• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ayyyy canım tam üstüne bastın 17 günlük gecikme sonrası sanırım artık regl oluyorum. Bugün lekelenmem oldu bir iki güne tam sökülür inşallah. Şükürler olsun Allah nasip ederse transfer olabileceğim. Regl olmakta büyük nimetmiş ya onu anldım heryerim ödem topladı yüzüm sivilce doldu. İnşallah Rabbim tekrardan ikiz annesi olmayı nasip eder🙏🙏🙏

Çok şükür hamdolsun sevindim senin adına inşallah canım hadi güzel haberlerini bekliyorum inşallah 🤲🥰 tabi ki regl olmak bile büyük bir nimet Rabbim bizleri mahrum bırakmasın inşallah Amin 🤲❤️ hadi inşallah ikiz annesi olursun inşallah 🤲 daha önceden ikizlerin mi vardı kuzum 😍

Bu arada sen de hamiş mişsin hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin💗🙏 daha önce de yazmıştım görmedin sanırım

Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun canım benim çok teşekkür 😍 ederim 😘
Hım inan ki o gün çok yoğun mesajlar vardı hiç hatırlamıyorum inan ki kusura bakma yoksa atlamazdım hatta sakinleşince tekrar bakmıştım gözden kaçırdığım var mı diye 🥲🫣

Bakalım.progestron hormonum iyi geldi sonucum.daha yumurtlama olmamış bende.Zorla cuma bi kontrol daha yapın beni diye randevu aldım.pazartesi yine de transfer olacağım.Histereskopi bu denemem başarısız olursa olurum ama ilk seçeneğime koymuyorum.doktorda zaten kesin konuşmuyor.%6-7 şans arttırır diyor.Cuma istenilen görüntüyü yakalayacak mı görelim🌸cevaplar için teşekkür ederim
Ah bu güzel haber canım benim özel bir merkezde yaptırıyorsan tedavini dediğin gibi ilkinde başarısızlıkla karşılaşırsan ikincide yaptırırsın %6-7 de kayde değer bir artık değil bence de. Hadi bakalım cuma olsun hayırlı haberlerini alalım. Ultrasonda baya belli oluyor üç çizgi görüntüsü dersine iyi çalış 😅😅

Benden progesteron istemişti. Ona göre tekrar konuşalım.Histereskopi şart değil rahim bu şekildeykende gebe kalanlar oldu dedi.Histereskopiyi bi kaç kez başarısız denemesi olan daha önce düşük gibi şeyler yaşayanlara öneriyorlarmış. Progestron sonucum iyi çıktı. Reglin 11.günündeyim 0.35 çıktı. Daha yumurtlamamışım yani. Doktorla tekrar görültüm işte iyi dedi.pazartesi transfer yapalım dedi.Ben işi sağlama alalım diye diyorum.5 tane embriyon var.8 tane falan olsa yine direkt koyalım deneyelim derdim ama sen bilirsin böyle de gebe kalan var falan dedi. Bende dedim ki cuma günü geleyim tekrar bana yine bakın.( Hani ben daha erken olduğunu düşünüyorum ya 3 çizgi için. Belki o zamana oluşır diye.)bu sefer dedi ki tabi progestronuna bakalım muayene etmeyelim.kan vereceksin dedi.ilaçlarına ekleme yaparız ilaç bilgisi verir hemşire dedi.bende hayır 3 çizgi içinde yine muayene edin dedim.hemşire ordan atladı aaa evet iyi fikir olur tabi diye.

Ben bu doktorlardan hemşirelerdeb şüphe duymayayım da kim duysun ha bacımlar. Bi de bana geçen gittiğimde 9 mayıs transfer ederiz diyorlardı.Düşünüyorum ben o sıralarda yumurtlamış olacağım. Mantıken 3.gün embriyosu koyacaksa yumurtlamadan 3 gün sonrasını seçmesi lazım. Bu da aklıma yatmıyordu.Ama şimdi kendisi dedi pazartesi yapacağız diye. Off vallahi doktora falan da güven kalmadı bende.Kendi derdime ben çare aramak istemiyorum.Ne derse emir telakki edip ona uymam lazım ama hiç güven vermiyor bu doktorlar.Sanki bana fazladan işlem yapıp para kazanmak istiyor gibi geldi bu histereskopi işi. bakalım bu cuma yine giidcem.İyice de baktım 3 çizgi görünümü nasıl oluyor diye😅 halen yok derse aha orda ya işte diyebilmek için😂🤭
Progesteronum benim taze transfer yapılmasını engellemişti. Şimdi de yüksek çıkar diye korkuyorum ya

Selam kızlar epeydir girmiyordum buraya sizi merak ettim mide bulantılarından halsizzlikten kolumu kaldıramıyorum valla 🥰 mayala mayala cnm sen napıyosun iyi misin bebişler nasil iyi mi doktor a gittin mi bebişleri görmek için 😇

Çok şükür hamdolsun sevindim senin adına inşallah canım hadi güzel haberlerini bekliyorum inşallah 🤲🥰 tabi ki regl olmak bile büyük bir nimet Rabbim bizleri mahrum bırakmasın inşallah Amin 🤲❤️ hadi inşallah ikiz annesi olursun inşallah 🤲 daha önceden ikizlerin mi vardı kuzum 😍
Amin canım inşallah güzel haberler vermeyi nasip eder Rabbim🙏🙏
Evet canım bir kız bir erkek ikizlere hamileydim kendiliğinden olmuştu. 28 haftada erken doğum yaptım ikisini de kaybettim. 2 sene oldu birkaç kimyasal dışında gebelik olmadı. Zor zamanlardı ama şükür toparladım kendimi şimdi tekrar hazırım mücadeleye 🥰

Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun canım benim çok teşekkür 😍 ederim 😘
Hım inan ki o gün çok yoğun mesajlar vardı hiç hatırlamıyorum inan ki kusura bakma yoksa atlamazdım hatta sakinleşince tekrar bakmıştım gözden kaçırdığım var mı diye 🥲🫣
Ne kusuru canım biliyorum ben seni merak etme. Evet o gün baya yoğun mesaj vardı. Gerçekten çok mutlu oldum senin adına 💗

Progesteronum benim taze transfer yapılmasını engellemişti. Şimdi de yüksek çıkar diye korkuyorum ya
Bu dönemde 1 in altında olması gerekiyormuş. Benim 0.35 çıktı.inşallah sizin içinde benim içinde güzel ilerler süreç ve bir an evvel “keseyi gördün mi? Kalp atışını duydun mu?” evrelerine geçeriz bizde🩷

Kaç olması gerekiyor ki transfer öncesii? Transfer öncesi başka hangi değerlere bakılıyor ki kuzu bana her gittiğimde E2, lh bakıyorlar😅
O kadarını bilmiyorum.cuma günü bazı testler yapacak.progesteron isteyecek onu biliyorum.bakalım ne isteyecek başka.ama ilk opu olacağım günümden önce bana da e2 bakmıştı.ikinci opuda bakmamıştı🤷🏻‍♀️

Kızlar bugün benim doğum günüm 🎈🎂
Aşk 🧡 olsun insan bir kutlar 😁 kadınlar kulübü

sizden iyi 😌 doğum günüm için sabah girdim ki bana özel yazı yazmışlar En Büyük KK
Tabi başta engel yemişim sandım 😁 mesajı okuyunca rahatladım 😮‍💨❤️ iyi ki doğdum 🎊🎉 ben 💐🫶🏼😂

İyi ki doğdunuz , sevdiklerinizle bebişlerinizle sağlıklı musmutlu yaşlarınız olsun 💐🎉💗

Dün işte yoğunluktan giremedim hiç bugün görüyorum yazışmaları geriye gide gide 🤭

O kadarını bilmiyorum.cuma günü bazı testler yapacak.progesteron isteyecek onu biliyorum.bakalım ne isteyecek başka.ama ilk opu olacağım günümden önce bana da e2 bakmıştı.ikinci opuda bakmamıştı🤷🏻‍♀️
Canım ben değerin kaç olması gerektiğini bilmiyorum ama 5 nisanda transfer oldum. Benden 4 nisanda progestan aldılar transfer için hazır olup olmadığıma bakmak için 13,8 çıktı. Normal dediler ertesi gün transfer oldum

Back
X