• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Selam kızlar , mart döneminde 3. Transferim negatif olmuştu , o dönemlerde pozitif haber alanları şimdi görüyorum çok çok sevindim 🥹
Ben 3. Transfer için hazırlıklara başladım .
9 Mayıs cuma transferim olacak inşallah , bu kez çift embriyo deneyeceğiz , bana da dua edin olur mu 🙏🏻

Aleyküm selam canım hoşgeldin 🤗
Evet canım seni hatırlıyorum Allahım bu sefer yüzüne baksın inşallah sonunda mucizene kavuşursun Rabbim seni sevindirsin inşallah Amin 🤲🫶🏼

Selam kızlar
Bugün doktora gittim iki folikül vardı biri 19 mm olmuş diğeri 9 mmde kalmış. Şunu farkettim benim geçen sefer iğnelerle zar zor 17 mm olmuştu ve içi boş çıkmıştı. Bu sefer sadece 5 gün Femara kullandım o da zaten genelde tek folikül büyütüyormuş umarım içi dolu olduğu için güzel büyüdü. İhtiyacımız olanda tek yumurta zaten :) çatlatma iğnesi verdi ovitrelle onu az önce vurdum. Yarından itibaren gün aşırı değerlendirin dedi. Umutlarım tekrar yeşerdi 🤗 dua edin kızlar.
Bir de merak ettim ovulasyon testi yaptım daha önce hiç böyle koyu çıkmamıştı hatta çıkmıyordu çoğu zaman bu sefer hemen 3 dk koyulaştı. Diğer günlerde ovu testi yapcam bakalım nasıl ilerliyor.

Canım gözün aydın umarım sürecin sağlıkla kolaylıkla ilerler. Ovitrelleden sonra LH testleri pik pik gider hcg testleri gibi. O yüzden iğneden sonra yaptığın testler doğru sonuç vermez

foto atacaktım unutmuşum.

Eklentiler

• 60F7416F-C123-438A-BF4D-F124934E1C9B.webp
    60F7416F-C123-438A-BF4D-F124934E1C9B.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 13
Canım gözün aydın umarım sürecin sağlıkla kolaylıkla ilerler. Ovitrelleden sonra LH testleri pik pik gider hcg testleri gibi. O yüzden iğneden sonra yaptığın testler doğru sonuç vermez
Şöyle iğneli yaptıktan 10 dk sonra denedim. Diğer günler için dediğin olabilir o zaman.

Selam kızlar
Bugün doktora gittim iki folikül vardı biri 19 mm olmuş diğeri 9 mmde kalmış. Şunu farkettim benim geçen sefer iğnelerle zar zor 17 mm olmuştu ve içi boş çıkmıştı. Bu sefer sadece 5 gün Femara kullandım o da zaten genelde tek folikül büyütüyormuş umarım içi dolu olduğu için güzel büyüdü. İhtiyacımız olanda tek yumurta zaten :) çatlatma iğnesi verdi ovitrelle onu az önce vurdum. Yarından itibaren gün aşırı değerlendirin dedi. Umutlarım tekrar yeşerdi 🤗 dua edin kızlar.
Bir de merak ettim ovulasyon testi yaptım daha önce hiç böyle koyu çıkmamıştı hatta çıkmıyordu çoğu zaman bu sefer hemen 3 dk koyulaştı. Diğer günlerde ovu testi yapcam bakalım nasıl ilerliyor.

Aleyküm selam canım çok sevindim senin adına inşallah bu sefer hayırlısıyla sağlıcakla güzel müjdeli haberler almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin 🤲💕

Hangi bahçeci ve hocadasın canım sen şaka gibi olmuş yani evet herşey çok iyi görünsede tutunmayabilir ama bunu bu şekilde geçiştirmek ne kadar kötü çok üzüldüm zor bir süreç olmuş dilerim bu sefer herşey gönlüne göre olsunda bir daha onlara ihtiyaç duyurmasın rabbim 🙏🏻🙏🏻

Bu arada benim için süreç hiç öyle ilerlemedi ben önce aşılama denedim o süreçtede nerdeyse hergün arıyorlardı nasılsın iyimisin nasıl hissediyorsun diye maalesef negatif oldu bilgi verdim telefonla önce hemşire aradı detaylı sorular sordu sonrasında Sabri hoca arayıp sordu hem durumu hem halimi hatrımı her gittiğimdede çok ilgili davranıyor merkezdeki herkes güler yüzlü şimdide olası bir durumda ulaşmam için hemşirenin numarasını verdiler kanama olursa ne yapmam gerektiğinide anlattılar yani ilgi alaka bilgilendirme ve güven konusunda ben çok memnun kaldım birde pozitifi yakalarsak tadından yenmez olacak inşallah 💖
Ben de İzmir bahceciye gidiyorum. Opu ve transferden memnun kaldım hemşireler başımda döndüler ama doktor o kadar yoğun ki toplam 5dk bile goremiyorsunuz. Dün test sonucumu bile hemsireden oğrendim . Umarım burası da bı an önce düzene girer.

Kızlar bugün transfer hariç 8. Günüm sağ kasığımda sık sık batma şeklinde ağrı hissediyorum regl ağrısı gibi değil bunu yaşayan oldu mu acaba 🥲
Benim bugün 11. Günüm 6 gündür regli ağrısı gibi ağrılarım oluyor iki gündür sıklaştı olumsuz düşünmek istemiyorum normal mi onuda anlayamıyorum 😔 9 u kan ver demişti doktorum öncesinde gidip vericem cesareti bulamadım zaten

Benim bugün 11. Günüm 6 gündür regli ağrısı gibi ağrılarım oluyor iki gündür sıklaştı olumsuz düşünmek istemiyorum normal mi onuda anlayamıyorum 😔 9 u kan ver demişti doktorum öncesinde gidip vericem cesareti bulamadım zaten

İnşallah hayırlısıyla pozitifleri görmek nasip olsun 🤲

Günaydın kızlaaar 🌸 bugün test günü olan varsa pozitif haberini verir inşallah bizlere 🥰
benimde yarın test günüm inşallah pozitif görürüz canım 3. Gün embriyosu muydu senin

Günaydın kızlaaar 🌸 bugün test günü olan varsa pozitif haberini verir inşallah bizlere 🥰

benimde yarın test günüm inşallah pozitif görürüz canım 3. Gün embriyosu muydu senin

Var canım merakla bekliyoruz inşallah darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah herkes sağlıklı bir şekilde pozitifleri görür Amin 🤲😍

Evet canım 3. Gün embriyosu 🥰❤️ hayırlısıyla görelim şu pozitifi nasılsa bizim içimiz doğurana kadar rahat etmez 😂

Dünden beri kasık ağrısının yanında leğen kemiklerimde de ağrılar başladı cuma günü test vericem ama çok korkuyorum genede negatifi görmekten 😢

Back
X