Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

merhabalar ben de yarın emsey de başlıyorum inşallah elinde kalmış ilaç olan var mı ? özellikle gonal-f ?

Amin canım idrarda negatif çıkınca hissetmiştim zaten hayırlısı değilmiş diyelim

Haklısın insan hissediyor bazı şeyleri ama elden birşey gelmiyor İnşallah bir daha ki denemen de sağlıklı hayırlı bir şekilde pozitifleri görürsün inşallah Amin

merhabalar ben de yarın emsey de başlıyorum inşallah elinde kalmış ilaç olan var mı ? özellikle gonal-f ?

Hayırlı olsun sürecin canım inşallah senin için sağlıklı güzel ilerler sonunda mucizene kavuşursun Amin
İnşallah ilaçları bulabilirsin

Kizlar sabah 9.30 gibi operasyonum var dua istiyorum sizden kürtaj olabileyim Sezeryana gerek kalmasın ins. #mayala katar bebeğim beni sil artık listeden sana zahmet olucak ama, hala hamiş gozukuyorum
Tatlım umarım kürtaj olmuşsundur. Rabbim yardımcın olsun. Merak ederiz seni.

Herkese pıhtılaşma testine gerek duyulmuyormuş önlem amaçlı verdiğini biliyoruz o kadar teşekkür ederim

Benim iki gündür başım ağrıyor ama ondan dolayı mı bilmiyorum canım başka birşey olmadı hafif yanma acıma yapıyor ama on dk
Evet bnde de iğne yerinde kızarıklık ve kaşıntı oluştu ama geçti, içinden çıkan alkollü mendille silince oldu diye düşünüyorum onu kullanmasam olur dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…