- 17 Ağustos 2021
- 766
- 636
- 53
- Konu Sahibi mayala katar
- #20.221
Ne demek canım inşaallah güzel haberler alırsın tutunur bebeğin sanaZaten 9.gun kan testi istedi doktorun kuşum sağol çok destek oldun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demek canım inşaallah güzel haberler alırsın tutunur bebeğin sanaZaten 9.gun kan testi istedi doktorun kuşum sağol çok destek oldun![]()
Daha 7. Gün değil zateenAy yapmayın evet bu sabah yaptım kaset test negatif bütün modum yerle bir oysa belirtiler de yasiyorum![]()
Yarından sonra anca silik milik çıkmaya başlaar5.gün embriyo bugün de 5.gün
Aaa baya erken istemiş doktorun benimki transfer hariç 12. Gün istediZaten 9.gun kan testi istedi doktorun kuşum sağol çok destek oldun![]()
Evet 5. Gün çift embriyo transfer edilmişti5. Gün embriyosu muyduu
Bende olmuştu , hala daha oluyorKızlar sizde de transferden sonra hiç bacak ağrısı oldu mu belirti olarak dizlerim ve dinlerimden aşağısı bugün çok ağırıyor sanki ya bide popomdan aşağı sızı gibi ağrı oluyor arada
Acele etmeyin transfer dahil 8.gün yapmıştım çok silik görmüştüm öncesinde yapsam görünmezdi o kadar siliktiYa öylemi çok teşekkür ediyorum yarın kan versem çıkarmı acaba
Canmm çok sevindimmm ikizmiii maşallahhhhEvet canım hamdolsun dün ikizlerimi gördüm Rabbime hamdolsun çok şükür Elhamdüllilah Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin vaktinde zamanında gelsinler inşallah Amin Ecmain inşallah![]()
Kuzu testin markası ne evet ikinci çizgi çok güzel çıkmış ama kontrol çizgisi baya baya ortada sankiiKızlarrrr bu test yanlış değildir dimi yanılmıyorumdur ben yine çok silikte olsa 2. Çizgi var![]()
Teşekkür ederimDoktorum yazdı ama ilk kutumu aldıktan sonra bant kaldırıldı piyasadan ve aşırı zor bulduk çok fazla aracı soktuk araya. Ama ben etkisi olduğunu düşünüyorum. Kendinde alıp yapıştırabilirsin bacağına üst bacağının sana bakan her hangi bir yerine ben dizimden 15 cm yukarıya yapıştırıyorum 5 günde bir değiştirdim. 1 kutuda 4 tane var . Yinede doktoruna sor bulabilirsen kullan. Yurt dışında tanıdığın varsa daha kolay bulursun Türkiye'de varsada bi kaç depoya saklamışlardır son kullanma tarihi geçmiş olsa bile 1 yıl geçmemişse al yapıştır benim bir kutum o şekildeydi. İsmi climera Forte.
Evet cnm gözün aydinnKızlarrrr bu test yanlış değildir dimi yanılmıyorumdur ben yine çok silikte olsa 2. Çizgi var![]()
Kuzu testin markası ne evet ikinci çizgi çok güzel çıkmış ama kontrol çizgisi baya baya ortada sankii
Evet cnm gözün aydinn![]()
Ah tamam canım hadi gözün aydın hayırlı artışların olsun insallaahhProdoctor marka bebeğim ben gözüme inanamayıp içini çıkardım yerleştirirken tekrar kaydırmışım o yüzden![]()
Ah tamam canım hadi gözün aydın hayırlı artışların olsun insallaahhçatlatma iğnesi falan vurdurmuş muydunn. Kan ne zaman vermeyi düşünüyorsuun
Sizinle test günümüz aynı, benimde 25i. Artış var mı yok mu diye bakmak için sanırım ben cuma vericem. Gerçi opu öncesi ovitrelle yaptırmıştım amaAmin inşallahbi kaç gün daha evde test yapıp koyulaşma durumuna bakarım test günüm pazar günü 25 i ama ben cuma yada cumartesi yaptırırım testi sanırım
çatlatma iğnesi kullanmadım canım hiç
Sizinle test günümüz aynı, benimde 25i. Artış var mı yok mu diye bakmak için sanırım ben cuma vericem. Gerçi opu öncesi ovitrelle yaptırmıştım ama
Opudan önce yaptırmıştım. 9 mayıs gece 01:00 da. Yaptıralı 10 gün oldu. Daha hiç test denemedim transferim 15 mayısta olduOpudan önce yapıldıysa etkisi kalmamıştır maksimum 8-9 güne etkisi geçiyor onun
Siz kan testi verdiniz mi daha önce yada test yaptınız mı
Canmm çok sevindimmm ikizmiii maşallahhhh![]()
Kızlarrrr bu test yanlış değildir dimi yanılmıyorumdur ben yine çok silikte olsa 2. Çizgi var![]()
Maşallahh maşallahh maşallahhSağol canım Rabbime hamdüsenalar olsun bugünleri bize gösterdi darısı olmayanların başına inşallah Amin
Sen nasılsın canım herşey yolunda mı bebiş senin durumun iyidir inşallah![]()