Amiin insallah çok teşekkür ederim gününe göre iyi bir değer sanırım dimi![]()
Çok iyi bir değer maşallah:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiin insallah çok teşekkür ederim gününe göre iyi bir değer sanırım dimi![]()
Amin canim darisi herkesin basina insallahAleyküm selam canım maşallahsübhanallah sağlıcakla devam etsin kucağına almak nasip olsun Amin
Darısı bize olsun inşallah![]()
Arkadaşlar dış gebelik dedi doktor. Kendi tüp bebek doktorum uzak olduğu için başka doktora gitmiştim. Şimdi kendi doktoruma gidiyorum acil çağırdı. Çok üzgünümkeşke en başta negatifi çıksaydı o zaman bu kadar üzülmezdim
Kuzum valla en iyisi ben ne duyup arastirdiysam hepsi başıma geldi belayı çekiyorum resmenyengem diyor her b.. didikleyip duruyorsun kendine çekmeyi basariyorsun
biz hiç bişey bilmiyorduk diyor 3 kere doktora gitmiş hamileyken
eskilere Allah yardım ediyormuş heralde
biz neler yaşıyoruz böyle
![]()
çok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun canım.İnşallah sağlıkla geçer operasyonun Amin.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Pozitif olmakta yetmiyor işte.Sağlığına kavuşur tekrar denersiniz inşallah.Sağlıkla doğurana kadar huzur yok…
Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim birbirimizi tanımasakta desteğiniz o kadar iyi geliyor ki. Şimdi kendi doktorumdan çıktım. Keseyi göremiyoruz ama tekrar betahcg yaptırdım. Değerden çok memnun kalmadı. 2 gün sonra tekrar betahcg istedi ve tekrar muayene yapıcak duruma göre de eğer dış gebelikse iğne yapıp sonlandıracağını söyledi. Yani büyük ihtimal dış gebelik gibi görünüyor ama yine de allah büyük. Dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden.![]()
Bugün yaptığım değer beklenilenin altında kalmış en son 557 ydi 3 gün sonra 1113 olmuşRabbim yüzüne baksın inşallah dilerim küçüktir ondan görünmemiş olsun Allahım yardımcın olsun inşallahpeki değerlerin düşmüş mü
Bugün yaptığım değer beklenilenin altında kalmış en son 557 ydi 3 gün sonra 1113 olmuş
Bugün yaptığım değer beklenilenin altında kalmış en son 557 ydi 3 gün sonra 1113 olmuş
Sende çok zor bir süreçten geçmişsin ama şimdi ödüllendirildin ne güzel allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen yazın hamile kaldığımda kese gününe kadar herşeyim normaldi ne ağrı ne sızı ne kanama ve kan değerlerim çok güzel artmıştı. Kese günü bebeğin kesesi Ana rahimde görünmedi hatta doktor baya baktı dedi ana rahimde olsa illa ki görünmesi gerekiyor sonra karnımdan tekrar ultrasyon yaptı yok bebek hiçbir yerde yok beynim vurulmuşa döndüm resmen doktorum dış gebelikten şüphelendi zaten fakat tüpte bile görünmüyordu dedi haftası küçük olduğu için hemen benden kan aldı değerlerim düşüşe geçmişti eve gidip beklememi söylediler iki gün sonra tekrar hem ultrason hem kan tahlili yaptılar ultrason da hala görünmüyor kan da düştükçe düşüyordu en son bana dedi git eve bekle kendiliğinden düşür bebek ana rahimdeyse düşük yapacaksındır biz müdahale etmek istemiyoruz ama dedi kanaman vs olursa gece olsa bile gel neyse eve geldim tam beş gün bekledim hiçbirşey yok tekrar kontrole gittim ve değerlerim yükselmişti hemen ultrasona aldılar bebek büyümüştü ve çok şükür ki sağ tüpte görüldü doktor maalesef dedi bu gebelik sonlanmalı hemen hastaneye yatışı mı yaptılar tabi ağla zırla ameliyata girdimRabbim kimseye yaşatmasın inşallah Amin
onun için beklemeni tavsiye ediyorum inşallah senin ki öyle olmaz
Canım bence kadindan kadına değişir benim 10. Günü kontrolde görmüştü 3 çizgiyiPeki size bir sorum olacak. Dün adetinizin kaçıncı günüydü acaba? Yapay zekaya sordum da yumurtlama zamanı endometrium 3 çizgi görünümüne kabuşurmuş. Sonra kaybolurmuş. Acaba diyorum benim için daha erken miydi buna bakmak için.bugğn reglin 11.günü benim
Kesinlikle buna katılıyorum herşeyi bilmemek en güzeli akısında yasiycaksin herşeyiKuzum valla en iyisi ben ne duyup arastirdiysam hepsi başıma geldi belayı çekiyorum resmenyengem diyor her b.. didikleyip duruyorsun kendine çekmeyi basariyorsun
biz hiç bişey bilmiyorduk diyor 3 kere doktora gitmiş hamileyken
eskilere Allah yardım ediyormuş heralde
biz neler yaşıyoruz böyle
![]()
Dün 3 çizgiyi gördüğünde adetimin 8. Günüydü canım. Ama ben adetimin 3. Gününden beri 300 ünite gonal f vuruyorum. Mesela bugün 9. Günü ama yapışkan şeffaf uzayan akıntı geldi yoğun bir şekilde. Normalde bunun 15. Veya 17. Gün gelmesi gerekirdiPeki size bir sorum olacak. Dün adetinizin kaçıncı günüydü acaba? Yapay zekaya sordum da yumurtlama zamanı endometrium 3 çizgi görünümüne kabuşurmuş. Sonra kaybolurmuş. Acaba diyorum benim için daha erken miydi buna bakmak için.bugğn reglin 11.günü benim
Bence gayet normal canım benim de 3 günde bir 2 katının üzerine çıkıyordu ? Peki tüpünde filan (nasıl teşhis konuluyor bilmiyorum ama )gördü mü yerleşimi nasıl dedi hemen dış gebelik ki bu değerle kese görünmeyebilir bence çok az değil miBugün yaptığım değer beklenilenin altında kalmış en son 557 ydi 3 gün sonra 1113 olmuş
Evet canım