• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Dünden beri kasık ağrısının yanında leğen kemiklerimde de ağrılar başladı cuma günü test vericem ama çok korkuyorum genede negatifi görmekten 😢

İnşallah pozitif haberler alırsın gönlünü ferah tut Allahım seni sevindirsin inşallah Amin 🤲❤️

Ben geldim canım Mayala💗
Çok şükür her şey yolunda
Cuma günü yeniden vereceğim iki katı olmuş mu takip edeceğiz 🙏

Hoşgeldin canım 🥰
Çok şükür canım çok sevindim senin adına inşallah sağlıcakla devam eder kucağına almak nasip olsun Allahın izniyle Amin 🤲🧿

Aleyküm selam canım hoşgeldin 🤗
Evet canım seni hatırlıyorum Allahım bu sefer yüzüne baksın inşallah sonunda mucizene kavuşursun Rabbim seni sevindirsin inşallah Amin 🤲🫶🏼
Mayalakatar çok teşekkür ederim, senin haberini görünce çok çok mutlu oldum . Herkesle güzelce ilgileniyorsun 😍
Yanlış yazmışım 2. Transferim negatif olmuştu .
3. Transferim cuma günü 🙂

Mayalakatar çok teşekkür ederim, senin haberini görünce çok çok mutlu oldum . Herkesle güzelce ilgileniyorsun 😍
Yanlış yazmışım 2. Transferim negatif olmuştu .
3. Transferim cuma günü 🙂

Rica ederim ☺️ canım benim çok sağol 🙏 Allah razı olsun darısı senin başına olsun inşallah 🤲🥰
Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün kucağını boş bırakmasın inşallah sonunda bebek 👶 müjdesiyle müjdelendirsin Amin 🤲🥹

Kızlar merhaba, sizlere bir sorum olacaktı. Özellikle Bülent Tıraş’ta pozitif alanlar cevaplarsa çok sevinirim. Bugün itibari ile 10 haftalık olduk çok şükür. Şimdiye kadar hiç sorgulamadan Bülent hocanın verdiği tüm ilaçları kullanmaya devam ettim. 12 hafta itibari ile ilaçlar kesilecek ama benim biraz kafama takıldı. İlaçların hepsinin birden kesilmesinin bir zararı olur mu acaba? Bir de genel olarak forumda araştırdığımda estrofemi başka doktorlar kalp atışı duyulduğunda bıraktırmışlar yaklaşık 6-8. Hafta arasında. Bülent hoca 12. Haftaya kadar kullandırtıyor sabah 2 akşam 2 olacak şekilde. Acaba bunun da bir zararı olur mu? Yarın hemşireme de yazacağım ama sizlere de danışmak istedim.
Benim doktorum estrofemi kalp atisini duyunca birakcaksin coraspin lekelenme olursa oksaparda doguma kadar kullanilacak demişti

Kızlar benim yine kanamam oldu ya kırmızı bu sefer regli kanı gibi 😢 bir problem var sanırım .Böyle kırmızı kanama yaşayan oldu mu ? Hafif ağrıyla geldi
Canim coraspin kullaniyormusun yada kan sulandirici igne muayene ol bence kanama alanin yoksa bunlarda yapabilir. Bendede lekelenme olmustu coraspini kullanmayi kestirmisti

Güzel kardeşim kese asagda göründüğünde yukarı çıkma ihtimali var mı çıkmazsa surec nasıl ilerliyor bilgin var mi
Benim ilk gebeligimde asagidaydi canim sonra yukari cikti ama bu seferde 9. Haftada kintrolde kalbi durmustu kanaman yoksa hic korkma cikiyor yani ama dikkat etmen lazim egilme uzanma yapma agir kaldirma allahin izniyle birsey olmaz canim

Rica ederim ☺️ canım benim çok sağol 🙏 Allah razı olsun darısı senin başına olsun inşallah 🤲🥰
Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün kucağını boş bırakmasın inşallah sonunda bebek 👶 müjdesiyle müjdelendirsin Amin 🤲🥹
Amin , artık o kadar ümitsizliğe kapıldım ki .. herkes diyor ya ümidin kesildiği anda oluyor diye , inşallah benim de öyle olur 🙏🏻

Ben geldim canım Mayala💗
Çok şükür her şey yolunda
Cuma günü yeniden vereceğim iki katı olmuş mu takip edeceğiz 🙏
Merhaba çok sevindim adınıza idrar testinde aynı görmüştük geçenlerde 😊 benim de grip geçmedi kulağıma vurdu kulak ağrısı çekiyorum dün doktora gittim antibiyotik yazdılar beta hcg de bakıldı pozitif ama daha yeni keseyi de göremeyiz perşembe tekrar kan verin 2 katına çıkmış mı bakalım dediler kendi doktorumda randevum de 10 mayısta

Amin , artık o kadar ümitsizliğe kapıldım ki .. herkes diyor ya ümidin kesildiği anda oluyor diye , inşallah benim de öyle olurü

Amin , artık o kadar ümitsizliğe kapıldım ki .. herkes diyor ya ümidin kesildiği anda oluyor diye , inşallah benim de öyle olur 🙏🏻
Ümidiniz kaybetmeyin hiç iyi olacak inşallah her şey. 2. Transferim olumsuzdu benim de bu sefer de embriyoya çok güvenmelerine rağmen hem transfer öncesi hem de sonrası çok ağır hastalık geçirdim 3. Kutu antibiyotiğim ama pozitif gördüm. Cidden Rabbim ol diyince oluyormuş çok şükür 🤲🏻 İnşallah güzel ilerler devamında da

Benim ilk gebeligimde asagidaydi canim sonra yukari cikti ama bu seferde 9. Haftada kintrolde kalbi durmustu kanaman yoksa hic korkma cikiyor yani ama dikkat etmen lazim egilme uzanma yapma agir kaldirma allahin izniyle birsey olmaz canim
Çok teşekkür ediyorum iki gündür ceviz kadar kahverengi leke oluyor doktorum oksapar ve coraspini üç gün bırak dedi adet kanaması gibi olursa ya da bıçak saplanir gibi bı agrin olursa bilgi ver dedi biraz korkmuyorum

Merhaba çok sevindim adınıza idrar testinde aynı görmüştük geçenlerde 😊 benim de grip geçmedi kulağıma vurdu kulak ağrısı çekiyorum dün doktora gittim antibiyotik yazdılar beta hcg de bakıldı pozitif ama daha yeni keseyi de göremeyiz perşembe tekrar kan verin 2 katına çıkmış mı bakalım dediler kendi doktorumda randevum de 10 mayısta

Geçmiş olsun 💐 Rabbim şifa versin inşallah 🤲
Dilerim sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini Amin 😍

Çok teşekkür ediyorum iki gündür ceviz kadar kahverengi leke oluyor doktorum oksapar ve coraspini üç gün bırak dedi adet kanaması gibi olursa ya da bıçak saplanir gibi bı agrin olursa bilgi ver dedi biraz korkmuyorum

Geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsın Allahım korusun bebeğini sana bağışlasın Amin 🤲💕

Back
X