• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Acayip bi hazımsızlık sorunu peydahlandi 2 gündür kahvaltı dan sonra aksama kadar bişey yiyemiyorum akşam yemeğini de zorla yemem gerektiği için yiyorum ama sonrası fena başına gelen varmı böyle bişi 😢

İğnelerden dolayı şişkinlik hissi veriyordur ondan dolayı yiyemiyorsundur 😕 bol bol su iç hazımsızlığa iyi gelir inşallah 🤲❤️

mayala mayala canikom beni de tabloya ekleyebilir misin 🥰 ilk denemem 5. Gün 4aa embriyosu 28 Nisanda transfer oldum 8 Mayıs test günüm 🙏

Oda sanki daha çok şişiriyor gibi hissediyorum içiyorum oda zoraki 🥺 bakalım inşallah geçer böyle devam etmez

Geçer inşallah arada yavaş yavaş yürü biraz iyi gelir canım benim bunlar hepsi bir süreç 🤲🥰🥹

Selam arkadaşlar, ya benim aşırı bel ağrım var bir kaç saattir, normalmidir acaba daha kontrole de gitmedim keseyi bari görseydim 20 mayısa randevu verdi çok uzun 😔

Doğum günün kutlu olsun canım , sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu yaşların olsun .Bu yıl senin ve bebeğinin yılı olsun sağlıkla inşaallah 🌸🥰 her şey kalbinin güzelliğinde olması dileğiyle 🫂

Çok amin canım benim çok teşekkür 😍 ederim Allah razı olsun 🤲🫶🏼🥹
Senin de bu yıl bebeğinin kucağına aldığın güzel bir yıl olsun Amin 🤲❤️

Selam arkadaşlar, ya benim aşırı bel ağrım var bir kaç saattir, normalmidir acaba daha kontrole de gitmedim keseyi bari görseydim 20 mayısa randevu verdi çok uzun 😔

Aleyküm selam 👋 canım, benim ki transferin 5.gününden bellidir aşağı kısmı çok ağrıyor arada iyiyim arada aşırı artıyor hele de biraz ayakta durayım çatlayacak gibi ağrıyor 🤕 benim de 15 mayısa verdiler

Benim de eşim iki de bir diyor niye bu kadar geçe attılar diyom net görmek için öyle yapıyorlar eşim çok sabırsız biri 😂

Back
X