Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Sizinle transfer günümüz aynıydı benim de kalp için randevum 15 mayısta öncelikle çok geçmiş olsun bende baş ağrısı oluştu ama normalde migreni olan biriyim ona nazaran epey kolay geçmişti ama migren ataklarım bende de mide bulantısı ve bazen kusma yapıyordu baş ağrınız sebepli olabilir bence durumunuz

Evinizde varsa lavanta yağı pamuğa damlatıp koklayın bana çok etkisi oluyordu birde şu duayı 7 kere okumak bende etkili oluyordu Rabbim şifa versin
Hz. Muhammed aleyhisselam baş ağrısı için şu duanın okunmasını tavsiye etmiştir (Tirmizi-tıb,2075): “Yüce olan Allah-u tealanın adıyla, ağrıyan (başımdaki) her damarın kötülüğünden ve cehennem ateşinin zararından Allah’a sığınırım.”
“Arapça Okunuşu: Bismillahir kebiri neuzubillahil azimi min şerri ırkın neaarin ve min şşerrin harrin-narin.”

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Ne yapacağımı şaşırdım o kadar zor durumdayım ki

Ne yapacağımı şaşırdım o kadar zor durumdayım ki
Sıvı alımınız nasıl su içiyor musunuz yeterince? yediğiniz bir şeyde dokunmuş olabilir. Sadece bildiğim baş ağrısı ve mide bulantısının normal olduğu bu süreçte bence başınızı bir şeyle bağlayıp (Kan akımı yavaşlıyor ve ağrı azalıyor) dinlenmeye çalışın karanlık bir alanda belki başınız geçerse mideniz de yatışır

Bana hiç vermedi bu ikisini de ilk denemem diye . Ailede kalp krizi damar tıkanıklığı öyküsü var mi diye sordu yok dedim o zaman vermeyelim dedi

Benim cuma günü kontrolüm var. Eğer bir sorun yoksa 13-14 mayıs gibi demişti canım. Yarın belli olur

İkisi de kan sulandırıcıymış ama etkileri bi tık farklı olabilirmiş.Biri hap biri iğne…
Evet ikisi de kan sulandırıcı ama zaten tüp bebek öncesi anneye ve babaya pıhtılaşma testi yapıyorlar yani bizden kan istediler ve pıhtılaşma içindi ona göre de anneye ecopirin ya da Oksapar başlatıyorlar ben ecopirin mavi olanı kullanıyorum mesela. Oksapar başlanmadı.yanlışsam eğer doktorlara danışın bence. Ama zaten ecopirin gebelikte 32. Haftaya kadar kullanılıyor.

Benim 3. Transferimde hepsininde de kullandırdılar oksaparı da corasprini ce test yapmadılar diye hatırlıyorum rutinde vardı 2 farklı doktor ve merkez şu anda acıbademdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…