Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de iki üç ay sürecek doktorun dediğine göre yani bahceci değil ve rahim dinlendirme ücreti diye bir şey söylemediler önemliymiş evet rahim dinlendirme insAllah hepimiz güzel haberler alirizHayır tek seferlik ama rahim dinledirme dediğiniz olay şöyle Pcos hastaları için özellikle faydalı bir şey. Genellikle öyle ara verip transfer yapıyorlar li bende de Pcos vardı aşırı değildi ama. Histereskopi oldum sonrasında doktorum doğal yolla denememi istedi ki doğal yollada gebe kaldım opudan sonra. Çok düşük beta değerim oldu ilerlemedi. Sonra da bayram araya girdi doktorum bayramda yapmayalım erteleyelim dinlendir kendini dedi o süreci öyle 3 ay kadar beraber erteledik . İsterseniz bir ay sonra hemen yaptırmayın kendinizi hazır hissedince yaptırın transfer. Aralıkta başladım sürece mayısta oldum transfer.
Merhaba arkadaşlar 9+6 dayım idrar yolu enfeksiyonu var lökosit 29 çıktı idrar kültürü istedi ona göre ilaç verecek doktor böyle bir durum yaşayanınz oldu mu
Rahim dinlendirme derken onun haricinde dondurma ücreti de ödeniyor mu? Mesela bizim merkez taze transfer olmazsa yumurtalar dondurur onun ücreti alınır dediler ama rahim dinlendirme demediler.Şakamı ya rahîm dinlendirmede ne var Allah aşkına yaptıkları hicbisey yokki ilaçsız tedavisiz normal 1 ay geçiriyorsun yani ne parası ya ben şok oldumbanada rahîm dinlendirmede yapıldı beş kuruş para alınmadı
Amin canım benimGeçmiş olsunRabbim şifa versin inşallah
Kolaylıkla atlatırsın umarım![]()
Normalinde öyle evet rahîm dinlendirme ücretsiz ama bazi merkezlerde ücret aliyolarmis. Benim gittiğim merkezde rahîm dinlendirme ücretsiz 4 tane embriyo dondurma genel pakete dahil 4 ten fazla embriyo oluşursa tüp başına ücretlendirme yaptılar meselaRahim dinlendirme derken onun haricinde dondurma ücreti de ödeniyor mu? Mesela bizim merkez taze transfer olmazsa yumurtalar dondurur onun ücreti alınır dediler ama rahim dinlendirme demediler.
Bende de 2 ay dinlendirdik herhangi bir ücret ödemedim canım ben bunu sadece bahçecide duydum başka yerde hiç duymadımBenim de iki üç ay sürecek doktorun dediğine göre yani bahceci değil ve rahim dinlendirme ücreti diye bir şey söylemediler önemliymiş evet rahim dinlendirme insAllah hepimiz güzel haberler aliriz
Canim benim hic belirtim olmadi kanamam da olmadi pozitif gordum cok sukurYerleşme kanaması olmadan ve idrarda pozitif görmeden sonucu pozitif olan var mı aramızda çok merak ediyorum![]()
Evet alınıyormuş ne sacmakiRahim dinlendirme derken onun haricinde dondurma ücreti de ödeniyor mu? Mesela bizim merkez taze transfer olmazsa yumurtalar dondurur onun ücreti alınır dediler ama rahim dinlendirme demediler.
Dimi ben de duymadım zaten galiba secmeyecegim orayı yeditepe düşünüyorum bu adetimde insAllah baslayacagizBende de 2 ay dinlendirdik herhangi bir ücret ödemedim canım ben bunu sadece bahçecide duydum başka yerde hiç duymadım
Kız işte türkiyedekileri kast ediyorum milleti önce heveslendirip sonra hayal kırıklığına uğratıyorlarburada teknoloji üst seviyede dijital testlerle bebeğin haftasını biliyoz düşün
yani
Maaşallah sizeKız işte türkiyedekileri kast ediyorum milleti önce heveslendirip sonra hayal kırıklığına uğratıyorlarburada teknoloji üst seviyede dijital testlerle bebeğin haftasını biliyoz düşün
yani
![]()
Bende genetik test mevcut olduğu için oksapar ve coraspin başladı canımKızlar bişey soracağım özellikle oksapar kullanan arkadaşlara…pıhtılaşma testi yaptırdığınız için mi oksapar ve coraspirin verdi doktorunuz yoksa tamamen önlem amaçlı mı? Mesela benim önceden bir kaybım var diye oksapar verdi ama coraspirin vermedi.Öncesinde sadece coraspirin vardı.Test yaptırmadım gerek görülmedi.
Bana önlem amacli verildi canim coraspin transfer hazirliginda basladim oksapari trasnfer gunu baslatti doktorum suan ikisini de kullaniyorum halaKızlar bişey soracağım özellikle oksapar kullanan arkadaşlara…pıhtılaşma testi yaptırdığınız için mi oksapar ve coraspirin verdi doktorunuz yoksa tamamen önlem amaçlı mı? Mesela benim önceden bir kaybım var diye oksapar verdi ama coraspirin vermedi.Öncesinde sadece coraspirin vardı.Test yaptırmadım gerek görülmedi.
Ben de önlem amaçlı kullanıyorum ama sadece oksapar.Herkes coraspirin de alıyormuş ilginç geldi.Teşekkürler cevaplar için.Bana önlem amacli verildi canim coraspin transfer hazirliginda basladim oksapari trasnfer gunu baslatti doktorum suan ikisini de kullaniyorum hala
Banada oksapar verdiler kullaniyorum hic gebe kalmadim test falanda yapilmadi test mi gerekiyor?Kızlar bişey soracağım özellikle oksapar kullanan arkadaşlara…pıhtılaşma testi yaptırdığınız için mi oksapar ve coraspirin verdi doktorunuz yoksa tamamen önlem amaçlı mı? Mesela benim önceden bir kaybım var diye oksapar verdi ama coraspirin vermedi.Öncesinde sadece coraspirin vardı.Test yaptırmadım gerek görülmedi.
Oksapar bir kan sulandırıcı.Normalde kanında pıhtılaşma varsa tehlikeli olur diye veriliyor.Bu da pıhtılaşma testiyle anlaşılıyor ama doktorlar önlem amaçlı verebiliyor.Bize de öyle yapılmış.Size de öyle yapılmış o zaman.Banada oksapar verdiler kullaniyorum hic gebe kalmadim test falanda yapilmadi test mi gerekiyor?
Sadece onu kullaniyorum baska bi kan sulandirici yok oksapar ve progestan igne + fitilOksapar bir kan sulandırıcı.Normalde kanında pıhtılaşma varsa tehlikeli olur diye veriliyor.Bu da pıhtılaşma testiyle anlaşılıyor ama doktorlar önlem amaçlı verebiliyor.Bize de öyle yapılmış.Size de öyle yapılmış o zaman.