- 4 Aralık 2024
- 7.364
- 7.771
- 113
- 37
Sende çok zor bir süreçten geçmişsin ama şimdi ödüllendirildin ne güzel allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsindoktor bana eğer değerin yükselse bile keseyi göremezsek sonlandırıcaz çünkü bir yerlerde ters giden bişey olur dedi. Ve tüpte büyümesi tehlikeliymiş. Sabahtan beri çok kötüydüm ama toparladım biraz. Herşeyde vardır bi hayır Allah neyi nasip ederse o hep öyle dua ettim ben allahım benim için iyi olan güzel olan neyse o olsun dedim. Allahıma bin şükür ki bi evladım var zaten. Kardeşi olsun çok istedim sadece..
Amin çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Tabi ki benim de görünmeseydi kemoterapi ilacı dediği vereceğiz çünkü bu gebelik sağlıklı değil sağlıklı gebelikte kan düşüp yükselmez öyle olursa sağlıklı değil demişti ama tüpte görünce direk akşamına ameliyat oldum tam iki saat uyumuştum biraz fazla sürmüş ameliyat ama doktorum çok şükür sen yine kolay atlattın dedi kimisi daha ağır atlatıyor demişti demek ki bunları yaşamamız gerekiyor yaşadık Allahım beterinden saklasın inşallah Amin

Canım benim inşallah hayırlı zamanda Rabbim güzel bir kardeş nasip etsin inşallah Amin umudunu kaybetme bende kızım yalnız kalmasın diye yıllardır uğraşıyorum hiç pes etmedim benim kızım 9 yaşında inşallah hayırlı sağlıklı güzel kardeşleri olsun amin