• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Sende çok zor bir süreçten geçmişsin ama şimdi ödüllendirildin ne güzel allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏 doktor bana eğer değerin yükselse bile keseyi göremezsek sonlandırıcaz çünkü bir yerlerde ters giden bişey olur dedi. Ve tüpte büyümesi tehlikeliymiş. Sabahtan beri çok kötüydüm ama toparladım biraz. Herşeyde vardır bi hayır Allah neyi nasip ederse o hep öyle dua ettim ben allahım benim için iyi olan güzel olan neyse o olsun dedim. Allahıma bin şükür ki bi evladım var zaten. Kardeşi olsun çok istedim sadece..

Amin çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🤲
Tabi ki benim de görünmeseydi kemoterapi ilacı dediği vereceğiz çünkü bu gebelik sağlıklı değil sağlıklı gebelikte kan düşüp yükselmez öyle olursa sağlıklı değil demişti ama tüpte görünce direk akşamına ameliyat oldum tam iki saat uyumuştum biraz fazla sürmüş ameliyat ama doktorum çok şükür sen yine kolay atlattın dedi kimisi daha ağır atlatıyor demişti demek ki bunları yaşamamız gerekiyor yaşadık Allahım beterinden saklasın inşallah Amin 🤲🥺
Canım benim inşallah hayırlı zamanda Rabbim güzel bir kardeş nasip etsin inşallah Amin umudunu kaybetme bende kızım yalnız kalmasın diye yıllardır uğraşıyorum hiç pes etmedim benim kızım 9 yaşında inşallah hayırlı sağlıklı güzel kardeşleri olsun amin 🤲😢 embriyoların var mı geride bilmiyorum ama benim hiç olmuyordu sürekli sil baştan başlamama rağmen pes etmedim 🤲

Evet canım 🥰 aklıma geldikçe aşırı heyecanlanıyorum. Düşünmemeye çalışıyorum bir an önce yarın olsun ve güzel haberler alayım inşallah 🙏
Rabbim hepimize güzel haberler duymayı nasip etsin 🤲

Amin Ecmain inşallah dilerim yarın sevinçten ağlamak nasip olsun Amin güzel haberlerini bekliyorum canım 🤲😍

Amin çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🤲
Tabi ki benim de görünmeseydi kemoterapi ilacı dediği vereceğiz çünkü bu gebelik sağlıklı değil sağlıklı gebelikte kan düşüp yükselmez öyle olursa sağlıklı değil demişti ama tüpte görünce direk akşamına ameliyat oldum tam iki saat uyumuştum biraz fazla sürmüş ameliyat ama doktorum çok şükür sen yine kolay atlattın dedi kimisi daha ağır atlatıyor demişti demek ki bunları yaşamamız gerekiyor yaşadık Allahım beterinden saklasın inşallah Amin 🤲🥺
Canım benim inşallah hayırlı zamanda Rabbim güzel bir kardeş nasip etsin inşallah Amin umudunu kaybetme bende kızım yalnız kalmasın diye yıllardır uğraşıyorum hiç pes etmedim benim kızım 9 yaşında inşallah hayırlı sağlıklı güzel kardeşleri olsun amin 🤲😢 embriyoların var mı geride bilmiyorum ama benim hiç olmuyordu sürekli sil baştan başlamama rağmen pes etmedim 🤲
Çok teşekkür ederim embriyom kalmadı maalesef açıkçası en baştan denermiyim onu da bilmiyorum maddi manevi çok zorluyo beni süreç. Ama bakalım belki bir mucize olur perşembe günü.

Bence gayet normal canım benim de 3 günde bir 2 katının üzerine çıkıyordu ? Peki tüpünde filan (nasıl teşhis konuluyor bilmiyorum ama )gördü mü yerleşimi nasıl dedi hemen dış gebelik ki bu değerle kese görünmeyebilir bence çok az değil mi
Yok keseyi görmedi, kesin dış gebelik demedi ama öyle görünüyor dedi. Sabah ilk gittiğim doktor kesin dış gebelik dedi ama. İşte perşembe günü tekrar bakıcak valla kafamın içi Allak bullak oldu bide kanama olunca sanırım bilmiyorum ki valla

Çok teşekkür ederim embriyom kalmadı maalesef açıkçası en baştan denermiyim onu da bilmiyorum maddi manevi çok zorluyo beni süreç. Ama bakalım belki bir mucize olur perşembe günü.

Haklısın canım benim dilerim hiç gerek kalmaz Rabbim seni sevindirsin inşallah Amin Rabbim çocuğuna da hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah dilerim hayırlı güzel bir kardeşi olsun Amin dualarım seninle 🤲🥹

Betbetul Betbetul hanım nasılsın nasıl gidiyor test falan yaptın mı inşallah hayırlısıyla pozitifleri görmek nasip olsun Amin 🤲💕
Bugün kan verdim pozitif 🩷 ama beta hCG 28 biraz düşük geldi. Bugün transfer dahil 11. Günümdü. İnşallah sorun yoktur. Kimyasal yada boş gebelik değildir

mayala mayala selamlar canım bugün kontrolüm vardı
Çok şükür transfer günümüz belli oldu 14’ünde transfer yapılacak inşallah öğlen 13:30 ‘da

Aleyküm selam canım maşallah 🧿 çok sevindim canım benim inşallah su gibi güzel geçsin sonunda mucizene kavuşmak dileğiyle inşallah Amin 🤲🥹😍

Bugün kan verdim pozitif 🩷 ama beta hCG 28 biraz düşük geldi. Bugün transfer dahil 11. Günümdü. İnşallah sorun yoktur. Kimyasal yada boş gebelik değildir

Amin inşallah dilerim sağlıcakla katlanarak devam etsin inşallah 🤲 beni de haberdar edersin canım tekrar kan verince dilerim herşey sağlıklı güzel ilerler Amin 🤲❤️

Yok keseyi görmedi, kesin dış gebelik demedi ama öyle görünüyor dedi. Sabah ilk gittiğim doktor kesin dış gebelik dedi ama. İşte perşembe günü tekrar bakıcak valla kafamın içi Allak bullak oldu bide kanama olunca sanırım bilmiyorum ki valla
Canım maalesef zor bir süreç ama hemen olumsuz düşünme bir bekle bakalım Rabbim ne eylerse güzel eyler 1500 den aşağı kese görünmeyebilir bence ben öyle okumuştum aynen 2 gün sonra kesin görünmesi gerekir vajinal en azından inşaallah bir mucize olur ve görürsün keseni

Canım maalesef zor bir süreç ama hemen olumsuz düşünme bir bekle bakalım Rabbim ne eylerse güzel eyler 1500 den aşağı kese görünmeyebilir bence ben öyle okumuştum aynen 2 gün sonra kesin görünmesi gerekir vajinal en azından inşaallah bir mucize olur ve görürsün keseni

Aynen normalde 1500 ve üstü olmasa vajinalda bile görülmez belki küçük olduğu için görünmemiştir Rabbim hayırlısıyla mucizesini göndersin inşallah Amin 🤲🥹

İnşallah çok teşekkür ederim 🙏

marmelad01 marmelad01 canım nasılsın iyi misin inşallah son durumun nedir regl falan oldun mu inşallah 🥰
Ayyyy canım tam üstüne bastın 17 günlük gecikme sonrası sanırım artık regl oluyorum. Bugün lekelenmem oldu bir iki güne tam sökülür inşallah. Şükürler olsun Allah nasip ederse transfer olabileceğim. Regl olmakta büyük nimetmiş ya onu anldım heryerim ödem topladı yüzüm sivilce doldu. İnşallah Rabbim tekrardan ikiz annesi olmayı nasip eder🙏🙏🙏

Kızlar bugün transfer hariç 8. Günüm sağ kasığımda sık sık batma şeklinde ağrı hissediyorum regl ağrısı gibi değil bunu yaşayan oldu mu acaba 🥲

Kızlar bugün transfer hariç 8. Günüm sağ kasığımda sık sık batma şeklinde ağrı hissediyorum regl ağrısı gibi değil bunu yaşayan oldu mu acaba 🥲
Oldu canım ben karın ağrısı ve kaşık ağrıları yaşadım çok fazla. 7. Günde yerleşme kanaması gördüm. Sonrasındada ağrılar devam etti normal yani korkutma kendini

Evet kızlar bana da doktorum opu zamanı rahim 3 çizgi falan diyip duruyordu ben de ne diyo bu adam diye düşünüyordum ama sonradan araştırınca gördüm. Benim doktorum da önem veriyor ama en son gittiğimde buna bakmadı. Cuma günü bakar herhalde tekrar. Benim adetliyken 3 çizgi görünümü var demişti kuzum ama yapay zeka yumurtlama zamanı diyor evet bilemiyorum.
Tekrar kontrole ne zaman gideceksin?
Benden progesteron istemişti. Ona göre tekrar konuşalım.Histereskopi şart değil rahim bu şekildeykende gebe kalanlar oldu dedi.Histereskopiyi bi kaç kez başarısız denemesi olan daha önce düşük gibi şeyler yaşayanlara öneriyorlarmış. Progestron sonucum iyi çıktı. Reglin 11.günündeyim 0.35 çıktı. Daha yumurtlamamışım yani. Doktorla tekrar görültüm işte iyi dedi.pazartesi transfer yapalım dedi.Ben işi sağlama alalım diye diyorum.5 tane embriyon var.8 tane falan olsa yine direkt koyalım deneyelim derdim ama sen bilirsin böyle de gebe kalan var falan dedi. Bende dedim ki cuma günü geleyim tekrar bana yine bakın.( Hani ben daha erken olduğunu düşünüyorum ya 3 çizgi için. Belki o zamana oluşır diye.)bu sefer dedi ki tabi progestronuna bakalım muayene etmeyelim.kan vereceksin dedi.ilaçlarına ekleme yaparız ilaç bilgisi verir hemşire dedi.bende hayır 3 çizgi içinde yine muayene edin dedim.hemşire ordan atladı aaa evet iyi fikir olur tabi diye.

Ben bu doktorlardan hemşirelerdeb şüphe duymayayım da kim duysun ha bacımlar. Bi de bana geçen gittiğimde 9 mayıs transfer ederiz diyorlardı.Düşünüyorum ben o sıralarda yumurtlamış olacağım. Mantıken 3.gün embriyosu koyacaksa yumurtlamadan 3 gün sonrasını seçmesi lazım. Bu da aklıma yatmıyordu.Ama şimdi kendisi dedi pazartesi yapacağız diye. Off vallahi doktora falan da güven kalmadı bende.Kendi derdime ben çare aramak istemiyorum.Ne derse emir telakki edip ona uymam lazım ama hiç güven vermiyor bu doktorlar.Sanki bana fazladan işlem yapıp para kazanmak istiyor gibi geldi bu histereskopi işi. bakalım bu cuma yine giidcem.İyice de baktım 3 çizgi görünümü nasıl oluyor diye😅 halen yok derse aha orda ya işte diyebilmek için😂🤭

Canım bence kadindan kadına değişir benim 10. Günü kontrolde görmüştü 3 çizgiyi
Doğrudur.mesela ben reglden 14 gün önce yumurtlama gerçekleştiğini yenilerde öğrendim. Regl başkangıcı ile yumurtlama arası gün değişirmiş ama yumurtlama olduktan sonraki 14.gün regl olunurmuş bu değişmezmiş.Kaç günde bir regl oluyorsunuz peki?

Dün 3 çizgiyi gördüğünde adetimin 8. Günüydü canım. Ama ben adetimin 3. Gününden beri 300 ünite gonal f vuruyorum. Mesela bugün 9. Günü ama yapışkan şeffaf uzayan akıntı geldi yoğun bir şekilde. Normalde bunun 15. Veya 17. Gün gelmesi gerekirdi
Bakalım.progestron hormonum iyi geldi sonucum.daha yumurtlama olmamış bende.Zorla cuma bi kontrol daha yapın beni diye randevu aldım.pazartesi yine de transfer olacağım.Histereskopi bu denemem başarısız olursa olurum ama ilk seçeneğime koymuyorum.doktorda zaten kesin konuşmuyor.%6-7 şans arttırır diyor.Cuma istenilen görüntüyü yakalayacak mı görelim🌸cevaplar için teşekkür ederim

Doğrudur.mesela ben reglden 14 gün önce yumurtlama gerçekleştiğini yenilerde öğrendim. Regl başkangıcı ile yumurtlama arası gün değişirmiş ama yumurtlama olduktan sonraki 14.gün regl olunurmuş bu değişmezmiş.Kaç günde bir regl oluyorsunuz peki?
A bak bunu bilmiyodum bende 🤔 23 24 günde bir oluyorum

Back
X