Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dualarımız seninle canım içini ferah tut inşallah hiçbir sorun olmayacakDün akşamdan beri lekelenme şeklinde 3 kez kanamam oldu, doktora geldim lütfen dua edin bişey olmasın![]()
Canım naptın bir haber var mı? Umarım bir sıkıntı yokturDün akşamdan beri lekelenme şeklinde 3 kez kanamam oldu, doktora geldim lütfen dua edin bişey olmasın![]()
Yaa çook sevindim çok Rabbim sağlıcakla doğmayı nasip etsinEvet çok şükür 555 küsür çıkmış![]()
Canım Allah bebeğini sağlıkla sana bağışlasın çok geçmiş olsun.Doktor ne diyor haber ver bize.Dün akşamdan beri lekelenme şeklinde 3 kez kanamam oldu, doktora geldim lütfen dua edin bişey olmasın![]()
Tebrikler:) Maşallah.Sağlıkla kucağınıza alın inşallahEvet çok şükür 555 küsür çıkmış![]()
Ben iş yerinden bile bağlanıyorum size buralardayımmBugün buralar çok sakin sankii, salı mı sallanıyor nediirr![]()
Arkadaşlar kan sonucum negatif. Sonuç 2.44. Kanı dün verdim. Hayırlısı olsun. Hayırlısı ile 2. Transfere artık.
Aynen bende öyle sabah mailimi açmadan KK'yı açıyorum hahahaBen iş yerinden bile bağlanıyorum size buralardayımm![]()
Dün akşamdan beri lekelenme şeklinde 3 kez kanamam oldu, doktora geldim lütfen dua edin bişey olmasın![]()
Bende öyle oldum yeni üyeyim bide hevesliyim :))))Aynen bende öyle sabah mailimi açmadan KK'yı açıyorum hahaha
Amiin Allah razı olsun Mayala. Hemşire yarın bir daha kan vermemi istedi. İlaç ve iğneye devam dedi.Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah
Çok üzgünümsenin adına. Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah Amin
![]()
Amiin Allah razı olsun Mayala. Hemşire yarın bir daha kan vermemi istedi. İlaç ve iğneye devam dedi.
İnşallah. Nasıl yükselecek bilmiyorum. Rabbim hayırlısını versin.İnşallah bir mucize olsunyarın yazarsın güzel bir sonuç alırsan inşallah Amin
![]()
Arkadaşlar dış gebelik dedi doktor. Kendi tüp bebek doktorum uzak olduğu için başka doktora gitmiştim. Şimdi kendi doktoruma gidiyorum acil çağırdı. Çok üzgünümkeşke en başta negatifi çıksaydı o zaman bu kadar üzülmezdim
Ya içim çok rahatladı hiç inanmıyorum düşeceğine zaten ama ikiz gebelikle ilgili de bir şey bilmediğim için tedirgin oldum açıkçası. Çok sağ ol canımBana da öyle demişti kuzum ama düşmedi. Onun bu dünyada rızkı varsa sıkı sıkı tutunacak sana, yoksa yapacak bir şey yok. Dua et, teslim ol, bu süreçte bol bol dinlen![]()
Ya çok üzüldüm inşallah kendi doktorunuz daha güzel şeyler söyler bi şekilde tutunur size bebeğiniz inşallahArkadaşlar dış gebelik dedi doktor. Kendi tüp bebek doktorum uzak olduğu için başka doktora gitmiştim. Şimdi kendi doktoruma gidiyorum acil çağırdı. Çok üzgünümkeşke en başta negatifi çıksaydı o zaman bu kadar üzülmezdim
İnşallah ama çok da umutlanmaya gerek yok sanırımYa çok üzüldüm inşallah kendi doktorunuz daha güzel şeyler söyler bi şekilde tutunur size bebeğiniz inşallahbeta değerleriniz istenilen düzeyde gitmemiş miydi sebebi ne olabilirmiş bir şey dediler mi pozitif aldıktan sonraki süreç daha stresli
ben de bekliyorum değer artsın diye