- 16 Nisan 2024
- 120
- 157
- 23
- 31
Masallah ne guzelEvet çok şükür 555 küsür çıkmış![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah ne guzelEvet çok şükür 555 küsür çıkmış![]()
Bana opu öncesi 5 gün, opu sonrası için de 10 gün yasak demişti. Ama transfer öncesi bişey demedi. Belki bu kontrolde yasak koyar. Zaten 3 ay beklicez kafayı mı yiyelim benim libidom yüksek biraz![]()
![]()
Opudan sonra da 5 gün bekledim![]()
![]()
Tam net değil.bugün yani salı kontrol var.ama cuma günü transfer yaprız demişti yani 9 mayıs. Yarın kesinleşir ve yazarımBenim taze transfer olduğu için dondurulmuşlar hakkında fikrim yok doktorun yasak demişse vardır bir bildiği enfeksiyon kapmamak için demiştir enfeksiyon gebeliğe engel oluyor çünkü peki transfer tarihi aldın mı canım![]()
Allh allah.şaşırdım açıkçası.üstüne basa basa söyledi.hem opu döneminde bi döngü boyunca hemde transferde.benim doktor cinsellik sevmiyor galibaBizde opuda yasaklama değil ama ağrın olur ama genede sana kalmış demişti transfer aşamasında da bisey demedi yasak diye
Allh allah.şaşırdım açıkçası.üstüne basa basa söyledi.hem opu döneminde bi döngü boyunca hemde transferde.benim doktor cinsellik sevmiyor galiba![]()
Tam net değil.bugün yani salı kontrol var.ama cuma günü transfer yaprız demişti yani 9 mayıs. Yarın kesinleşir ve yazarım![]()
12 haftadan bana kimse bahsetmedi yaaamaalesef benimde yüksek.transferden sonra da 12 haftaya kadar falan yasaklarsa bu yasağı delebileceğimi düşünüyorum
![]()
Bana da öyle demişti kuzum ama düşmedi. Onun bu dünyada rızkı varsa sıkı sıkı tutunacak sana, yoksa yapacak bir şey yok. Dua et, teslim ol, bu süreçte bol bol dinlenAma birinin kesesi biraz daha küçük çıktı doktor o yüzden sürekli düşebilir diyor
İnşallah pozitiflerle devam ederiz bu yola içimi ferahlattın yaXenacim transfer gunumuz ayni bende inanilmaz bekliyorum esime 2 gundur test yapalim test yapalim diye tutturdum ama doktorumuz dedi ki tam gununu bekleyin onceden yapilinca ya idrara yansimiyor yada bir gunden oteki gune cok hizli yukselise geciyor 8 gun bile yukselmeye baslayabilirmis erken olabilir o yuzden benimde icim icimi yiyo ama sabir beklicez birlikte![]()
Canım bende aynı durumdayım transferin başından beri kullanıyorum kalçam artık sertleşti yer kalmadı bazı geceler ağrıdan uyuyamıyorum tek çözümü iğne olduktan 1 saat sonra kolanyağlı pamukla biraz ov çok çok iyi geliyor fakat bebeğe zararı olur diye her zaman bende yapamıyorum alkol çünkü.Kızlar progestan 50 mg kalçadan kullananlar vurulduğunuz yer benim gibi çok acıyor mu ya ben resmen kalçamın üzerine yatamıyorum sağ sola dönünce çok acıyor iğne yerlerim herkesin mi böyle bende mi sorun var ?
Ya bana da öyle gibi geliyor ama muhtemelen annelik iç güdüsüyle riske atmak istemeyizmaalesef benimde yüksek.transferden sonra da 12 haftaya kadar falan yasaklarsa bu yasağı delebileceğimi düşünüyorum
![]()
Bende kullanmıştım canımKızlar merhaba hepinize. Bugün adetimin 8. Günü kontrolüm vardı usg çekildi. E2 ve lh bakıldı ve gonal f in yanına cetrotide iğne ekledi bugün ve yarın için. Çarşamba trkrar çağırdı. Aranızda cetrotide iğne kullanan oldu muu
OlabilirAllh allah.şaşırdım açıkçası.üstüne basa basa söyledi.hem opu döneminde bi döngü boyunca hemde transferde.benim doktor cinsellik sevmiyor galiba![]()
Ay cokkk sevindiimmm saglikla al kucaginaEvet çok şükür 555 küsür çıkmış![]()
Amiinn canım benim gercekten de öyleymiş yaaa sağlıkla kucağımıza almakta nasip olsunYa Rabbim ol der ve olur Elhamdüllilah çok şükür
Sana o kadar dedim kaliteye takılma eğer nasibi varsa bu dünyada tutunacaktır inşallah hamdusenalar olsunhadi inşallah sağlıcakla hep beraber kucağımıza almak nasip olsun Amin
Umut her zaman vardır Allahtan ümit kesilmez![]()
Çok sağol canim amiinAy cokkk sevindiimmm saglikla al kucagina![]()