- 4 Aralık 2024
- 7.274
- 7.714
- 113
- 37
Of ya ben de .Karnım 5 lahmacun yemişim şişmişim gibi![]()
Keşkem lahmacun yiyip şişseydik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Of ya ben de .Karnım 5 lahmacun yemişim şişmişim gibi![]()
Bayağı geçe vermişler.Bel ağrısı normaldir ya ona tedirgin olma.Benim de ağrıyor ara sıra.Bazen kasığıma da anlık bi ağrı saplanıp çıkıyor.Başka belirti yok bende de.Karnım şiş göğüslerim şiş onda ilaç etkisi de var sanırımSelam arkadaşlar, ya benim aşırı bel ağrım var bir kaç saattir, normalmidir acaba daha kontrole de gitmedim keseyi bari görseydim 20 mayısa randevu verdi çok uzun![]()
Benimki de 17 mayısa verdiSelam arkadaşlar, ya benim aşırı bel ağrım var bir kaç saattir, normalmidir acaba daha kontrole de gitmedim keseyi bari görseydim 20 mayısa randevu verdi çok uzun![]()
9. Gün kan verdim pozitif![]()
Çok korktum olmadı diye çok ağladımMaşallahçok güzel bir değerle öğrenmişsin sağlıcakla katlanarak devam etsin inşallah Amin
Sağlıcakla gelsin minik mucize![]()
Tebrikler canım Maşallah9. Gün kan verdim pozitif130 ile öğrendim 5. Gün embriyosu. Devam eder inşallah korkuyorum
![]()
Çok korktum olmadı diye çok ağladım![]()
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkesin mübarek günde duasını kolaylıkla kabul etsin inşallah 3 sene sonunda kavuştumMaşallah gözün aydın çiçeğimmmm![]()
Amin amin senin de inşallahVah vah boşuna kendini strese katmışsın bak çok şükür bebeğin seninle tebrik ediyorum senisağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin
![]()
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkesin mübarek günde duasını kolaylıkla kabul etsin inşallah 3 sene sonunda kavuştum![]()
Amin amin senin de inşallaho kadar temiz bi insan olduğunu inanıyorum ki başından beri takip ediyorum konuyu herkese cevap verip dua ediyorsun Rabbim korusun sizi
![]()
Evet ilk denememdiMaşallahhamdolsun
ilk tüp bebek
denemesiydi
Canım sen Ezgi değilmesin isim değiştirmişsin
Evet ilk denememdi![]()
Aynen yok bi annem yanımdaMaşallahmaşallah
41 kere Rabbim sizi korusun inşallah kimseye de söyleme
riskli ayları atlat çok bilmeselerde olur yani çokta tın
![]()
Hayırlısı olsun tebrik ederim sağlıkla kucağıniza almak nasip olsun transferinizn kaçıncı günüAynen yok bi annem yanımda![]()
9. Günü. Teşekkür ederim amin inşallahHayırlısı olsun tebrik ederim sağlıkla kucağıniza almak nasip olsun transferinizn kaçıncı günü
Her hangi bir belirti yaşadınız mi acaba9. Günü. Teşekkür ederim amin inşallah![]()