• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Siz yine iyisiniz ben 12 Aralık 2024 de başladım birsürü aksilik oldu normal yumurtalarımın büyümeyesi tuttu ona uğraştık tam yumurta toplandı Herşey yolunda derken kist oluştu onun erimesini bekledik derken 19 nişanı buldu transferim

Ayy 😬 senin de uzun sürmüş bu tedavi gerçekten çok sabır 😰 istiyor çok geçmiş olsun 💐 inşallah sonunda mucizelerimize kavuşalım da unuturuz hepsini Allah’ın izniyle Amin 🤲💕

Benim de tam bu kadar vallahi bize eziyet ediyorlar 😂 ben birde Opudan geliyorum düşün 25 martta başladığım macera daha da 👉 bekliyorum 😁
Birde doktoruma sonucumu attığımda açıklayıcı bişey yazmadı kendim sordum artışım nasıl diye gayet iyi 2 hafta sonra ultrason randevusu alın dedi sadece hamilesin çok iyi şöyle böyle demedi 🥲 insan pozitif şeyler duymak istiyor

Ayy 😬 senin de uzun sürmüş bu tedavi gerçekten çok sabır 😰 istiyor çok geçmiş olsun 💐 inşallah sonunda mucizelerimize kavuşalım da unuturuz hepsini Allah’ın izniyle Amin 🤲💕
İlk tedavim devlette olmuştu 9 ay sürmüştü çok yavaş hareket ettikleri için hep söylerdim özelde 1 2 ayda halloluyor diye Allah ağzımdan çıkanla imtihan etti herhalde özelde de 6 ay sürdü işte😅

Birde doktoruma sonucumu attığımda açıklayıcı bişey yazmadı kendim sordum artışım nasıl diye gayet iyi 2 hafta sonra ultrason randevusu alın dedi sadece hamilesin çok iyi şöyle böyle demedi 🥲 insan pozitif şeyler duymak istiyor

Benim doktorum bizden heyecanlıydi tebrik ederim gebelik oluşmuş birde güzel bir değer çıkmış ikiz olma ihtimali var dedi ama tekte olabilir keseyi görmeden birşey diyemem dedi ve yemene içmene dikkat et bebeği zehirleyecek şeyler yeme diye artık kan verme gerek yok kendisi direk 2 hafta sonraya verdi bizim kendi doktorumuz bizle konuşuyor hemşireyi böyle durumda aratmazlar 🥹🥰 dediğin gibi insan doktorunda bile o moral motivasyonu görmek istiyor

İlk tedavim devlette olmuştu 9 ay sürmüştü çok yavaş hareket ettikleri için hep söylerdim özelde 1 2 ayda halloluyor diye Allah ağzımdan çıkanla imtihan etti herhalde özelde de 6 ay sürdü işte😅

Aman tövbe 9 ay mı bayılıyorum 🥵 benim Opu bir hafta uzadı diye bize çok gelmişti ay inan ki çok zor geçmiş senin ki 🥲

Benim doktorum bizden heyecanlıydi tebrik ederim gebelik oluşmuş birde güzel bir değer çıkmış ikiz olma ihtimali var dedi ama tekte olabilir keseyi görmeden birşey diyemem dedi ve yemene içmene dikkat et bebeği zehirleyecek şeyler yeme diye artık kan verme gerek yok kendisi direk 2 hafta sonraya verdi bizim kendi doktorumuz bizle konuşuyor hemşireyi böyle durumda aratmazlar 🥹🥰 dediğin gibi insan doktorunda bile o moral motivasyonu görmek istiyor
Senin adına çok sevindim bende özel diye hayallerle gittim ama beklediğim ilgiyi aman aman göremedim başta ilgiliydi sonradan değişti yani şöyle söyleyim mesela muayeneye giriyordum iki dakika da çıkıyordum detaylı konuşma o bu olmuyordu pek

Canım karar verdin mi nerde başlayacaksın nasip olursa 😍
Ya masala canım benim🥰ah ne zormuş bu karar aşaması ben aslında kararımı vermiş ve geçen hafta cuma adet olduğumda gidecektik o gün vazgeçtim birkaç yer daha bakalım dedim bahceci bursaya gittik şimdide istanbulda bulent urman duyduk ona da gider miyiz yoksa yeditepe ya da sisli memorial mi olur istihare namazları ve dualarla karar verip insAllah bu adetimde başlayacağız nasipse sana da buraya yazacağım sizler gibi insAllah🥰Rabbim hepimizi sevindirsin🤲

Ya masala canım benim🥰ah ne zormuş bu karar aşaması ben aslında kararımı vermiş ve geçen hafta cuma adet olduğumda gidecektik o gün vazgeçtim birkaç yer daha bakalım dedim bahceci bursaya gittik şimdide istanbulda bulent urman duyduk ona da gider miyiz yoksa yeditepe ya da sisli memorial mi olur istihare namazları ve dualarla karar verip insAllah bu adetimde başlayacağız nasipse sana da buraya yazacağım sizler gibi insAllah🥰Rabbim hepimizi sevindirsin🤲
Mayala yani klavye hatasi😊

Senin adına çok sevindim bende özel diye hayallerle gittim ama beklediğim ilgiyi aman aman göremedim başta ilgiliydi sonradan değişti yani şöyle söyleyim mesela muayeneye giriyordum iki dakika da çıkıyordum detaylı konuşma o bu olmuyordu pek

Güya özel doktorlar inan ki hep para 💴 odaklılar insan hastasıyla konuşur moral verir güleryüz şefkatle yaklaşmalı ki hasta kendini rahat hissetsin 🥺

Kararsızlık çok zor sonuçta insan tekrar aynı sorunlarla karşılaşmak istemiyor o kadar emek veriyorsun maddi manevi inşallah 🙏 dilerim işinin Ehl-i merhametli vicdanlı doktorlara denk gelirsin Amin güzel haberlerini bekliyorum inşallah 🤲🥹 birde Turgut Aydın var ınstagramda takip ediyorum iyi bir doktora benziyor çok sıcakkanlı duruyor tabi insan içine girmeden bilemez 😍 senin için hangisi hayırlıysa orası olsun inşallah sonunda sağlıklı bir şekilde mucizene kavuşursun Amin 🤲🥰

Kararsızlık çok zor sonuçta insan tekrar aynı sorunlarla karşılaşmak istemiyor o kadar emel veriyorsun maddi manevi inşallah 🙏 dilerim işinin Ehl-i merhametli vicdanlı doktorlara denk gelirsin Amin güzel haberlerini bekliyorum inşallah 🤲🥹 birde Turgut Aydın var ınstagramda takip ediyorum iyi bir doktora benziyor çok sıcakkanlı duruyor tabi insan içine girmeden bilemez 😍 senin için hangisi hayırlıysa orası olsun inşallah sonunda sağlıklı bir şekilde mucizene kavuşursun Amin 🤲🥰
Hem nasıl sorma iki negatif yaşayınca insan dah fazla düşünüyor araştırıyor kolay değil her anlamda Allah daha zoruyla imtihan etmesin🤲Aminn canım amin Allah razı olsun hep dualarım o doğrultuda Rabbim senin de sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin evlatlarini ikizdi dimi canım kafada tilkiler olunca yanlış anlamadım umarım.tamam soyledjgin kişiye de bakacağım Rabbim kararimizda tedavimizde isabet ettirsin🤲

Hem nasıl sorma iki negatif yaşayınca insan dah fazla düşünüyor araştırıyor kolay değil her anlamda Allah daha zoruyla imtihan etmesin🤲Aminn canım amin Allah razı olsun hep dualarım o doğrultuda Rabbim senin de sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin evlatlarini ikizdi dimi canım kafada tilkiler olunca yanlış anlamadım umarım.tamam soyledjgin kişiye de bakacağım Rabbim kararimizda tedavimizde isabet ettirsin🤲

Amin canım benim dualarım seninle Rabbim bu sefer gönlüne göre güzel sağlıklı bir evlat nasip eylesin inşallah Amin 🤲🥲
Çok teşekkür 😍 ederim canım Allah razı olsun darısı senin başına inşallah 🤲❤️ kan testim yüksek çıkınca doktorum ikizden şüphelendi ama şu an bilmiyorum kese günü haftaya perşembe günü belli olacak dilerim sağlıklı bir şekilde nasip olur Amin 🤲🥰 dur ben doktorun profilini sana atayım incele bakalım

Bak doktor bu. sayfasına bakarsın belki duymuşsundur hangi hastanede dikkat etmedim ama bu doktordan memnun kalan kişiler vardı burada 🥰

Eklentiler

• IMG_7823.webp
    IMG_7823.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 34
Ümidiniz kaybetmeyin hiç iyi olacak inşallah her şey. 2. Transferim olumsuzdu benim de bu sefer de embriyoya çok güvenmelerine rağmen hem transfer öncesi hem de sonrası çok ağır hastalık geçirdim 3. Kutu antibiyotiğim ama pozitif gördüm. Cidden Rabbim ol diyince oluyormuş çok şükür 🤲🏻 İnşallah güzel ilerler devamında da
Yaa Rabbim ol diyor ve oluyor , koruyor 😍

Back
X