• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Selam arkadaşlar, ya benim aşırı bel ağrım var bir kaç saattir, normalmidir acaba daha kontrole de gitmedim keseyi bari görseydim 20 mayısa randevu verdi çok uzun 😔
Bayağı geçe vermişler.Bel ağrısı normaldir ya ona tedirgin olma.Benim de ağrıyor ara sıra.Bazen kasığıma da anlık bi ağrı saplanıp çıkıyor.Başka belirti yok bende de.Karnım şiş göğüslerim şiş onda ilaç etkisi de var sanırım

Vah vah boşuna kendini strese katmışsın bak çok şükür bebeğin seninle tebrik ediyorum seni 🥰 sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin 🤲❤️
Amin amin senin de inşallah 😘 o kadar temiz bi insan olduğunu inanıyorum ki başından beri takip ediyorum konuyu herkese cevap verip dua ediyorsun Rabbim korusun sizi 🙏🏻🌸

Amin amin senin de inşallah 😘 o kadar temiz bi insan olduğunu inanıyorum ki başından beri takip ediyorum konuyu herkese cevap verip dua ediyorsun Rabbim korusun sizi 🙏🏻🌸

Çok teşekkür 😍 ediyorum o senin kalbinin güzelliği canımcım Amin çok sağol güzel dileklerin için 🥲🫶🏼

Back
X