Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

mbtcry canım transferin tekrardan hayırlı uğurlu olsun dilerim bebişin sıkı sıkı tutunur Test günün. Ne zaman
Canım Allah razı olsun, amiiin inşallah benimledir bebişlerim inşallah hep de benimle kalırlar. Test günüm 10 Mayıs ama ben dayanamam erkenden yaparım sanıyorum Pozitif haber almayı nasip etsin Rabbim inşallah bana da, buradaki herkese de.

Merhabalar herkese, bekleme sürecinde olan herkese güzel haberler diliyorum gebe kalan arkadaşlarım da sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah ben de bugün transfer oldum aranıza katıldım

Merhaba canım hoşgeldin
Amin inşallah çok teşekkür ederiz
Maşallah canım sürecin hayırlı uğurlu olsun dilerim zaman su gibi güzel aksın inşallah sonunda pozitifleri görmek nasip olsun bebişin sıkı sıkı tutunsun Amin

Aa doğru senin çift transferdi canımcım Amin Ecmain inşallah sağlıklı hayırlı ikizlerin olsun inşallah Amin sıkı sıkı tutunsun minik mucizeler

Canım işyerinden izin aldın mı en azından ilk üç gün dinlenirdin ağır işler yapma yine evin içinde hafif yürüyüşler yap kan dolaşımı olsun diye

Canım işyerinden izin aldın mı en azından ilk üç gün dinlendirdin ağır işler yapma yine evin içinde hafif yürüyüşler yap kan dolaşımı olsun diye
Canım çok şükür doktorum Salı çarşamba için rapor verdi perşembe zaten resmi tatil böylece cumaya kadar işe gitmeyeceğim. Bugün tuvalet harici kalkmadım şimdiye kadar. Siz nasıl yapmıştınız? Yarın evde kısa yürüyüşler yapayım mı?

Allah'ım imtihanlarımizi kolaylaştırsin,tevekkül edip sabretmenizin sonucuda mükafat olmuş inşallah herseyiniz çok çok güzel olur sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız , benim tek sansimdi bu transfer sağlık sorunları nedeniyle tekrar tüp tedavi düşünmüyorduk zaten geride de başka embiryomda yoktu ,çift embiryon 5. Gün yaş 41.
7. Gün beta 94 ,9.gun 360,13.gun 2006 yarın 15. Gün dontorum belki keseyi görürüz diye çağırdı çok heycanliyim

Allah'ım imtihanlarımizi kolaylaştırsin,tevekkül edip sabretmenizin sonucuda mükafat olmuş inşallah herseyiniz çok çok güzel olur sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız , benim tek sansimdi bu transfer sağlık sorunları nedeniyle tekrar tüp tedavi düşünmüyorduk zaten geride de başka embiryomda yoktu ,çift embiryon 5. Gün yaş 41.

7. Gün beta 94 ,9.gun 360,13.gun 2006 yarın 15. Gün dontorum belki keseyi görürüz diye çağırdı çok heycanliyim

Maşallah bende 2003 ile gördüm keseyi

Hoşbuldum çok teşekkür ediyorum zaman zor geçiyor gibi bir yandan da hızlı 10 mayıs test tarihim hayırlısıyla inşallah üçüncü transferim ilk transferim tutunmuştu ama ağır sendrom nedeniyle 33 hafta sonlandırıldı Rabbim bana da bu oldu emek ve bedel ödeyen herkese de güzel günler göstersin

aa ama bir şey diyeceğim senin değerlerin çok çok güzel ki. Neden senin moralini düşürmüş ben de değerlerin az arttı sandım hatta 360dan 2006ya bomba bi artış olmuş belki de ikisi de tutmuştur. Ben sandım ki düşük artış oldu, sen lütfen düşürme kendini, tabi ki aklımızın bir köşesinde her ihtimalin varlığı olsun ama ben şuan görünce hiç tedirginliğim kalmadı. Gönlünü ferah tut, değerlerin çok çok güzel ve ikiz ihtimalini de göz ardı etme :))

Çok sevindim senin adına büyük ihtimalle o zamanda yerleşme gerçekleşir inşallah evet yürü evin içinde yavaş adımlarla kan dolaşımı lazım bende hep yürüdüm badem kabak çekirdeği yemeyi unutma canım inşallah güzel pozitif haberlerini bekliyorum Allah’ın izniyle

Maşallah tebrikler amin Rabbim hepimizin kucağını doldursun evlatsizlikla imtihan etmesin sizin ilk mi hamilelik nerde oldunuz benim de 41 ikinci tedaviye başlayacağız

Canım benim çok üzüldüm
Allahım yaşadıklarının karşısında seni mükafatlandırsın inşallah Amin dilerim bu sefer sağlıklı hayırlı güzel evlatların olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Amin

Allah razı olsun canım, inşallah sizin gibi burada pozitif haberlerimi paylaşmak nasip olsun bana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…