Merhaba hanımlar cetrotide iğne kullananlar yan etki görenler var mı
kızlar test sonucum çıktı negatif maalesef
Bende kullandım canım sadece iğneyi vurduktan hemen sonra kaşıntı kızarıklık oldu ama 3 4 dakika içerisinde gecti başka yan etkisini görmedim bendeMerhaba hanımlar cetrotide iğne kullananlar yan etki görenler var mı
Hala almadılar bekliyorum
Amin canım idrarda negatif çıkınca hissetmiştim zaten hayırlısı değilmiş diyelimÇok üzüldümcanım Allahım gönlüne ferahlık versin inşallah Rabbim kucağını boş bırakmasın hayırlı zamanda evlat müjdesiyle müjdelesin inşallah Amin
Amin canım idrarda negatif çıkınca hissetmiştim zaten hayırlısı değilmiş diyelim
merhabalar ben de yarın emsey de başlıyorum inşallah elinde kalmış ilaç olan var mı ? özellikle gonal-f ?
Kuzum çok şükür kürtaj oldu daha doktor gelmedi yazarimCanım nasılsın aldılar mı işleme dilerim kolaylıkla geçmiştir inşallah Amin
Tatlım umarım kürtaj olmuşsundur. Rabbim yardımcın olsun. Merak ederiz seni.Kizlar sabah 9.30 gibi operasyonum var dua istiyorum sizdenkürtaj olabileyim Sezeryana gerek kalmasın ins. #mayala katar bebeğim beni sil artık listeden sana zahmet olucak ama, hala hamiş gozukuyorum
Herkese pıhtılaşma testine gerek duyulmuyormuş önlem amaçlı verdiğini biliyoruz o kadarEvet ikisi de kan sulandırıcı ama zaten tüp bebek öncesi anneye ve babaya pıhtılaşma testi yapıyorlar yani bizden kan istediler ve pıhtılaşma içindi ona göre de anneye ecopirin ya da Oksapar başlatıyorlar ben ecopirin mavi olanı kullanıyorum mesela. Oksapar başlanmadı.yanlışsam eğer doktorlara danışın bence. Ama zaten ecopirin gebelikte 32. Haftaya kadar kullanılıyor.
Çok geçmiş olsun.Kuzum çok şükür kürtaj oldu daha doktor gelmedi yazarim
İğne yerinde kızarıklık ve kaşıntı oluştu ama geçti çok şükürMerhaba canım ben kullandım herhangi bir yan etkisini görmedim sende nasıl bir yan etki bıraktı
amin amin cümle burada olan anne adaylarının hepsi kavuşsun inşallah :) inşallah bulabilirimHayırlı olsun sürecin canım inşallah senin için sağlıklı güzel ilerler sonunda mucizene kavuşursun Amin
İnşallah ilaçları bulabilirsin
değil canım ben yapmıştım serbest...Transferden sonra dikkat edeceksinYumurta geliştirme aşamasında temizlik işleri falan yaptınız mı yasak mı
Benim iki gündür başım ağrıyor ama ondan dolayı mı bilmiyorum canım başka birşey olmadı hafif yanma acıma yapıyor ama on dkMerhaba hanımlar cetrotide iğne kullananlar yan etki görenler var mı
Yumurta geliştirme aşamasındayim temizlik yapınca sanki kasıklarım ağrıyordeğil canım ben yapmıştım serbest...Transferden sonra dikkat edeceksin
Evet bnde de iğne yerinde kızarıklık ve kaşıntı oluştu ama geçti, içinden çıkan alkollü mendille silince oldu diye düşünüyorum onu kullanmasam olur dimiBenim iki gündür başım ağrıyor ama ondan dolayı mı bilmiyorum canım başka birşey olmadı hafif yanma acıma yapıyor ama on dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?