• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar merhaba hepinize. Bugün adetimin 8. Günü kontrolüm vardı usg çekildi. E2 ve lh bakıldı ve gonal f in yanına cetrotide iğne ekledi bugün ve yarın için. Çarşamba trkrar çağırdı. Aranızda cetrotide iğne kullanan oldu muu

Kızlar merhaba hepinize. Bugün adetimin 8. Günü kontrolüm vardı usg çekildi. E2 ve lh bakıldı ve gonal f in yanına cetrotide iğne ekledi bugün ve yarın için. Çarşamba trkrar çağırdı. Aranızda cetrotide iğne kullanan oldu muu
Aşkım cetrotide yumurtalar çatlamasın diye vuruluyor ben 3 gün kullandım sonra 3. gün akşam ovitrelle vurundum (çatlatma iğnesi) 36 saat sonra da opu oldum.

kızlar merhaba ben bugün tam 7+0 gebeyim. ara ara lekelenmelerim oluyor. bugün kanamam oldu kırmızı renkli bir saat kesik kesik aktı sonra kahverengiye döndü. doktora gittim kese iyi bebek iyi kalp atışlarıda var. normalde protestan fiti ve göbekten iğne kullanıyorum. kalçadan progestanda başladı. aranızda böyle durumlar yaşayan varmı. doktor korkma ara ara böyle kanamalar olabilir önemli olan pıhtılı akmaması diyor ama insan yinede korkuyor
Geçmiş olsun canım ben de yaşadım .Bana da kalçadan iğne verdi doktorum .Allahın izniyle bir şey olmaz inşaallah doktorum her kanama düşük demek değil demişti

Ya bu halimle kahkaha attırdın bana alemsin😆 ben 1 seneyi göze almıştım 4 aydır yapmadim da ne oldu boşver gelişine yasa sakınan göze daha çok cöp batıyor🤪🤣 zaten süreç sıkıntılı bari keyfin olsun😆
Doğrudur canım bizde öyle ama benim yumurtalar büyüdükçe kasıklarda çok ağrı oluyordu dedim hiç risk alamam bu kadar emek vermişim yani 😁
Kocamı da kandırdım bu arada opu sonrası 10 gün değil miydi dedi hayır sen yanlış anlamışsın hemşire bana 5 gün dedi dedim :D :D :D :D

Bende kullanmıştım opu öncesi çok uzun süre kullanılmıyor zaten

Ovitrelle iğne arıyorum, Balıkesir'deyim.para ile satın alacağım pazartesi günü kullanmam gerek
Canım bende 30 unda balıkesirden gonal f aldım hastanenin karşısında kimsede yoktu olanın da kotası doluydu bağlar eczanesi getirmişti sağoldı depodan. İstersen telefonla orayı bi ara sor.
Aşkım cetrotide yumurtalar çatlamasın diye vuruluyor ben 3 gün kullandım sonra 3. gün akşam ovitrelle vurundum (çatlatma iğnesi) 36 saat sonra da opu oldum.
Yaaa süper o zamaan bugün 8. Gün lh değerim 1.22 e2 değerim 302 geldii. Belki de çarşamba günü opu gününü söylerler bana da öyle değil mi 🥹 usg de doktorum 5-6 tane yumurta saydı 15mm-13mm-11 mm-10mm-9 mm saydılar çok heyecanlıyımm 🥰

Merhaba canım geçmiş olsun 💐
Benim de ilk tüp bebeğimde döllenme olmadığı için transfere gidemedik sonradan çok şükür önlemler alındı ben çok da ara vermedim birinci ve ikincinin arasında iki ay vardı ikinci ve üçüncünün arasında 4 ay vardı çünkü ikinci ve ilk transferimde hamile kalmıştım ama dış gebelik olunca sonlandı biraz toparlamam gerekti o yüzden üçüncü ve dördüncü arasında yine 4 ay var ben yani çokta ara katmadım arka arkaya yaptım tedavilerimi eğer imkanın varsa çokta ara katma insan bu sefer tedavi yapmak bile ağır geliyor Allahım inşallah gönlündekini hayırlısıyla nasip eylesin inşallah 🙏 dilerim sağlıklı kaliteli yumurtaların sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah Amin 🤲❤️
Teşekkür ederim, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi amin🙏🏻💖💖

Back
X