Çok teşekkür ederimMerhaba. Genetik genelde kayıp varsa düşük vs o zaman öneriliyor. Doktorlar gerekli görürse söyler. Ailede herhangi bir genetik hastalık varsa da yine önerilebiliyor. Transfer anestesiziz yapılıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimMerhaba. Genetik genelde kayıp varsa düşük vs o zaman öneriliyor. Doktorlar gerekli görürse söyler. Ailede herhangi bir genetik hastalık varsa da yine önerilebiliyor. Transfer anestesiziz yapılıyor.
Rica ederim hayırlısıyla dilediğiniz gibi sonuçlanır umarım sürecinizÇok teşekkür ederim
Canım test günüm cuma günü verdiğim kan testinde 22.200 çıktı çok şükür rabbime![]()
Canım Allah razı olsun, amiiin inşallah benimledir bebişlerim inşallah hep de benimle kalırlar. Test günüm 10 Mayıs ama ben dayanamam erkenden yaparım sanıyorummbtcry canım transferin tekrardan hayırlı uğurlu olsun dilerim bebişin sıkı sıkı tutunur
Test günün. Ne zaman
![]()
Merhabalar herkese, bekleme sürecinde olan herkese güzel haberler diliyorum gebe kalan arkadaşlarım da sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallahben de bugün transfer oldum aranıza katıldım
Canım Allah razı olsun, amiiin inşallah benimledir bebişlerim inşallah hep de benimle kalırlar. Test günüm 10 Mayıs ama ben dayanamam erkenden yaparım sanıyorumPozitif haber almayı nasip etsin Rabbim inşallah bana da, buradaki herkese de.
![]()
Helal olsun ne demek, ben açıkcası bunları yaşarken çok üzülmedim. Yani tabi ki üzüldüm ama hep hayırlısını diledim, boş gebelik zaten eğer kromozom olarak bir sıkıntı varsa oluyormuş, ben kalbini duysaydım da ilerleyen süreçte düşükle sonuçlanacaktı muhtemelen. Kalbini duyunca kaybetmek eminim daha zordur, ama öyle olsaydı da doğduğunda sağlık sorunları yaşayan bebek olacaktı veya o zaman kaybedecektim diye teselli arayacaktım kendime. Ben o dönemde sorularıma çok cevap aradım bu ikilem allahım çok zor acaba var mı yok mu, sağlık mı değil mi. Hep bir belirti, yaşayan kendine kılavuz olacak bir örnek var mı diye arıyor insan. İlki nasip değilmiş olmadı, şimdi ikinciye denedim, çok şükür şuan için güzel gidiyor ama yine de belli olmaz inşallah sonu güzel olur. Sen de hiç canını sıkma, her şey olacağına varıyor.. Bizim için en hayırlısı neyse o olsun. Nasıl senin değer artışın hangi değerleri gördün
Canım çok şükür doktorum Salı çarşamba için rapor verdi perşembe zaten resmi tatil böylece cumaya kadar işe gitmeyeceğim. Bugün tuvalet harici kalkmadım şimdiye kadar. Siz nasıl yapmıştınız? Yarın evde kısa yürüyüşler yapayım mı?Canım işyerinden izin aldın mı en azından ilk üç gün dinlendirdin ağır işler yapma yine evin içinde hafif yürüyüşler yap kan dolaşımı olsun diye![]()
Allah'ım imtihanlarımizi kolaylaştırsin,tevekkül edip sabretmenizin sonucuda mükafat olmuş inşallah herseyiniz çok çok güzel olur sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız , benim tek sansimdi bu transfer sağlık sorunları nedeniyle tekrar tüp tedavi düşünmüyorduk zaten geride de başka embiryomda yoktu ,çift embiryon 5. Gün yaş 41.benim beta değerim 7.gün yaptırdığım erken test ile 24 değerle öğrenildi. 10.gün değerim 53 çıktı. 12.gün 80. 16.gün 222 gibi bir değer, 20.gün 750 civarı çıktı. Beta değerim hep arttı ancak normalde beklenen 2 günde en az 2 katı veya daha fazlası şeklinde. Aslında yüzde 60 artmalı da deniyor ama ben o dönem çok araştırmıştım, genelde herkesin en az 2 kat artmış ki bi eyrden sonra 2 katta çok daha fazla artmış genelde sağlıklı gebeliklerin.
Değerim 750yi geçince doktorum artık beta baktırma, değer artışın çok sağlıklı görünmüyor ama hep de artış trendinde , seni çok umutlandırmak istemem ama ilaçlarını da bırakmayalım bi kontrol edelim dedi. Gebeliğin 6.haftasına tekabül eden bir tarihte kontrole çağırdı, kese göründü hatta yolk kesesi de göründü ancak kese boyu 5 haftalıktaydı. 2 hafta sonra tekrar gelmemi istedi, bu sefer 8 haftalık olması gerektiğinde kese boyu 6 haftalıktı ve bebek oluşumu görünmedi. Sağlıklı bir gebelik olmadığını ve kürtaj olmam gerektiğini söyledi, 3 gün sonrasına kürtaj öncesi tekrar kontrol etti değişen yoktu ve maalesef gebelik sonlandırıldı. Durum bu şekilde, her türlü belirtisini yaşadım gebeliğin, mide bulantısı, göğüs ağrısı zaten bunlar hep beta değer artılına göre ortaya çıkan belirtiler, hatta kürtajdan 1 ay sonra adetim gecikti acaba hamile mi kaldım dedim, evde test yaptım gebelik testim haala pozitifti değerim düşmemişti 1 ay sonrasında bile, sonra adet oldum.
MaşallahAllah'ım imtihanlarımizi kolaylaştırsin,tevekkül edip sabretmenizin sonucuda mükafat olmuş inşallah herseyiniz çok çok güzel olur sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız , benim tek sansimdi bu transfer sağlık sorunları nedeniyle tekrar tüp tedavi düşünmüyorduk zaten geride de başka embiryomda yoktu ,çift embiryon 5. Gün yaş 41.
7. Gün beta 94 ,9.gun 360,13.gun 2006 yarın 15. Gün dontorum belki keseyi görürüz diye çağırdı çok heycanliyim
HoşbuldumMerhaba canım hoşgeldin
Amin inşallah çok teşekkür ederiz
Maşallah canım sürecin hayırlı uğurlu olsun dilerim zaman su gibi güzel aksın inşallah sonunda pozitifleri görmek nasip olsun bebişin sıkı sıkı tutunsun Amin![]()
aa ama bir şey diyeceğim senin değerlerin çok çok güzel ki. Neden senin moralini düşürmüş ben de değerlerin az arttı sandım hatta 360dan 2006ya bomba bi artış olmuş belki de ikisi de tutmuştur. Ben sandım ki düşük artış oldu, sen lütfen düşürme kendini, tabi ki aklımızın bir köşesinde her ihtimalin varlığı olsun ama ben şuan görünce hiç tedirginliğim kalmadı. Gönlünü ferah tut, değerlerin çok çok güzel ve ikiz ihtimalini de göz ardı etme :))Allah'ım imtihanlarımizi kolaylaştırsin,tevekkül edip sabretmenizin sonucuda mükafat olmuş inşallah herseyiniz çok çok güzel olur sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız , benim tek sansimdi bu transfer sağlık sorunları nedeniyle tekrar tüp tedavi düşünmüyorduk zaten geride de başka embiryomda yoktu ,çift embiryon 5. Gün yaş 41.
7. Gün beta 94 ,9.gun 360,13.gun 2006 yarın 15. Gün dontorum belki keseyi görürüz diye çağırdı çok heycanliyim
Canım çok şükür doktorum Salı çarşamba için rapor verdi perşembe zaten resmi tatil böylece cumaya kadar işe gitmeyeceğim. Bugün tuvalet harici kalkmadım şimdiye kadar. Siz nasıl yapmıştınız? Yarın evde kısa yürüyüşler yapayım mı?
Maşallah tebrikler amin Rabbim hepimizin kucağını doldursun evlatsizlikla imtihan etmesin sizin ilk mi hamilelik nerde oldunuz benim de 41 ikinci tedaviye başlayacağızAllah'ım imtihanlarımizi kolaylaştırsin,tevekkül edip sabretmenizin sonucuda mükafat olmuş inşallah herseyiniz çok çok güzel olur sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız , benim tek sansimdi bu transfer sağlık sorunları nedeniyle tekrar tüp tedavi düşünmüyorduk zaten geride de başka embiryomda yoktu ,çift embiryon 5. Gün yaş 41.
Hoşbuldumçok teşekkür ediyorum zaman zor geçiyor gibi bir yandan da hızlı 10 mayıs test tarihim hayırlısıyla inşallah
üçüncü transferim ilk transferim tutunmuştu ama ağır sendrom nedeniyle 33 hafta sonlandırıldı Rabbim bana da bu oldu emek ve bedel ödeyen herkese de güzel günler göstersin
![]()
Allah razı olsun canım, inşallah sizin gibi burada pozitif haberlerimi paylaşmak nasip olsun bana da.Çok sevindim senin adına büyük ihtimalle o zamanda yerleşme gerçekleşir inşallah evet yürü evin içinde yavaş adımlarla kan dolaşımı lazım bende hep yürüdüm badem kabak çekirdeği yemeyi unutma canım inşallah güzel pozitif haberlerini bekliyorum Allah’ın izniyle![]()
İşte böyle açtığım sayfaya topik deniliyor canım![]()