Sizinle transfer günümüz aynıydı benim de kalp için randevum 15 mayısta öncelikle çok geçmiş olsun bende baş ağrısı oluştu ama normalde migreni olan biriyim ona nazaran epey kolay geçmişti ama migren ataklarım bende de mide bulantısı ve bazen kusma yapıyordu baş ağrınız sebepli olabilir bence durumunuzDeğerli arkadaşlar,
Yaşadığım durum normal mi ? Lütfen yardımcı olur musunuz ?
Ayın 13 nde kalp sesi için randevumuz var.
Bugün öğlenden beri anormal bir baş ağrısı ve mide bulantısı şu an saat gece 2.30 hala kusuyorum..
Yaşadığım şehirde özel bir hastanenin acilini aradık kadın doğum uzmanı olmadığı için müdahale edemediklerini söyledi.
Herkes bu süreci böyle geçiriyor,ne yapmam gerekiyor beynim yerinden çıkacak gibi
Evinizde varsa lavanta yağı pamuğa damlatıp koklayın bana çok etkisi oluyordu birde şu duayı 7 kere okumak bende etkili oluyordu Rabbim şifa versinDeğerli arkadaşlar,
Yaşadığım durum normal mi ? Lütfen yardımcı olur musunuz ?
Ayın 13 nde kalp sesi için randevumuz var.
Bugün öğlenden beri anormal bir baş ağrısı ve mide bulantısı şu an saat gece 2.30 hala kusuyorum..
Yaşadığım şehirde özel bir hastanenin acilini aradık kadın doğum uzmanı olmadığı için müdahale edemediklerini söyledi.
Herkes bu süreci böyle geçiriyor,ne yapmam gerekiyor beynim yerinden çıkacak gibi
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunEvinizde varsa lavanta yağı pamuğa damlatıp koklayın bana çok etkisi oluyordu birde şu duayı 7 kere okumak bende etkili oluyordu Rabbim şifa versin
Hz. Muhammed aleyhisselam baş ağrısı için şu duanın okunmasını tavsiye etmiştir (Tirmizi-tıb,2075): “Yüce olan Allah-u tealanın adıyla, ağrıyan (başımdaki) her damarın kötülüğünden ve cehennem ateşinin zararından Allah’a sığınırım.”
“Arapça Okunuşu: Bismillahir kebiri neuzubillahil azimi min şerri ırkın neaarin ve min şşerrin harrin-narin.”
Ne yapacağımı şaşırdım o kadar zor durumdayım kiSizinle transfer günümüz aynıydı benim de kalp için randevum 15 mayısta öncelikle çok geçmiş olsun bende baş ağrısı oluştu ama normalde migreni olan biriyim ona nazaran epey kolay geçmişti ama migren ataklarım bende de mide bulantısı ve bazen kusma yapıyordu baş ağrınız sebepli olabilir bence durumunuz
Sıvı alımınız nasıl su içiyor musunuz yeterince? yediğiniz bir şeyde dokunmuş olabilir. Sadece bildiğim baş ağrısı ve mide bulantısının normal olduğu bu süreçte bence başınızı bir şeyle bağlayıp (Kan akımı yavaşlıyor ve ağrı azalıyor) dinlenmeye çalışın karanlık bir alanda belki başınız geçerse mideniz de yatışırNe yapacağımı şaşırdım o kadar zor durumdayım ki
Bana hiç vermedi bu ikisini de ilk denemem diye . Ailede kalp krizi damar tıkanıklığı öyküsü var mi diye sordu yok dedim o zaman vermeyelim dediKızlar bişey soracağım özellikle oksapar kullanan arkadaşlara…pıhtılaşma testi yaptırdığınız için mi oksapar ve coraspirin verdi doktorunuz yoksa tamamen önlem amaçlı mı? Mesela benim önceden bir kaybım var diye oksapar verdi ama coraspirin vermedi.Öncesinde sadece coraspirin vardı.Test yaptırmadım gerek görülmedi.
Benim cuma günü kontrolüm var. Eğer bir sorun yoksa 13-14 mayıs gibi demişti canım. Yarın belli olurGeçen gittiğimde cuma diyordu.İşte bu en son gittiğimde ise Pazartesi diyor..9 mayıstan 12 mayısa kaydırdı yani. Bakalım 9 mayıs günü yine gidicem ne diyecek.sizin ne zaman transferiniz.beraber olacaktık sanki biz
Ama ecopirin zaten genelde bütün gebelere veriliyor ki tüp bebek öncesi pıhtılaşma testi yapılması lazım.Bana hiç vermedi bu ikisini de ilk denemem diye . Ailede kalp krizi damar tıkanıklığı öyküsü var mi diye sordu yok dedim o zaman vermeyelim dedi
Dualarımız seninle Rabbim yâr ve yardımcın olsunKizlar sabah 9.30 gibi operasyonum var dua istiyorum sizdenkürtaj olabileyim Sezeryana gerek kalmasın ins. #mayala katar bebeğim beni sil artık listeden sana zahmet olucak ama, hala hamiş gozukuyorum
İkisi de kan sulandırıcıymış ama etkileri bi tık farklı olabilirmiş.Biri hap biri iğne…Ama ecopirin zaten genelde bütün gebelere veriliyor ki tüp bebek öncesi pıhtılaşma testi yapılması lazım.
Peki bayram zamanı nasıl transfer yaptılarBenim ramazan bayramına denk gelmişti canım
sağlıkla sıhhatle gelsin bebeler. Haberleşelim yineBenim cuma günü kontrolüm var. Eğer bir sorun yoksa 13-14 mayıs gibi demişti canım. Yarın belli olur
Benim taze transfer değildi canım opudan sonra rahîm dinlendirme yapıldı 1.5 ay sonra transfer yapıldı banaPeki bayram zamanı nasıl transfer yaptılar
Evet ikisi de kan sulandırıcı ama zaten tüp bebek öncesi anneye ve babaya pıhtılaşma testi yapıyorlar yani bizden kan istediler ve pıhtılaşma içindi ona göre de anneye ecopirin ya da Oksapar başlatıyorlar ben ecopirin mavi olanı kullanıyorum mesela. Oksapar başlanmadı.yanlışsam eğer doktorlara danışın bence. Ama zaten ecopirin gebelikte 32. Haftaya kadar kullanılıyor.İkisi de kan sulandırıcıymış ama etkileri bi tık farklı olabilirmiş.Biri hap biri iğne…
Ben görmemiştimMerhaba hanımlar cetrotide iğne kullananlar yan etki görenler var mı
İnşallah iyi olduğunuzda güzel haberler alırsınız ve paylaşırsınızkızlar test sonucum çıktı negatif maalesef
Benim 3. Transferimde hepsininde de kullandırdılar oksaparı da corasprini ce test yapmadılar diye hatırlıyorum rutinde vardı 2 farklı doktor ve merkez şu anda acıbademdeyimKızlar bişey soracağım özellikle oksapar kullanan arkadaşlara…pıhtılaşma testi yaptırdığınız için mi oksapar ve coraspirin verdi doktorunuz yoksa tamamen önlem amaçlı mı? Mesela benim önceden bir kaybım var diye oksapar verdi ama coraspirin vermedi.Öncesinde sadece coraspirin vardı.Test yaptırmadım gerek görülmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?