Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yeni gördüm kusura bakma ancak cvp yazabiliyorum! Benim durumum çok sıkıntılı ve çok uzun bir süreç anlatsam yetmez şimdiben zaten riskli gebeyim sürekli kontrollerinde perinatologda sürekli doktorum Aytaç hocaydi! Çok erken dönemde bı sıkıntı fark edip emin olmak için Recep hocaya yonlendirmisti sonuca ikisi karar vermişti o yüzden gitmiştim
detaylı için değil yani
Ay nasıl güzel bir dua canım benim amin inşallah, dilerim isteyen herkesin istekleri olsunnMerhaba canım
Amin sağol güzel dileklerin için
Allahım bu yolda sizi çok yormadan hayırlısıyla sağlıkla nasip eylesin inşallah en kısa zamanda kucağın sağlıklı hayırlı güzel bebeklerle doldursun Amin![]()
Ben de yasmin kullanıyorum canım 2 aydır. Geçen ay son ilaçtan 4 gün sonra adet oldum. Bu ay pazar bitti daha olmadım ama bir hafta içinde geliyor.
Ablacım bu ay doğum kontrol hapını bıraktım bakalım ne olacak. Sen nasılsın?Canım benim nasılsın nasıl gidiyor![]()
Ablacım bu ay doğum kontrol hapını bıraktım bakalım ne olacak. Sen nasılsın?![]()
Amin ablacım inşallah benim de ikizlerim olurİyiyim canım çok şükür
İkizlerle birlikte yoğun geçiyor biraz onun için çok giremiyorum
Hadi inşallahumarım her şey gönlünce güzel olsun Amin
güzel haberlerini bekliyorum
![]()
Amin ablacım inşallah benim de ikizlerim olur![]()
Canim çok şükür. Halen aynı. Gitmek nasip olmadı . Annem ağır bir süreçten gecti. Daha 62 yaşında, ayağı ampute oldu, kalp ameliyatı derken ertelendi. Cumadan pazara annemlerde, diğer günler iş ve kendi evim. İnşallah nasip ise 7. Ayda gideceğim. Korkum rahim kalinlasmasi olmasa boşa gitmiş gibi olacağım. Sen nasılsın @mayala m. Bebişler nasıl?@M0naR0za canım nasılsın uzun zamandır görüşemedik her şey yolunda mı inşallah
Mesajımı görünce yazarsın![]()
Canim çok şükür. Halen aynı. Gitmek nasip olmadı . Annem ağır bir süreçten gecti. Daha 62 yaşında, ayağı ampute oldu, kalp ameliyatı derken ertelendi. Cumadan pazara annemlerde, diğer günler iş ve kendi evim. İnşallah nasip ise 7. Ayda gideceğim. Korkum rahim kalinlasmasi olmasa boşa gitmiş gibi olacağım. Sen nasılsın @mayala m. Bebişler nasıl?![]()
Caniminici aminnnn inşallah tatlı telaslarimiz olsunAy canım çok büyük geçmiş olsunRabbimden acil şifalar diliyorum
Geç olsun güç olmasın canım yeter ki sonun da sağlıcakla hayırlı haberlerini alalım inşallah
Sen kafana takma herşeyin güzel olacağına inan umarım her şey su gibi geçer hiç anlamadan çok yorulmadan Rabbim yanında olsun her şey gönlünce güzel olsun sağlıcakla hayırlı güzel evlatların olsun Amin
7.ayda umarım buraya hamileyim diye mesaj yazarsın çok Amin
Ben de iyiyimcanım çok teşekkür ederim
Bebişler de iyi ellerinden öperler teyzesi inan çok yoğun iki bebeğe bakmak baya meşakkatli
Gün sonunda enerjim sıfır kalıyor. Darısı buradaki herkesin başına benim gibi saçınızı tarıyacak vakit bulamayın inşallah![]()
Yaaa canım mayalam çok şükür iyiyim şimdilik bir sıkıntı yokAmin çok teşekkür ederim Beyza hocam
Nasılsın iyi misin bebiş nasıl inşallah iyi geçiyordur hamileliksağlıcakla gelsin minik prenses
![]()
Merhabalar nerede yaptırmıstınız tüp bebegı acaba?Evet canım çok şükür 17 haftalık hamileyim rahim dinlendirme yaptık ama Ocak da transfer oldum
Merhaba Bursa Bahçeci Sabri bey de yaptırdımMerhabalar nerede yaptırmıstınız tüp bebegı acaba?