Mart transferleri

Annem ve Kaynanam ikiside ilk aydan gebe kalmislar mesela. Suan erkek faktörü cok arttı

aaaa cok sevindim senin adina cnm insallah saglikli ilerler ve sag saglim kucaginada alirsin benim icinde dua edermisin 2 gün sonra tekrarlicam
Insallah biran önce test cizgilerin koyulaşir Hamileliğinin tadını cikarirsin

Selam kızlar bende 27 mart 3 gün embriyosu transferiyim o kadar içerik okuyorum sizi yeni gördüm pozitif olanlara hayırlı olsun kolaylıkla sağlıkla inşallah. Ve bende çok korkuyorum tabi normal üç düşükten sonra ilk tüp bebek 7 ve 10 hücreli iki transfer yapıldı sanırım t+11 oldum hala sabırla bekliyorum. 9 Nisan test günüm iki üç gün önce idrar testi yapsam çok mu erken olur

Valla demedi ben bitter çikolata yemeye çalışıyorum

Yaaaaa çok güzel bir tabloooo derya bunu beğendi sonunda hepsi pozitif olacakkkkk

aaa ayni gün transfer olmusuz ben dün idrar yaptimmm sadece cooooook silik cikti hayalet cizgisi gibi bence yapma daha bekle benim dünden beri moralim bozuldu mesela pisman oldum yaptigima ben 2 gün daha beklicem carsamba günü yapicam persembede kan vermeyi düsünüyorum

24/03/2026
Targaryen07
4aa
4ab
5.gün2 Nisan
POZİTİF
25/03/2026
Sevdicek34
5ba
5bb
5. Gün5 Nisan
24/03/2026
prenses_hanm
5aa5.gün2 Nisan
25/03/2026
Inciege32
5ab
5bb
5.gün
6.gün
4 Nisan
POZİTİF
27/03/2026
meltqueen
4ab5. GünPOZİTİF
22/03/2026
hayal007
26/03/2026
tual13
3 Nisan
POZİTİF
27/03/2026
@rabiasel
3.gün
@Umutayolculuk2025
31/03/2026
@dery-28
28/03/2026
@MaviHayallerim
@Fadime88
27/03/2026
@carenss
3. Gün9 Nisan
30/03/2026
@tkyus
2 tane3. Gün11 nisan
31/03/2026
@hazeleyedowl
01/04/2026
@Neyane

Neden moralin bozuldu ki. Benim ilk transferimde t4 de silik hayali çizgi görünce sevinçten havalara uçmuştum. Olmayınca hiç çıkmıyor insallah koyulaşacak

Neden moralin bozuldu ki. Benim ilk transferimde t4 de silik hayali çizgi görünce sevinçten havalara uçmuştum. Olmayınca hiç çıkmıyor insallah koyulaşacak
senin ama t4 de cikmis hayali benim t9 da daha net cikmasi gerekmiyormuydu cnm o yüzden sevinemiyorum yani evet birsey görüyorum ama bilemedim yarin tekrar test alip carsamba günü tekrar yapicam ibsallah koyulasmistir senin nezaman koyulasmaya baslamisti ve kacinci gün embriyoydu cnm bu arada senin cok güzel artmis insallah kalp atisinida duyarsin bir an önce

3. Gün embriyosu seninki daha geç yükselmesi normal düşük başlayıp düzenli artan gebeliği devam eden çok kişi var

3. Gün embriyosu seninki daha geç yükselmesi normal düşük başlayıp düzenli artan gebeliği devam eden çok kişi var
insallah öyle olur cnm son dondurulmus embriyom du bundan önce 3 deneme negatif kizima kardes istiyorum

31 mart sabah oldu benim transfer. Bende de var bu akıntı iki gündür. Fitil akıntısı beyaz geliyo ama bu dediğim saydam bir akıntı. Olumlu sonuç aldınız mı siz de
Maalesef benim tutmadı benden 1 hafta sonra transfer olan arkadaşım 5.gün evde test yaptı o pozitif. Siz ne yaptınız

Yaaa çok incesin dün dayanamayıp evde test yapmıştım tek çizgi görünce çöpe attım sonra eşim yatmadan içine kurt düşmüş çöpten testi almış bana diyor ki ikincisini hafif silik gördüm dedim sen niye çöpleri karıştırıyorsun ahaaaa

`