı tedavi yapıyor. Mahvediyor insanı . Bünyem artık ilaç kabul etmeyecek dereceye geldi tiksindim yani. Nk testi ve tramfobili duymadım bile canım maalesef. Tiroid takip ediliyordu evet
Bu kadar ünlü tanınır övülen bir doktorun bilmem kacinci denemenizde nasıl tramfobili , NK testi testi istemez ki? Emin misiniz ?

Bu kadar ünlü tanınır övülen bir doktorun bilmem kacinci denemenizde nasıl tramfobili , NK testi testi istemez ki? Emin misiniz ?
Aynı şeyleri düşündüm gitmeyi düşünüyordum vazgeçtim o an. Bizim bi prof tanıdığımıza da sordum ben bülten tıraşa gideyim mi diye tanıyormuş onu. Eskiden olsa tavsiye ederdim ama şuan çok yoğunlar daha özel ilgilenebilecek bi doktora git dedi.

Silik ama belli oluyo baya canım hayırlı olsun inşallah devamı güzel gelir bende beta verdim bugün negatif malesef hayırlısı diyorum tabiki ama yoruldum yani
tsk ederim amin insallah bende yarin veya cuma kan vericem sabah yine tekrarlamayi düsünüyorum
senin sonuc kac cikti ki cnm ? biliyorum cok yorucu benim kizim var birtane 7 yil ugrastim sonra tüp bebek tedavisiyle oldu ondan sonra kardes istedik 3 deneme yaptik olmamisti sonra uzun süre ara verdik simdi son bir donduurlmus embriyo vardi onu denedik yani öyle cok iyi anliyorumki seni yillarca sürekli ömrüm cocuk denemeleriyle gecti yani 14 yildir evliyim evlendigimden beri bununla ugrastim diyebilirim umudunu kaybetme olucak insallah

Muhakkak iyi tecrübeli bir doktordur orası tartışılmaz ama yoğunluk başka bir şey. Sonuçta insanlar borç harç içinde dünya masraf yapıyor o tedavilere. Herkese hakkı olan ilgiyi hassasiyeti göstermek zorundalar. En basitinden pıhtılaşma genetik testleri mutlaka istenmiş olması lazımdı. Ben iki düşük sonrası doktor değiştirdim . Belki başka doktorun eli iyi gelir diyerekten. Yoksa diğer doktorum testleri ilk düşük sonrasi istemişti. Arkadaşı etiketleyemedim ama lütfen doktorunu değiştir. Umuyorum ki güzel bir sonuç alırsın .

Maalesef doktorlar çoğu test için özellikle de yaşın gençse düşüğü bekliyorlar. Düşükten sonra önlem alınıyor.

bunuda simdi yaptim kizlar sizce :)
Ben de test yapmaya transferden sonra 4. Günde başlamıştım pozitifi silik de olsa görmüştüm senin de pozitif bence günlük takip et koyulasmayi. Benim giderek koyulasti 8. Günde kan vermiştim

Ben de test yapmaya transferden sonra 4. Günde başlamıştım pozitifi silik de olsa görmüştüm senin de pozitif bence günlük takip et koyulasmayi. Benim giderek koyulasti 8. Günde kan vermiştim
kacinci gün embriyosu ve kan da kac cikti cnm
yarin sabah tekrarlicam koyulasma varsa insallah cuma da kan vermeyi düsünüyorum

Evet eminim maalesef süreci ben yaşadım bomboş övgüler yaa o kadar ilaçlara tabi tutunur embriyo önemli olan sağlıklı embriyolar laboratuvardan çıkarmak. İşleri güçleri para özellikle ELDEN para . Çok kızgınım o merkeze

Asla muhatap dahi olmuyor hoca. Süreci hemşireler yönetiyor sadece. Kalabalıktan dolayı o kadar duygusuz, hassasiyetsiz iş yapıyorlar ki. Kimse seni tanıyıp duygusal süreci ilerletmiyor bile. Rasgele kişi denk geliyor her seferinde aynı prosedürü herkese uyguluyor aslaaaaaaa kişiye özel tedavi ilaç yok

Evet kesnlikle önemli olan pozitif görmek değil sağlıklı gebelik elde etmek. Pgt li embriyo muydu sizinki ?

`