- Konu Sahibi mayala katar
- #20.341
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hay maşallah Hay maşallahbebiş gümbür gümbür geliyor sübhanallah
sağlıcakla katlanarak devam etsin inşallah
Aramıza bir minik mucize daha katılıyor
![]()
Canım günaydın gözün aydın evet düne göre kat ve kat daha koyu maşallaah hayırlı artışların olsun gözün aydın canım Allah tamamına kolaylıkla erdirsinn![]()
Testinin markası ne acabaaa?Çok teşekkür ederim canımm amiiin inşallah![]()
Testinin markası ne acabaaa?
Kan günün cuma mıydıııProdoctor marka kullanıyorum
Kasete karşı dün sabah sinirlendim masala ondan sanırım ahahahGünaydıncanım maşallah
kaset test daha net çıkmış inşallah sağlıcakla devam eder Amin
![]()
Çok geçmiş olsun, Allah sabır versin. Mutlaka kadın doğum doktoruna gitmeniz lazım muayene için.Kızlar merhaba, saat gece 12 de kanamam başladı acile gittim.Kese aşağıya doğru düşmüş dedi. Eve geldim ve büyükçe bir parça düştü. Bebeğimi kaybettim. Evde düşük yapan var mı? Nasıl bir yol izlemeliyim?
Dün gece sabaha karşı adet olacakmış gibi kasık,bel ve diz ağrım oldu. Ped takıp yattım ama olmadım fakat bel ağrım devam ediyor14 ünde transfer oldum ilk denemem amh 0.57 ‘ydi canım.
Gözün aydın canım allah hayırlı artışlarını göstersin
Nimo testin negatifine de pozitifine de güven olmaaz canım awox ve predictor earlyden şaşma. Nimo artımed mimli testler
Çok güzel belli etmiş canım kendini![]()
Kan günün cuma mıydıııBelirtilerin neler pekii
Dün gece sabaha karşı adet olacakmış gibi kasık,bel ve diz ağrım oldu. Ped takıp yattım ama olmadım fakat bel ağrım devam ediyor
Artık kanda ver :) yapma test gözün aydın değerin yüksek olsun
Canım regl belirtileri ile gebelik belirtileri benziyormuş ya zatenn. Bende de tatlı tatlı kasık ağrıları var ama diz ve dizimden aşağısı çok ağırıyor ara ara. Birde dün akşam üzeri başımın sağ arka tarafı ağrımaya başladı haala daha ağırıyor o biraz sinirimi bozuyor.Dün gece sabaha karşı adet olacakmış gibi kasık,bel ve diz ağrım oldu. Ped takıp yattım ama olmadım fakat bel ağrım devam ediyor
Anladım canım hayırlısı ıle al kucağınaAmin canım orada nokta kaymadığım için öyle çıktı günlük ilaç içiyorumevet canım tüp bebeklerimi burada yaptırdım
![]()
Öyle tabi de ne bileyim işte insan geriliyor. Ay emin oluncak net bi belirtide yok ki ayrım için desem gebelik lehine.inşallah tutunurlar da sağlıcakla kucaklarımıza alırızCanım regl belirtileri ile gebelik belirtileri benziyormuş ya zatenn. Bende de tatlı tatlı kasık ağrıları var ama diz ve dizimden aşağısı çok ağırıyor ara ara. Birde dün akşam üzeri başımın sağ arka tarafı ağrımaya başladı haala daha ağırıyor o biraz sinirimi bozuyor.
Regl olacakmış hissi zaten normalde de kötü sinirlerim bozulur benim de, dün gece olunca acaba dedimBence kasık ve bel ağrısı güzel şeylerin habercisi gibi geliyor
Hiç endişe etme bende sürekli regli olacakmışım gibi