Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar merhaba bişi sorcam. Ben hem progestan fitil progestan hem göbekten hemde kalçadan vuruluyorum. 7 haftalık gebeyim ama karnımı görseniz 4 aylık dersiniz. Ben çok ödem topladım aşırı şişkinliğim var ve geçmiyor. Patlayacak gibi hissediyorum karnımı. Sizinde böylemi ya ben çok sindirim sorunu yaşıyorum ve öncesinde böyle değildim. Ne yapmalıyım bu nasıl geçecek gerçekten

aaa bir bilgim yok yarın görüşeceğim randevum yarın. ilk tüp bebekte letu kullanmıştım hala var elimde kişiye göre uyguluyor ben de çok iğne kullandık

aaa bir bilgim yok yarın görüşeceğim randevum yarın. ilk tüp bebekte letu kullanmıştım hala var elimde kişiye göre uyguluyor ben de çok iğne kullandık
Biz 5 mayısta kontrole gittik o zaman önümüzdeki hafta burada olmayabilirim yerime doktor bakıyorlar muayenehane açıyorum oraya geçeceğim gebe takibi de yapacağım demişti. Doğrudur benim aşılama içinde letu vermişti bunda da onu verdi sonra 3 iğne kullandım bende menapur gonal f bir tane daha vardı. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah gitmeden yakalarsınız

Bende senin gibi aynı iğne ve fitil kullanmıyorum hatta ekstra ben günde 3 kere duphaston kullaniyorum hamilemiyim bilmiyorum ama bende de durum aynı çok fazla şişkinlik yapıyo maalesef

ay inşllah korktum şuan ya

Çikolata kisti aspirasyonu yaptıran varmı
Benim kistim vardi ama cikolata kisti gibi bisey denmedi sadece kist dediler aspirasyon yapalim bu ay transfer yapalim dediler ben istemedim ilac verdiler bekledim 1 ay kendi kendine gitti bi sonraki adette verdikleri ilacta dogum kontrol hapi

Bende hem fitil hem göbekten igne benim de ayni senin gibi inanilmaz sisim bebek var mi onu da bilmiyorum

Ya içim çok rahatladı hiç inanmıyorum düşeceğine zaten ama ikiz gebelikle ilgili de bir şey bilmediğim için tedirgin oldum açıkçası. Çok sağ ol canım
İkiz gebelik bol süprizli bir şey canım, herşeye hazır ol Allahım hayrla, sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin

Canım bende seninle aynı durumdayım, o ilaçların maalesef böyle etkileri oluyor. Kendini zorla ve bol bol su iç, rahatlatır seni biraz..

Herkese merhabalar
Umarım herkes iyidir, bol pozitifli haberler geliyordur kızlar

Evet bnde de iğne yerinde kızarıklık ve kaşıntı oluştu ama geçti, içinden çıkan alkollü mendille silince oldu diye düşünüyorum onu kullanmasam olur dimi
Hiçbir iğnede kolonya ya da alkollü mendil kullanmadım kullanmıyorum.Vurup pamukla bastırıyorum bir zararını görmedim

Kuzum çok şükür kürtaj oldu daha doktor gelmedi yazarim

Çok şükür canım bu durumda bile böyle bitmesine sevindim çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah Allahım sağlıcakla iyileşmeni nasip eylesin Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…