• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

:KK25::KK24::KK25::KK24:

İyi akşamlar 🌆 canımlar
Sevgili mayalacımmm nasılsınnn🙈 kese görme günümüzün arasında 2 gün var bende 17 mayısta gidicem ama zor yerimde duruyorum sen nasıl geçiriyorsun günlerini🥲 ya aslında rahattım ama dün bi arkadaşımızın değerleri iyi olup da bi anda dış gebeliğe dönünce içime bir korku geldi ki anlatamam herşeyi okumamak lazım gerçekten 😅🥲 şu an hala 0 belirti ve randevuya daha 10 gün var Herşey yolunda mi değil mi diye düşünmekten kendimi yiyorum

Sevgili mayalacımmm nasılsınnn🙈 kese görme günümüzün arasında 2 gün var bende 17 mayısta gidicem ama zor yerimde duruyorum sen nasıl geçiriyorsun günlerini🥲 ya aslında rahattım ama dün bi arkadaşımızın değerleri iyi olup da bi anda dış gebeliğe dönünce içime bir korku geldi ki anlatamam herşeyi okumamak lazım gerçekten 😅🥲 şu an hala 0 belirti ve randevuya daha 10 gün var Herşey yolunda mi değil mi diye düşünmekten kendimi yiyorum

Öyle bir durumdayız ki hepimiz hep bir korku 🥺 Hepimizin kucağı sağlıklı evlatlarımızla dolsun 🙏

Normalinde öyle evet rahîm dinlendirme ücretsiz ama bazi merkezlerde ücret aliyolarmis. Benim gittiğim merkezde rahîm dinlendirme ücretsiz 4 tane embriyo dondurma genel pakete dahil 4 ten fazla embriyo oluşursa tüp başına ücretlendirme yaptılar mesela
Hangi merkez orası nerde tedavi oluyordunuz

İyiyim canım Elhamdüllilah evet ya sen gel bana sor nasıl geçiyor düşünmemeye çalışıyorum ama elde değil hayırlısıyla ilk ultrasonu atlatsaydık üstümden bir yük kalkacaktı aklımıza kötü şeyler getirmeyelim güzel düşünelim güzel olsun inşallah Amin 🤲🥹
Sen beni takip et ben gidince senin iki günün kalacak inşallah 🤭😍 bende ki belirti bel ağrısı oluyor her zaman değil arada yokluyor beni sabahları sanki uyandığımda mide bulantısı fazla oluyor halsizlik ve yorgunluk var 🥰 ay inşallah sağlıcakla ilerler sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun hepimize inşallah Amin 🤲❤️

İyiyim canım Elhamdüllilah evet ya sen gel bana sor nasıl geçiyor düşünmemeye çalışıyorum ama elde değil hayırlısıyla ilk ultrasonu atlatsaydık üstümden bir yük kalkacaktı aklımıza kötü şeyler getirmeyelim güzel düşünelim güzel olsun inşallah Amin 🤲🥹
Sen beni takip et ben gidince senin iki günün kalacak inşallah 🤭😍 bende ki belirti bel ağrısı oluyor her zaman değil arada yokluyor beni sabahları sanki uyandığımda mide bulantısı fazla oluyor halsizlik ve yorgunluk var 🥰 ay inşallah sağlıcakla ilerler sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun hepimize inşallah Amin 🤲❤️
Bende hala 0 belirti herhalde prenses hamilelik diyip kendimi kandırıyorum😂

Tabi ki en güzel konforlu gebelik 🤰 belirti olmaması ama büyük ihtimalle 7. Haftadan sonra bazı semptomlar ortaya çıkacaktır şu an küçük oldukları için çok hissetmiyoruz 🥰
Ayyyy ne bekledik beee şu kalan günlerde su gibi geçeydi🤣 ben içimi rahatlatmak için tekrar bir kan versem mi ki diye düşünüyorum ama emin değilim

Ayyyy ne bekledik beee şu kalan günlerde su gibi geçeydi🤣 ben içimi rahatlatmak için tekrar bir kan versem mi ki diye düşünüyorum ama emin değilim

Yok bence verme kuzum kafan karışmasın ben sadece bir defa verdim doktor artık gerek yok kese günü verdi yani insan bu kadar uzağa atar mı zaten meraktan ölüyoz bizi daha da meraklandırıyorlar 😂 ah ah ☹️ bekleye bekleye saçlarımız ağardı çok şükür son 1 haftaya girdik yeter ki herşeyi sağlıcakla görelim inşallah 🙏 bekleriz ne yapalım 🥹

Yok bence verme kuzum kafan karışmasın ben sadece bir defa verdim doktor artık gerek yok kese günü verdi yani insan bu kadar uzağa atar mı zaten meraktan ölüyoz bizi daha da meraklandırıyorlar 😂 ah ah ☹️ bekleye bekleye saçlarımız ağardı çok şükür son 1 haftaya girdik yeter ki herşeyi sağlıcakla görelim inşallah 🙏 bekleriz ne yapalım 🥹
Gerçekten 12 gün bekledik üstüne bir de 17 gün bekletiyorlar insaf😂🥲

Benim de tam bu kadar vallahi bize eziyet ediyorlar 😂 ben birde Opudan geliyorum düşün 25 martta başladığım macera daha da 👉 bekliyorum 😁
Siz yine iyisiniz ben 12 Aralık 2024 de başladım birsürü aksilik oldu normal yumurtalarımın büyümeyesi tuttu ona uğraştık tam yumurta toplandı Herşey yolunda derken kist oluştu onun erimesini bekledik derken 19 nişanı buldu transferim

Diyarbakır bahçeci. Evet memnun kaldım yalan yok ilgileri alakaları doktor süper. Ama cidden çok para ya Allah’a şükür pozitif aldım ama insan bi sorguluyor arkadaşlarım başka merkezlerde daha uyguna yaptırıp pozitif alıyorlar insan bi keriz biz miyiz diye sorguluyor ama Türkiye’de en iyi klinik olduğu için de el

Back
X