• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Yaaaa öyle mi 🌸🌸🌸 benim lekelenmem başladı dün gece regl oluyorum sandım idrar testi yapmıştım silik çizgi gördüm ama korktum yine de dayanamadım verdim ama 10. Gün tekrar vereceğiz . Güzel haberlerini bekliyorummm bende paylaş bizimle Rabbim kimsenin emeğini boşa götürmesin herkese pozitif sonuçlar nasip etsin 🌸
İnsallah canim benim ❤️❤️ ben yapmak istiyorum test ama esim birakmiyor moralimi bozucam diye hatta ayin 10 da bizim de kan verme gunu persembe falan gidip veresim var korkuyorum da bi yandan o da ayri benim 6 ci gun lekelenmem oldu ama asiri az ic camasirimi bile kirletmedi sadece pecetede gordum doktorda dinlen dedi o kadar yerlesiyordur su an bence o yuzdende bol bol istirahat et

İnsallah canim benim ❤️❤️ ben yapmak istiyorum test ama esim birakmiyor moralimi bozucam diye hatta ayin 10 da bizim de kan verme gunu persembe falan gidip veresim var korkuyorum da bi yandan o da ayri benim 6 ci gun lekelenmem oldu ama asiri az ic camasirimi bile kirletmedi sadece pecetede gordum doktorda dinlen dedi o kadar yerlesiyordur su an bence o yuzdende bol bol istirahat et
Ayy seninde bizim gibi olmuş 2 gündür resmen tartıştık ben vermek istiyorum diyorum eşim binbir neden söyleyip vazgeçirmeye çalışıyordu bugün lekelenmem devam edince verdim. Senin 3. Gün embriyosu muydu . Benim test günüm normalde 8 mayıstı

Aa anladım canım sen neler yapıyorsun şimdii
Valla estrofem kullanıyorum onun dışında koenzim q10, balık yağı, folik asit kullanıyorum. Nar suyu içiyorum arada. Başka bişey yapmıyorum kuzum.
Dünden beri hafif ağrım var kasıklarımda. Cuma sabah kontrolüm var işte bakıcaz neler olmuş.
Sen napıyorsun

Valla bende çerez yemeye gayret gösteriyorum onun dışında pek yaptığım birşey yok. Ne zaman olacak transfer cuma belli olur mu. Doktora gidiyorum bende şimdi yoldayımm

Transfer sonrası ben böyle beslendim ve her gün kuzu eti yedim. 6. Güne kadar bebek 6. Günden sonra veya salgılamaya başlıyor. Ananas belki kafa karıştırıcı olabilir ama bi dilim yeniyor zaten fazla değil ben de yedim arkadaşım da yedi pozitifiz ikimizde belki sizlere de yardımcı olur bu liste.

Valla estrofem kullanıyorum onun dışında koenzim q10, balık yağı, folik asit kullanıyorum. Nar suyu içiyorum arada. Başka bişey yapmıyorum kuzum.
Dünden beri hafif ağrım var kasıklarımda. Cuma sabah kontrolüm var işte bakıcaz neler olmuş.
Sen napıyorsun
IMG_3788.webp

Kızlaar usgden çıktım doktor 5-6 yumurta saydı 2 tane büyük yumurtan var cuma günü muhtemelen işlemi yaparız bugünkü E2 , LH sonuçların çıksın tekrar konuşalım dedi 🥹🥹🥹

Kızlaar usgden çıktım doktor 5-6 yumurta saydı 2 tane büyük yumurtan var cuma günü muhtemelen işlemi yaparız bugünkü E2 , LH sonuçların çıksın tekrar konuşalım dedi 🥹🥹🥹
Transfer için bişey dedi mi kuzum ne zaman olacakmış

Transfer için bişey dedi mi kuzum ne zaman olacakmış
Onun için birşey demedi daha canım ama kan sonuçları çıktığında sorarım bakalım taze transfer yapılabilecek gibi mi dırıyor diye. Ama yumurtalara da bağlı ya bakalım dolu mu boş mu çıkacak 3. Gün mğ 4. 5. Güne gidecek mi belli değil ya henüz opudan sonra netleşir

Selam kızlar , mart döneminde 3. Transferim negatif olmuştu , o dönemlerde pozitif haber alanları şimdi görüyorum çok çok sevindim 🥹
Ben 3. Transfer için hazırlıklara başladım .
9 Mayıs cuma transferim olacak inşallah , bu kez çift embriyo deneyeceğiz , bana da dua edin olur mu 🙏🏻

Hadi inşallah sağlıcakla geçsin sürecin Amin 🤲🥰

Back
X