Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlarrrr bu test yanlış değildir dimi yanılmıyorumdur ben yine çok silikte olsa 2. Çizgi var 🥹🥹🥹

Eklentiler

• IMG_6365.webp
    IMG_6365.webp
    44 KB · Görüntüleme: 47
Doktorum yazdı ama ilk kutumu aldıktan sonra bant kaldırıldı piyasadan ve aşırı zor bulduk çok fazla aracı soktuk araya. Ama ben etkisi olduğunu düşünüyorum. Kendinde alıp yapıştırabilirsin bacağına üst bacağının sana bakan her hangi bir yerine ben dizimden 15 cm yukarıya yapıştırıyorum 5 günde bir değiştirdim. 1 kutuda 4 tane var . Yinede doktoruna sor bulabilirsen kullan. Yurt dışında tanıdığın varsa daha kolay bulursun Türkiye'de varsada bi kaç depoya saklamışlardır son kullanma tarihi geçmiş olsa bile 1 yıl geçmemişse al yapıştır benim bir kutum o şekildeydi. İsmi climera Forte.
Teşekkür ederim 🩷

Ah tamam canım hadi gözün aydın hayırlı artışların olsun insallaahh 🥹 çatlatma iğnesi falan vurdurmuş muydunn. Kan ne zaman vermeyi düşünüyorsuun

Amin inşallah 🥰🥰 bi kaç gün daha evde test yapıp koyulaşma durumuna bakarım test günüm pazar günü 25 i ama ben cuma yada cumartesi yaptırırım testi sanırım 🙈🙈 çatlatma iğnesi kullanmadım canım hiç

Amin inşallah 🥰🥰 bi kaç gün daha evde test yapıp koyulaşma durumuna bakarım test günüm pazar günü 25 i ama ben cuma yada cumartesi yaptırırım testi sanırım 🙈🙈 çatlatma iğnesi kullanmadım canım hiç
Sizinle test günümüz aynı, benimde 25i. Artış var mı yok mu diye bakmak için sanırım ben cuma vericem. Gerçi opu öncesi ovitrelle yaptırmıştım ama

Sizinle test günümüz aynı, benimde 25i. Artış var mı yok mu diye bakmak için sanırım ben cuma vericem. Gerçi opu öncesi ovitrelle yaptırmıştım ama

Opudan önce yapıldıysa etkisi kalmamıştır maksimum 8-9 güne etkisi geçiyor onun
Siz kan testi verdiniz mi daha önce yada test yaptınız mı

Sağol canım Rabbime hamdüsenalar olsun bugünleri bize gösterdi darısı olmayanların başına inşallah Amin 🤲🥹😍
Sen nasılsın canım herşey yolunda mı bebiş senin durumun iyidir inşallah 🤲😘
Maşallahh maşallahh maşallahh 😇😇🤲🏻
Çok şükür idare ediyorum bu iki haftadır fazla iyiyim buda beni tedirgin editor 14 haftalık olduk :)

Back
X