• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Dün akşamdan beri lekelenme şeklinde 3 kez kanamam oldu, doktora geldim lütfen dua edin bişey olmasın 😔

Geçmiş olsun 💐 Rabbim ya Şafii isminle acil şifalar versin inşallah Allahım bebeğini sana bağışlasın Amin 🤲
Son durumun nedir bizi de haberdar edersin inşallah 🤲

Arkadaşlar dış gebelik dedi doktor. Kendi tüp bebek doktorum uzak olduğu için başka doktora gitmiştim. Şimdi kendi doktoruma gidiyorum acil çağırdı. Çok üzgünüm 😞 keşke en başta negatifi çıksaydı o zaman bu kadar üzülmezdim

Canım benim kesin mi belki daha küçüktür ondan görünmemiştir ümidini kaybetme Allahım yardımcın olsun inşallah Amin 🤲😞

Bana da öyle demişti kuzum ama düşmedi. Onun bu dünyada rızkı varsa sıkı sıkı tutunacak sana, yoksa yapacak bir şey yok. Dua et, teslim ol, bu süreçte bol bol dinlen 🌸
Ya içim çok rahatladı hiç inanmıyorum düşeceğine zaten ama ikiz gebelikle ilgili de bir şey bilmediğim için tedirgin oldum açıkçası. Çok sağ ol canım ❤️

Arkadaşlar dış gebelik dedi doktor. Kendi tüp bebek doktorum uzak olduğu için başka doktora gitmiştim. Şimdi kendi doktoruma gidiyorum acil çağırdı. Çok üzgünüm 😞 keşke en başta negatifi çıksaydı o zaman bu kadar üzülmezdim
Ya çok üzüldüm inşallah kendi doktorunuz daha güzel şeyler söyler bi şekilde tutunur size bebeğiniz inşallah 🙏🏻 beta değerleriniz istenilen düzeyde gitmemiş miydi sebebi ne olabilirmiş bir şey dediler mi pozitif aldıktan sonraki süreç daha stresli 😓 ben de bekliyorum değer artsın diye

Ya çok üzüldüm inşallah kendi doktorunuz daha güzel şeyler söyler bi şekilde tutunur size bebeğiniz inşallah 🙏🏻 beta değerleriniz istenilen düzeyde gitmemiş miydi sebebi ne olabilirmiş bir şey dediler mi pozitif aldıktan sonraki süreç daha stresli 😓 ben de bekliyorum değer artsın diye
İnşallah ama çok da umutlanmaya gerek yok sanırım 😞 beta değerim iyiydi 2,5 kata yakın arttı Herşey olması gerektiği gibi ilerliyordu sadece dün gece ve sabah lekelenme şeklinde kanamam oldu ve aşırı bel ağrım var o yüzden gittim en azından keseyi göreyim içim rahatlasın diye tabi doktorun söylediklerini duyunca… bide ameliyat gerekli falan dedi onu da tam anlamadım zaten. Şimdi yoldayım kendi doktoruma gidiyorum. Bakalım ama içim çok acıyo 😞 keşke en başta negatif olsaydı.

Back
X