Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Eklentiler

• IMG_6373.webp
    IMG_6373.webp
    64,1 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar merhaba, saat gece 12 de kanamam başladı acile gittim.Kese aşağıya doğru düşmüş dedi. Eve geldim ve büyükçe bir parça düştü. Bebeğimi kaybettim. Evde düşük yapan var mı? Nasıl bir yol izlemeliyim?
Çok geçmiş olsun, Allah sabır versin. Mutlaka kadın doğum doktoruna gitmeniz lazım muayene için.

14 ünde transfer oldum ilk denemem amh 0.57 ‘ydi canım.

Gözün aydın canım allah hayırlı artışlarını göstersin 🥰

Nimo testin negatifine de pozitifine de güven olmaaz canım awox ve predictor earlyden şaşma. Nimo artımed mimli testler

Çok güzel belli etmiş canım kendini 😍
Dün gece sabaha karşı adet olacakmış gibi kasık,bel ve diz ağrım oldu. Ped takıp yattım ama olmadım fakat bel ağrım devam ediyor

Dün gece sabaha karşı adet olacakmış gibi kasık,bel ve diz ağrım oldu. Ped takıp yattım ama olmadım fakat bel ağrım devam ediyor
Canım regl belirtileri ile gebelik belirtileri benziyormuş ya zatenn. Bende de tatlı tatlı kasık ağrıları var ama diz ve dizimden aşağısı çok ağırıyor ara ara. Birde dün akşam üzeri başımın sağ arka tarafı ağrımaya başladı haala daha ağırıyor o biraz sinirimi bozuyor.

Canım regl belirtileri ile gebelik belirtileri benziyormuş ya zatenn. Bende de tatlı tatlı kasık ağrıları var ama diz ve dizimden aşağısı çok ağırıyor ara ara. Birde dün akşam üzeri başımın sağ arka tarafı ağrımaya başladı haala daha ağırıyor o biraz sinirimi bozuyor.
Öyle tabi de ne bileyim işte insan geriliyor. Ay emin oluncak net bi belirtide yok ki ayrım için desem gebelik lehine.inşallah tutunurlar da sağlıcakla kucaklarımıza alırız

Back
X